Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 An?e je opravu delo z odliko, da ne bo pomote! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 An?e je opravu delo z odliko, da ne bo pomote! Kaj si pa pol ti u?pi?u? Feltne? Odrexzan od sveta zahvaljujoc blackberryju ?e ti je to kaj v tola?bo - nisi edini. Pa so ?e kej zrihtal al bo? moral kak drug telefon uporabit? Citiraj
jures Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Kaj si pa pol ti u?pi?u? Feltne??e ti je to kaj v tola?bo - nisi edini. Pa so ?e kej zrihtal al bo? moral kak drug telefon uporabit? saj to sem mislil, pocasi se prebuja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 ?e dolg se nisem tle oglasil.... ker itak poleg tega, da se mi ?e zmeraj ne vidim smisla zjutraj vstajat, me ?e grdo glava boli zadnje dva dni... se verjetno kaj obeta, ravno zdaj ko pi?im na HP-jevo konferenco.. Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 @Boss, ne spra?uj, motorika me je pustila na cedilu in sm ga mal ... (mah jebe? pleh je pleh) pa sem za??itu da ne bo rjavel in nakoncu ?trihnu na ?rno, ratal je pa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Mweh, sem sodelavca posu, da mi naro?i Stargate SG1- compelte sezone prek Amazona. Pa mi prvi? ni ?lo, ker je pozabil, da je ?e zabil limit na kreditni, zdej je pa Item under review na amazonu, ker bojda nekaj ne ?tima. Ehh nimam sre?e, zdaj mi je spet padla na pamet ona BBC-jeva poteza, ko so poslali moj paket iz UK do Bolivije in potem do mene.... Zato tok hudi?ev nerad kupujem prek neta, ker pri meni ?e ma najman?e ?anse da gre kaj narobe, bo ?lo 2x... Citiraj
Allyssa Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Mazdica je na lepotnih operacijah in bo lepa lepa v petek,..zakaj v jamralniku,..ker je nadomesten avto fiat punto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 Mazdica je na lepotnih operacijah in bo lepa lepa v petek,..zakaj v jamralniku,..ker je nadomesten avto fiat punto To bi morala biti vesela - najslab?e je, ?e dajo nadomestni avto, ki je bolj?i od tvojega pa ga pol no?e? vrniti Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 To bi morala biti vesela - najslab?e je, ?e dajo nadomestni avto, ki je bolj?i od tvojega pa ga pol no?e? vrniti Ali pa da bi ji dali Cadillac Eldorado, ki bi ?rl 50 litrov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Ali pa da bi ji dali Cadillac Eldorado, ki bi ?rl 50 litrov! sej ne zre tok Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 A ti si ga imel na ohceti a ne? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 kaj, LPG v RX8? BLASPHEMY!!!! BAN!!!! dej ga ?e v dizel premonteri, pa ene par son?nih celic (havba je kar velka), pa par bebcev da ga uzad porivajo, pa mogo?e ?e pedala pa vesla pa jadra. pa ne pozabi si ?e jajc odrezat ko bo? ?e pri tem. Kwa pa teb ni jasn, sej je na orumu ?e en majstr z RX8 LPG. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 itak je lpg zakon...jaz bi si dal montirat se parni stroj, potem odzadi se eno prikolco za drva perfekten rx8 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rendy Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 parni stroj, parni stroj. nej da raj stroj na konjski drek, plin je plin ane, konjski drek da? pa pa? v prtla?nik ?e ti itak RX8 n? ne pomen pol ni problem Citiraj
Grega_ Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Lojz? LPG v RX8, IN VI MATE KAO RADI MAZDE!!!! Imamo ja, pa ?e v varovanje okolja smo usmerjeni Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Matr. Po dekretu vlade oz AUKN bomo morali zni?at prihodke. Ker smo skoraj 100% neto izvoznik storitev to pomeni manj dnarja iz tujine ne samo za nas, ampak tudi za v dr?avni prora?un. Matr ?e novm ?el na volitve samo zato, da volim kalimerota. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Grega_ Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Matr. Po dekretu vlade oz AUKN bomo morali zni?at prihodke. Ker smo skoraj 100% neto izvoznik storitev to pomeni manj dnarja iz tujine ne samo za nas, ampak tudi za v dr?avni prora?un. Matr ?e novm ?el na volitve samo zato, da volim kalimerota. Jest grem samo zato, druga?e nebi ?el....v 20letih so vse zasral..tko da v bistvu zdej nima ve? kej zasrat...oz. da ne govorim da je LJ svetlobna leta naprej kot prej....ko niso ni? od ni? naredili. Se pa marsikateri v pufe spotika...jah tukaj ni kej, ?e ho?e? profitirat je potrebno investirat in se bo vrnilo, glede na to koliko ve? turistov in folka na sploh je v LJ oz. stari LJ...se zadeve kar dobro obra?ajo na bolje. Pa novi obrazi nikoli ne ?kodijo, eni in isti do sedaj, samo grejejo riti pa dober denar vle?ejo....no ?e bo sedaj tako, naj vsaj drugi. Citiraj
Alex Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Naj me koklja brcne,?e ni ta nad mano Giovanni aka Lojz. Citiraj
Boss Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Naj me koklja brcne,?e ni ta nad mano Giovanni aka Lojz. Bratranc njegov, k je bolj tehni?n tip. Citiraj
jures Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 V Var?avi je CX-9 nekaj povsem normalnega, prav bolan sem ratal - to jaz mel Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Jutr pa v soboto pa prou nimam motivacije za it v slu?bo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ploki Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 @Grega: lublano je jankovi? super zrihtu. nevem ?e bi mu dal dr?avo v roke.. vseeno. Citiraj
Z M A J Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 V Var?avi je CX-9 nekaj povsem normalnega, prav bolan sem ratal - to jaz mel Na Avto.net Cx-9 niti nima svoje rubrike, se pravi ?e prodaja? tak?en avto niti ne vem pod kaj ga da?, verjetno pod Cx-7 al kaj? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 V Var?avi je CX-9 nekaj povsem normalnega, prav bolan sem ratal - to jaz mel Proda? bajto, preseli? firmo in predstavni?tvo na poljsko, ?ena rata ku?na pomo?nica, tamala dva sta itak blond se bosta vklopla bp in kupi? CX-9 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.