Boss Napisano 30. december, 2011 Prijavi Napisano 30. december, 2011 A mi lahko en razlo?i kako sm lahko taka koza???? Tuki je treba pazit ... to je t.i "tricky question" in nepravilen odgovor bo znal povzro?iti dodatno jezo zato ga bom sam smatral kot retori?no vpra?anje. Citiraj
Allyssa Napisano 30. december, 2011 Prijavi Napisano 30. december, 2011 Tuki je treba pazit ... to je t.i "tricky question" in nepravilen odgovor bo znal povzro?iti dodatno jezo zato ga bom sam smatral kot retori?no vpra?anje. Mah,..sej nisem jezna,..ampak u?er na novoletni ?urki v slu?bi sm nardila bedarijo, in pol k sm dojela ka?na bedarija je bla, sm v paniki nardila ?e ve?jo bedarijo,...in so bli dons nekateri rahlo do prete?no jezni name Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 30. december, 2011 Prijavi Napisano 30. december, 2011 Evo zdej nas pa ?e zanima kaj si u?pi?la. Citiraj
Allyssa Napisano 30. december, 2011 Prijavi Napisano 30. december, 2011 Evo zdej nas pa ?e zanima kaj si u?pi?la. Ni za javnost, ?e te pa tok zlo firbc matra mormo pa ka?no tortica sre?anje organizirat v novem letu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 30. december, 2011 Prijavi Napisano 30. december, 2011 Ni za javnost, ?e te pa tok zlo firbc matra mormo pa ka?no tortica sre?anje organizirat v novem letu Super - sladkarije in pikantne ?torije Ti sam re? pa se zmenmo. Citiraj
Allyssa Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 Super - sladkarije in pikantne ?torije Ti sam re? pa se zmenmo. Pikantna je samo ena (ampak je ta tok bolj ) vse ostalo so pa komedije Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mokster Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 Pikantna je samo ena (ampak je ta tok bolj ) vse ostalo so pa komedije Tvoj delovni ?as pa vsi uni konobarji je burleska Citiraj
uklopko Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 zabrisal cobro na moj nadstre?ek ki je pokrit s plehom od trimo trebnje v radiu 0.5m ve pleh povit na sredini pa kakih 20 cm luknja Nisem pri?akoval tega Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mokster Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 zabrisal cobro na moj nadstre?ek ki je pokrit s plehom od trimo trebnje v radiu 0.5m ve pleh povit na sredini pa kakih 20 cm luknja Nisem pri?akoval tega Evo dokaza da se to ne sme prodajat maloletnim Smodnik je ?al smodnik Citiraj
Gorjup13 Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 Pikantna je samo ena (ampak je ta tok bolj ) vse ostalo so pa komedije Sj bo med nami ostal tut tuki na forumu mislm da ns velik firbec matra. Citiraj
Boss Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 zabrisal cobro na moj nadstre?ek ki je pokrit s plehom od trimo trebnje v radiu 0.5m ve pleh povit na sredini pa kakih 20 cm luknja Nisem pri?akoval tega Dobr, da jo nisi na avto vrgel Citiraj
mokster Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 Dobr, da jo nisi na avto vrgel Citiraj
Slivka Napisano 31. december, 2011 Prijavi Napisano 31. december, 2011 Dobr, da jo nisi na avto vrgel Bi bilo pa zanimivo, ?e bi jo pod avto... Citiraj
uklopko Napisano 1. januar, 2012 Prijavi Napisano 1. januar, 2012 Bi bilo pa zanimivo, ?e bi jo pod avto... hmmmm da pade na pleh avta definitivno ima klepar delo ,za pod avto pa verjetno bi kak?en omet odpadu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 Kako za k..c sem za?el to leto.Upam,da ne bo tako celo leto. Najprej sem se skregal z mamo, danes sem najprej skuril Boost efekt za kitaro in da to ne bi bilo dovolj, sem skuril ?e rezervnega.In sem dokon?al delo kot se ?ika. Citiraj
jures Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 ?el kropit soseda...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 Js grem pa jutr na primorsko, je umrla nona. Tko da yuppy zame, bom lahko za?ela nov let s tem, da sre?am fotra (pogre?am sme?kota k bruha). Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Turbo Lumpi Napisano 2. januar, 2012 Prijavi Napisano 2. januar, 2012 Hajomene, ?e 2 dni lenarm doma, gledam filme ter visim na netu... ?e mal pa bom korenine na kav?u pognal Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Na Silvota so mi ?ehićky iz garderobe ukradli bundo, kasneje sem bil 2 dni brez nje in posledi?no sem nekoliko prehlajen. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Na Silvota so mi ?ehićky iz garderobe ukradli bundo, kasneje sem bil 2 dni brez nje in posledi?no sem nekoliko prehlajen. A je zeblo kot zmaja Citiraj
Z M A J Napisano 3. januar, 2012 Prijavi Napisano 3. januar, 2012 Je bwo dokaj gorko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. januar, 2012 Prijavi Napisano 4. januar, 2012 Tv3 mi bodo ukinili, najbolj pameten program na DVBT Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 4. januar, 2012 Prijavi Napisano 4. januar, 2012 Tv3 mi bodo ukinili, najbolj pameten program na DVBT sem tudi danes po radiu slisal in sam jezen ker je vredi program Citiraj MAZDA POWER
Baby Viper Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Ni? kej preve? dobr za?etek leta Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Z moksterjem sva ugotovila, da je na poti k sindromu megla. v mojih novih se z u?om vidi vse - pleh, ?arnica....v njegovih samo meglo, ko pa pri?ge lu?i se komajda, komajda vidi pleh....pa L lokov snopa sploh nima Pa ugotovila sva da ima GT opremo brez meglenk, le blende v ?arnicah :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.