Z M A J Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!! ah ne, sej ma? boje, kjer na?i ne igrajo pa lahko gleda? samo lepoto tega ?porta in se ne sekira?... Matr sam letos ?e NBA-ja ne bo Citiraj
Z M A J Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! ?e ga v tla je ?e uredu, v tv je slab? Citiraj
Allyssa Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Ti se kr smej,..sam men tud na kraj pamet ni padl da se kej taga loh nardi,..psi so usi pobegnl, pa ?e tisto ?udo k je spodi da dr?i to na mestu je odnesl pod avto. No ampak sm pol usposobla in so prou zakon cupcakesi devils food s ?oko ganachom in meringo zape?eno,..yummy,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mraušk Mčk Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 V?eraj padel s strehe skozi stre?no okno in pri tem prelomil novo alu lojtro za 54? Res mi je ?al za lojtro, je bila super. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Allyssa Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 V?eraj padel s strehe skozi stre?no okno in pri tem prelomil novo alu lojtro za 54? Res mi je ?al za lojtro, je bila super. A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mraušk Mčk Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? Sre?al z rebri rob kuhinjskega pulta, ki je na sre?o ?e starega dizajna - zaobljen. Tako kot moje trupelce, ki se v nose?nosti pridobljenega ?laufa okoli pasu nikakor ne more znebiti. Ampak v tem primeru je ?lauf pri?el prav - sem vedno trdil, da mora ?lovek dat tudi kaj vase, ne samo nase. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
daSKAn Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Drug teden pa v slu?bo.... po enmu mesecu dopusta. Bi ?e kar bil doma. Citiraj
Boss Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Drug teden pa v slu?bo.... po enmu mesecu dopusta. Bi ?e kar bil doma. a dej ga srat, kaj ne pove? @m?k: ?e dobr, da ma? sre?o, ker bi lahko mimgrede na kaki urgenci le?al Citiraj
Deeyan Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 Drug teden pa v slu?bo.... po enmu mesecu dopusta. Bi ?e kar bil doma. eni pa gremo spet za 14 dni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 18. september, 2011 Prijavi Napisano 18. september, 2011 za?el sem se potegovati za jamra?a leta... - petek Buda - Medvode, pridem dam 22:00 obleko dol, delavske gate gor, zahakljam prikolico in za Rovinjprihod 01:30- sobota kava 08:00 ter cel dan podiranje prikolice,- sobota 15:00 po? prikolica prestavljena k obali- sobota 16:00 ves podenj, baldahin, kovinski gadafi v avt. prikolico in na pranje - tam vse ven in ?e enkrat notri- sobota 17:30 pucanje in priprava po? prikolice za zadnje dni na obali, ter da se jo zahakla in odpelje- sobota 18:00 kurc gleda zdravnike in hrbet grem plavat, ne morem ve?- sobota 22:00 po moje me je zmanjkal.... Nedelja 07:30 mulca o?i o?i...a o?i se ne more niti premaknit.....bom napisu samo peezda pa em?oNedelja 08:00 - 15:00 prelaganje v mukah sem in tjaNedelja 16:00 odhod s kramo v avt. prikolici - ?eh style.... Nedelja 19:00 doma se seveda u??ije, v de?ju pospravljam vse iz prikoliceNedelja 20:00 v nalivu in vetru nalagam vse dile in ?karpnike v prikolice, ki so le?ali po preureditvi vrta, na nebu xenonske strele, svetlo kot podneviNedelja 23:00 - 0:00 pucam papirje in zlagam stro?ke s potovanj za firmoNedelja 00:00-00:30 pucam mazda forum..... 00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Tole pa poseka vse. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 za?el sem se potegovati za jamra?a leta... ... 00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion.... Ponedeljek Medvode -Rovinj-Medvode Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Pa ?eno spe ni? hopa cupa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Pa ?eno spe ni? hopa cupa. dodatek 01:00 - xxx si je vzela svoje.... Ponedeljek Medvode -Rovinj-Medvode ne torek Medvode - Rovinj - Milano - Litva Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Pa ?eno spe ni? hopa cupa. kaj pa tebe tok skrbi za tuje zene? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 kaj pa tebe tok skrbi za tuje zene? Sej en mora travo zalivat ko me ni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Sam ?e dans mam fraj (Krvodajalsko grem obiskat ?e 15.), pa ju3 spet v delovno okolje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Sam ?e dans mam fraj (Krvodajalsko grem obiskat ?e 15.), pa ju3 spet v delovno okolje! pohvaljen, ti ma? pa verjetno veliko krvnih bratov..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 za?el sem se potegovati za jamra?a leta... - petek Buda - Medvode, pridem dam 22:00 obleko dol, delavske gate gor, zahakljam prikolico in za Rovinjprihod 01:30- sobota kava 08:00 ter cel dan podiranje prikolice,- sobota 15:00 po? prikolica prestavljena k obali- sobota 16:00 ves podenj, baldahin, kovinski gadafi v avt. prikolico in na pranje - tam vse ven in ?e enkrat notri- sobota 17:30 pucanje in priprava po? prikolice za zadnje dni na obali, ter da se jo zahakla in odpelje- sobota 18:00 kurc gleda zdravnike in hrbet grem plavat, ne morem ve?- sobota 22:00 po moje me je zmanjkal.... Nedelja 07:30 mulca o?i o?i...a o?i se ne more niti premaknit.....bom napisu samo peezda pa em?oNedelja 08:00 - 15:00 prelaganje v mukah sem in tjaNedelja 16:00 odhod s kramo v avt. prikolici - ?eh style.... Nedelja 19:00 doma se seveda u??ije, v de?ju pospravljam vse iz prikoliceNedelja 20:00 v nalivu in vetru nalagam vse dile in ?karpnike v prikolice, ki so le?ali po preureditvi vrta, na nebu xenonske strele, svetlo kot podneviNedelja 23:00 - 0:00 pucam papirje in zlagam stro?ke s potovanj za firmoNedelja 00:00-00:30 pucam mazda forum..... 00:30 ugotovim, da sem v kempu v prikolici pustil denarnico notri denar, vse kartice, prometni, zdravstvena...jaz pa v torek na avion.... Jebemti tak popis dogodkov,..kje je pa najino sre?anje na AC???? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Jebemti tak popis dogodkov,..kje je pa najino sre?anje na AC???? a to si bla ti...:) leva zadnja lu? ti ne dela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 A jbg, sej mam v kratkem servis pa bojo porihtal In ja js sm bla, ?e se ?e tko nisva sre?ala sva se pa vsaj na cesti Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
iceman22 Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 glih kar sm peljal audija TT z 180 KM, pa sm bil kr razvocaran nad pospeski. avto naj bil imel 109 000 km sam je bil ful bolj razturan kot moj ki jih ima 90 000. skratka kanta ki jo ne bi imel. Citiraj www.trziskisladoled.si
Grega_ Napisano 20. september, 2011 Prijavi Napisano 20. september, 2011 glih kar sm peljal audija TT z 180 KM, pa sm bil kr razvocaran nad pospeski. avto naj bil imel 109 000 km sam je bil ful bolj razturan kot moj ki jih ima 90 000. skratka kanta ki jo ne bi imel. Probaj dobiti 225 konjskega quattro...stroj do amena, sem kar nekaj prevozil z njim , ta stari model je ?e dosti poceni, samo dobrega dobiti...to je vpra?anje...itak pa mora biti cabrio...druga?e je brezveze Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.