Z M A J Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 men je coldrex cool Jaz prisegam pa kar na - home made MEDICO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 tak... potem, ko sem zadnje diske pa plo??ice uspe?no zamenjal, sem danes ugotovil, da so tudi sprednje plo??ice kaput... diski pa ?e v solidnem stanju... bom prvo plo??ice menjal, da vidim kaj bojo diski rekli... Citiraj LP KAALman
rendy Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 Jaz prisegam pa kar na - home made MEDICO! jst mam doma? jegr, k sm ga delov cev let Citiraj
Z M A J Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 jst mam doma? jegr, k sm ga delov cev let Izpiti se ga da pa v enem ve?eru, magari ti pomagam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 Na Vrhniki smo hodili v neko ?ganjekuho, kjer si pozvonil ob bilokateri uri in dnevu in je odprla starej?a gospa, ki je zrihtala zadevo, pora?unala in zavila v papir. ponavadi smo kupovali borovni?ke, hru?kovc, medvedovo kri na koncu so imeli ?e jegrovc, hehehe, to pa je ubil ko sto mater...pol pa na motorne sanke pa gasa...norci da ni zebl pa noben zbolu Citiraj
rendy Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 Izpiti se ga da pa v enem ve?eru, magari ti pomagam! ma ga je 50 litrov... pa da te vidm junaka Citiraj
uklopko Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 tak... potem, ko sem zadnje diske pa plo??ice uspe?no zamenjal, sem danes ugotovil, da so tudi sprednje plo??ice kaput... diski pa ?e v solidnem stanju... bom prvo plo??ice menjal, da vidim kaj bojo diski rekli... Tako sem jaz naredil le da sem menjal samo plo??ice ker diski so bili ?e v ''kriti?nih mejah'' in za 1x ?e ne tresejo,?e pa bojo za?eli pa bom menjal ?e diske. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mokster Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 fluimukan - no goAspirin C - samo bolj rumena vodaLekadol - kr neki testiram sedaj cold3 Dans zjutraj ?e na ?aj?kih, od 12 Hiconcil. Bacili so se pridru?li virozi in za?el rajanje po u?esu. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 V Kamniku pada to?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 V Kamniku pada to?a! In to fucking 15. decembra ja, saj je kolega isto napisal za v Ljubljani. Pa pejt na zavarovalnico zdajle re?t, da ti je v?eraj to?a oklestila avto. Te po?ljejo domov kot najve?jega nateguna. Citiraj
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tako sem jaz naredil le da sem menjal samo plo??ice ker diski so bili ?e v ''kriti?nih mejah'' in za 1x ?e ne tresejo,?e pa bojo za?eli pa bom menjal ?e diske. Teb se vsake 3 mesece hladijo In to fucking 15. decembra ja, saj je kolega isto napisal za v Ljubljani. Pa pejt na zavarovalnico zdajle re?t, da ti je v?eraj to?a oklestila avto. Te po?ljejo domov kot najve?jega nateguna. Nas pa samo slikajo s fleshom, drugega ni, po liniji Savinjskih in Karavank gre proti GRN. V Kamniku pada to?a! Ziher je Bossova mazda bliz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Dodatek: To?a pada tudi v Morav?ah! ?e poleti je ni bilo. Zdajle de?, ohladitev, to?a, jutr pa ?e kaka poledica pa bo. Citiraj
canyon Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 upam da je v meng?u ni bilo ... sm meu avto lih fajn pred fermo parkiran kjer nimamo strehe Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 ma ga je 50 litrov... pa da te vidm junaka A ti ma? pol v armaturi tak chek engine? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 A ti ma? pol v armaturi tak chek engine? zanimiva ideja ma sm reku, da ga letos nardim, pa k sm z ko?aro hodu po travnkih se mi je tast smeju, zdej se pa jst nemu, k re?e, ?e bom dal za kak liter Citiraj
Boss Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Ziher je Bossova mazda bliz Mah kurc mene je to?a ujela na Vrhniki ob 20:00 Citiraj
mokster Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Jebemti unet uhelj. U desnem mam skoz un sneg ?um s televizorja. No vsaj to?a se vedno Medvodam izogne Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Jebemti unet uhelj.Ti si pa zihr Pahorjev Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Jebemti unet uhelj. U desnem mam skoz un sneg ?um s televizorja. No vsaj to?a se vedno Medvodam izogne To je pa zato, ker v trenirki okrog ska?e? Citiraj
Alex Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 To je pa zato, ker v trenirki okrog ska?e? Jaz sem pa ?e cel dan doma v trenirki.Da nisem slu?ajno prestopil na drugi breg? Citiraj
mokster Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Jaz sem pa ?e cel dan doma v trenirki.Da nisem slu?ajno prestopil na drugi breg? Come to dark side young Padawan . Druga?e se mi je pa ?e kri ven iz uhla ulila. Mogo?e morm pa trenerko dol vr?t... Citiraj
Boss Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Come to dark side young Padawan . Druga?e se mi je pa ?e kri ven iz uhla ulila. Mogo?e morm pa trenerko dol vr?t... ?e je bla rde?a si komunajzer Citiraj
mokster Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 ?e je bla rde?a si komunajzer Itak da je rde?a. Rde?o knji?ico mam pa namest prisr?nice. Citiraj
jures Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Itak da je rde?a. Rde?o knji?ico mam pa namest prisr?nice. A krvavi? od poraza Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.