Grega_ Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Mah Borze bi morali tako ali tako zapret....neko fiktivno vi?anje cen da ti slabo rata. Zakaj je potem npr. p?enica,nafta tako draga, ...vse cene se dolo?ajo na teh vsranih borzah, dvigne en, dvigne drug, se tretji poserje pa ?e mal dvigne in na koncu je cena pretirana da glava boli. In evo nove noveice glede zimskih gum, da se bodo podra?ile, ker se je kav?uku v zadnjem ?asu dvignila cena za preko 70%.....itak vse fiktivno. Da bi imel denar bi ?el kupit nafto direkt k arabcu pa da vidmo pol Citiraj
iceman22 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 a se otrok ?e plazi naokol? Pri men so bli skoz za kav?em niti ne. je se bolj miren. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Umrl g. Slak, legenda! R.I.P! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 zunaj poletje, v reklamah pa ?e bo?i?ki........... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 V?eraj fu? servis na sosedovem turano. Vzamem nazaj da so japonci blesavi, kam dajejo zadeve.. Touran posodica za DOT in nipli na zadnjih gumag - katastrofa......... podenj samo torxi... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 kava...Brnik...kumi gledam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Boli me nekaj kar nikol ne morem razumet, prazno je pa boli, glava namer?(zgornja da nau pomote). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Boli me nekaj kar nikol ne morem razumet, prazno je pa boli, glava namer?(zgornja da nau pomote). ?e bi bla spodnja prazna te zgornja tudi nebi bolela Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Zna bit da je nekaj na tem. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Ker se je nafta na svetovnih trgih pocenila, sem pri?akoval da se bo tudi na?a maloprodajna za Kurilca zni?ala, ampak so nabil tro?arine in se mi ?pekulacija ni ravno izpla?ala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 3. oktober, 2011 Prijavi Napisano 3. oktober, 2011 Blagajna prazna pa bojo ni?al ja pa ja Citiraj
jures Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Pri?el iz Pariza, mesto sem videl samo v?eraj iz zraka...11-13.10 Var?ava18-19.10 Budimpe?ta26-28.10 Bukare?taKLIK8.11 - 11.11 Varsava18.11 - ? Bukare?ta24.11 - ? Pariz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Ko me ni bilo je nekdo ?ipiral toaster....toast je vrglo na omaro.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Razbu bom tv, preberte si kako sem veselo "pohvalil" Siol Trio paket, juhuhu! Sam ?e ?akam da mi par mescev star tv krepne, ki garant mu ravno ne koristi stalno "trokiranje" slike, ki ratuje kvadratkasta, zvok popa?en, slika zastane, mah taka jeza me pograbi, mamuta jim .ebem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 borut a tole si ti? (upam da mi je ratal upload)http://kiwi6.com/file/y1az14lls4 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 borut a tole si ti? (upam da mi je ratal upload)http://kiwi6.com/file/y1az14lls4 Nisem, bemusunce, tak primitivc pa spet nisem, hehe (ampak ?iv?n pa lih ene tolk) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Men se bo kr odpelal nekam,..?e ta?etrt teden delam vsak dan po 12+ ur,..v soboto smo mel zlo optimisti?en plan, da bomo konc do treh, ampak smo bli itak do pol petih, pol sm ?la direkt v kranj v shoping pa na kofe k eni kolegici, me ?e kli?e ena iz slu?be, da je ena enota brez robe in da je treba prpravt za nedelo zjutri,..mularija pr 20ih je itak preve? zmatrana, ok bom pa js a ne,..in sm bla do desetih zve?er v slu?bi, pol smo ?e eno pja?o spil z natakarji pa kuharjem pred kaminom, pa moj avto ne zna direkt domov in sm pr?la do doma celo ob polno?i,.. Dons pa spet 13 ur, pa ?e kolen me je spet za?el svinjsko bolet,..pa use me boli od smeha, ker tm po ene 10h urah se nama s sodelovcom za?ne mal me?at in je use tkoooo sme?no,.. ?e dobr da si lahko vsaj u?ke spo?ijem Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 borut a tole si ti? (upam da mi je ratal upload)http://kiwi6.com/file/y1az14lls4 Ja to je ful zajeb, ?e ma? prevelik PING pa te zarad tega tamanijo kot zajca v MP-jih Citiraj
Hazzard20 Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Nova ?ivalska ?rtev mojega avta....je? Citiraj
Z M A J Napisano 11. oktober, 2011 Prijavi Napisano 11. oktober, 2011 Totalno me mika Rx8 na?ega Mitje, ampak zaenkat mi ?e ne znese oz. sem ravno izplaval iz fina?nega sranja, zdej pa bi hitro spet za?el vanj (kot prvo bi moral motor po?timat, potem LPG vgradit, zimske gume itd.)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Crknu mi je v?ig here we go again... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Jaz pa sem se v?eraj ?el avtoli?arja, ampak rezultat ni slab (se pravi sem zdajle zgre?il temo), ne nisem, ker je katastrofalen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Odrexzan od sveta zahvaljujoc blackberryju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Jaz pa sem se v?eraj ?el avtoli?arja, ampak rezultat ni slab (se pravi sem zdajle zgre?il temo), ne nisem, ker je katastrofalen! zakaj pa to? a ti ni dobr zrihtal? Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.