jures Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Ni? kej preve? dobr za?etek leta a zarad tv3 al kako? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Cao Fak ej,.... preklinjam use idiotske voznike k nimajo pojma k bi usaj mal razmislni kaj delajo in nebi ogrozali zivljenja drugih v prometu v tem primeru mene ....., skor totalko imel z Mazdo je pa sla cela leva stran v PM Bomo zrihtal vazn je da je vse vredu, materialna skoda se bo pa ze porihtala. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 va?n, da ste vi vsi ok! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 a zarad tv3 al kako? :ne vem: Ah ne ne,televizije ne gledam ?e kake 6 let.. Mi je o?itno premal folka za?elel sre?nga in zdravga, ker mi ravno zdj uspel zbolet, poleg ostalih nena?rtovanih te?av. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
dejanot Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 va?n, da ste vi vsi ok! Je res sam me to tko razjezi,... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
mokster Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Z moksterjem sva ugotovila, da je na poti k sindromu megla. v mojih novih se z u?om vidi vse - pleh, ?arnica....v njegovih samo meglo, ko pa pri?ge lu?i se komajda, komajda vidi pleh....pa L lokov snopa sploh nima Pa ugotovila sva da ima GT opremo brez meglenk, le blende v ?arnicah :ne vem: Bemti meglo Citiraj
Z M A J Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Dost bedn vreme. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 ne govor sploh pa ?e poledica je bla dele k sm ?u iz ?ihta tko da je blo treba res orng pazt ... pa gum tud ?e nism zamenu ker spim ceu dan od no?nga ?ihta Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
mokster Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Skor odnesu mojstra Peleta. Zgleda ma velik dela pa na avtu ni spucal stranske zadnje ?ipe . Un oken?ek 10 krat 10 na prvi pa ni dovolj za stranski pogled Citiraj
daSKAn Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Kon?no proti koncu s stemi smotanimi prazniki. Vsako leto mi grejo bolj na ?ivce. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 A u PM, dobr da sm pogledu za delovni ?as v inox centru. Sm hotu po neki materiala, pa delajo od pon-?et do 16.00 v petkih pa do 15.00.... Citiraj
Grega_ Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 A u PM, dobr da sm pogledu za delovni ?as v inox centru. Sm hotu po neki materiala, pa delajo od pon-?et do 16.00 v petkih pa do 15.00.... Direktorski urnik Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 danes sre?al 5 nesre?...med drugim hudo nesre?o pri po?ivali??u Lopata - k sre?i pri po?ivali??u, da smo obvozili, druga?e bi bil dober za kake 2 urce. nekdo razsul totalno Leona II rde?ga, sem slikal... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 AAAAAA prfoks je u?eraj odprl prijave na vaje, jst sm bil ?ist prezmatran zve?er da bio se to ?el sm mislil itak se bom ju3 prjavu in bo, danes je vse polno Citiraj
Allyssa Napisano 6. januar, 2012 Prijavi Napisano 6. januar, 2012 Hvala bogu da je petek. Zdle dva dni prou nism mela volje it v slu?bo. ?e jutr pre?vim, nasleden teden bo pa ?e bol? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 9. januar, 2012 Prijavi Napisano 9. januar, 2012 Ponedeljek v pravem pomenu 1. Grem po veliko fasngo, in medtem, ko zlagam na pult, spustim 2 starej?a predse eno gospo samo s krompirjem, in ata s pivom. No in se oglasi nekdo za njima, ja ?e pa njih spu??a? pol bo? pa tudi mene (bil je z vozi?kom). Nakar ga je uti?ala ?enska za njim: A res, ste mogo?e opazili da imam samo ?truco kruha, vi pa poln vozi?ek? 2. Prvi? odkar imam bridge to bridge anteno me zaje....signal na obeh antenah je 28dB kar je ?ez glavo dovolj, zadnji firmware, resetiran, kabli ok, ampak povezava ne dose?e 1MB, medtem ko na strani T2 ruterja PC dela 6MB/1MB....ni mi jasno 3. Na cesti na ovinkastemu izvozu se je pred mano ustavil nekdo s cliotom meni ni?, tebi ni?, ker se je zmotil in hotel rikvercati vame, da bi ?el nazaj 4. Ta je pa najbolj butasta - odkar je dr?ava uvedla teh prokletih do 50? z gotovino za podjetja sem v pi++++, imam do 3000? mese?nih stro?kov z avioni, hoteli, parkirninami, benzom v tujini....kaj naj zdaj vse prosim, da mi dajo ra?un in da bom nakazal???? Ta je pa tako bolana da je joj - prisilili so nas da si damo delati ene 4 kreditne kartice na firmo 50? ni ni?!!!! No edino Hypo me je razveselil da je ?el EURIBOR dol, na mesec 150? manj na avtih in nepremi?ninah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. januar, 2012 Prijavi Napisano 9. januar, 2012 Prehlajen sm k zmaj, zdele bom odprl Becherovko, da jo mal podegustiram, upam da bo kaj nucal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 10. januar, 2012 Prijavi Napisano 10. januar, 2012 Za crknt Ne da se mi ve? n?... Citiraj
jures Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 jutri nazaj h dohtarju.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. januar, 2012 Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Par kamnov nacentriral na smu?anju, dilce spraskane! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Sumamed dejavu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Lizing pla?an,. v ponedeljek miato odpelje drug ?lan Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Lizing pla?an,. v ponedeljek miato odpelje drug ?lan gre v dobre roke, lahko si brez skrbi (za ostale nisem to jaz) Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Vem, vem, ceni kar sem vlo?il, to cenim tudi jaz. ?e eno jamranje - El classico drug in naslednji teden, jaz OBAKRAT na avionu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 13. januar, 2012 Prijavi Napisano 13. januar, 2012 Sumamed dejavu A too sta po abecedi ?e proti koncu Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.