Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

O mi tudi, k sre?i imam samo DVBt ostalo s PCja. pink panther, T/J, smrkci. Vsak dan pa sli?im ko pride iz ?ole , a mam loh gameboya, a ve?? kaj ma ta....Samo sta dost razumevajo?a pri vsem - najhuje pa je ko je na? zadnji? v dru?bi razlagal da se mi ne streljamo in ne igramo s takimi igra?ami, da ga dru?ba takoj postavi v kot..

Kok ma? pa stare ti - pa predvidevam da ma? punce, winx? Hello Kity, jest mam 2 fanta - to je ?ist drug svet se mi zdi :hudicek: ?

Hm, ne, eden je fant in ta sestavlja helikopterje in avijone in se ne igra (hvalabogu) z winx- icami. :bravo:

Jures pa ne mi re?t, da se nisi kot mulc igral kavboje in indijance al pa nemce in partizane? Kr naprej smo se neki strelal pa pretepal pa smo glih tko ratal ve? ali manj normalni s pravilnim dojemanjem sveta. :ne vem:

V?asih stvari, ki jih prepoveduje? oziroma se jim izogiba? ratajo ?e toliko bolj za?elene.

Mi smo se ?e igrali to.Pa poizku?aj vpra?at dana?njo mularijo kaj o kavbojcih in indijancih.

... ali pa o nemcih in partizanih. :zvizga:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

hehehe :hudicek:

?eprav po drugi strani pa cukrpekrski izdelki in dolga vo?nja nikakor ne gredo skupaj. :ne vem:

Probala sm mal nenavadno umetnga sladoleda, k je letu v smeti, pa 1/4 belgijskega vafla, tko da res ne verjamem da je blo to,.. in to je blo vse razn unga sendvi?a kar sm pojedla u?er.

Aja pa eno tamalo ?okolado z banano, ker sva umirala od lakote do 4h popoldne.

Rendy,..i don't think so sm mela lih svoje zadeve par dni nazaj. :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Od menjave olja je 6.000km (motul 8100 5W40). In zdele sm ga dolil cca 0.8l. Blo je skor na minimum zdej je pa ?ist max.

Aja - glede na starost avta in prevo?ene kilometre bi blo to mogo?e za temo "Pohvalite se!" :D:notworth:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

S kolegom sva nameravala danes ali ju3 pogledat enega bakrenga 350Z (je bil resno zainteresiran, ob?asno bi ga pa tudi jaz vozil, mo?no da bi bil celo v moji gara?i parkiran), no oglasa ni ve? na avtonetu! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja, cena je bila nekih 12.500, pisalo je pa za gotovino 10.990! :blush:

Se pravi trik je v bremzah, da se takoj prepozna, ker vem da enkrat si ?e govoru da USA model se NE kupuje! :D

A misli? da je zdele kej te robe na voljo iz Italije, tist ko je Jurc razlagal, da so jih davki usekal po betic? Ker to bi znal bit nakup leta potem! :jupiii:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

USA modeli so bili vsi (za katere vem) pripeljani zbiti in so jih spacali skupaj pa vozi mi?ko. Sicer pa logi?no, da so mogli biti za zelo male pare pripeljani iz USA, da se jim je spla?alo. Ve?ina jih ima manj opreme, prenekateri celo ?e ?tevce v miljah. Prijatelj je rekel, da je kar kriza, ?e nisi navajen in prileti? 60 u ovink. :P Tudi lu?i so v osnovi druge (?e niso zamenjane kar bi mogle biti baje).

Kaj pa vem, ?e so v Italiji to ?e presti?ni avti. Poglej na www.autoscout24.it ?e so dovolj poceni, da te davek ne useka preve? se oreng spla?a. Vem samo to kar je sodelavec rekel, da so na M3 E46 (3,2 343hp kar je v 350Z rangu) davki na CO2 tako visoki, da hitro pla?a? ?e tretjino avta. Tako, da se spla?a gledati z rezervo, ?e gre le za kakega jurja ali dva razlike. :blush:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa mislim da sem nekje zasledil, da imajo USA modeli manj?e diske ali kako ?e, nism ?ist zihr! Milje pa itak - beda. <_< Dobr da nima ?e volan na desni, hehe. :hudicek:

Eden je ?e na Avto.net, pa naj bi bil grafit sive barve, ampak ni slike. Kdo ?e danes prodaja avto brez slike, jao. :whatever:

V planu pa sva sicer mela s tem kolegom, da ?e je cena 10.000, dam jaz zraven npr. tretjino al pa neki tazga in imam pravico se vozit, kadar je on v tujini (kar je 90 % cajta), no skratka zdej je kar je in ostajam na ?rnozmajki. :punk:

P.S. - kater se pa menjalnik spla?a vzeti - tiptronic ali ro?ni? :ne vem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ja USA modeli brez brembo ?eljusti ima 298mm diske, na? pa mislim da vsaj 320 ?e ne ve?je.

Dobre biznise mata to vidva. :P

Jaz bi vzel ro?ni, ?e je avtomatik mora biti DSG. :blush: So pa v vsakem primeru malo ?voh (ne vem to?no kaj) tako, da ogreti avto pa hitro ?altati, da vidi? ?e vse ?tima. Vem, da imajo nekateri neke te?ave, detajlov ?al ne.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

12 ur je dovolj, da potrebuje? An?eta....

Butelj makaronarski, se vidi kje je bela ?rta, pa da bi vsaj ven malo zapeljal, ne on mi je ravnal 4 dni odbija? ter plehnato za??ito na njem. Vidi se kot dotik, ampak je fajn do priklju?ka za kljuko ril... No danes pa ?e pred ?olo X5 rikverc v zadnji desni del....ampak ta me je vsaj po?akal.

P.S. X5 mk2 supa dupa brez rikverc senzorjev.... :rispekt:

post-2637-1327648402_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Standard za Italjane, sploh bolj ju?no, od Padove dol....kaj vse sem videl v Rimu...nekako jim je ve?ini avto res prevozno sredstvo, pa bilokatere znamke je, kar je za moje pojme ok, boli te k...itak jih menjajo na par let z leasingom (ve?ina). Pa? tok tesno se zaparkirajo da gre ven tako da malo butne prednjega, zadnjega in tako dokler ven ne pride. :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Standard za Italjane, sploh bolj ju?no, od Padove dol....kaj vse sem videl v Rimu...nekako jim je ve?ini avto res prevozno sredstvo, pa bilokatere znamke je, kar je za moje pojme ok, boli te k...itak jih menjajo na par let z leasingom (ve?ina). Pa? tok tesno se zaparkirajo da gre ven tako da malo butne prednjega, zadnjega in tako dokler ven ne pride. :P

Mah placa kokr ?e? tukaj, pa ne vem kdo ki pride na letali??e ne odpre zadaj prtlja?nika....

v glavnem AS kot vedno ni? rekel, mam ?e zapisnik (tisto izpred ?ole je bolj orenk - farba dol in popokan lak. Ni taka panika, ampak se mi je ?e zgodilo da so na meji spra?evali, ?e sem imel nesre?o in ?e sem prijavil policiji....se lahko zakomplicira.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pol pa pridejo tile avti v slovenijo tukaj jih pa pol slovenci pokupmo kot suho zlato - mislim, ?e ?e ne mirka avto pri parkiranju kolk ga ?ele pol ne mirka med samo uporabo/vo?njo. :ne vem:

Pol pa k vse to zdru?i? ti je pa jasno zakaj Ajvar tolk pljuva ?ez diesle in pokvarljivost le teh. :whatever:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jest ne poznam nobenga ki bi jih res merkal, sploh kak?ni poslovne?i, vem za enega ki je cca. 300t km naredil v dveh letih oz. malo ve? Audi A8 dizl....in je skor razpadu, tip je ?el v salon, ga dal notri odpeljal novi A8 pa za nekaj tiso? eur je ?e Porscheja carrera cabrio dobil zraven...videl v ?ivo vse skupaj v gara?i...pa prav da se nima cajta z njim furat :whatever:

Sej vsake tolk ?asa se najde kak?en na avto net, direkt iz Italije, totalno neurejen....mnogokrat sem pa tak?ne avte videl pri avtopralnicah (kemi?no ?i??enje pa to)....bo?e moj, kaj je to vse notr...?e ogorki od ?ikov po celmu avtu.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Heh jaz vem za primer, prej?nje BMW 5 stare tri leta, 300.000 km, ampak vedno zrihtan, spucan avto. Isti sistem, pri?el v salon, zamenjal za trenutni model, unega pa v ceno za 13.000?. Drobi? ampak temu avtu naredi? servis, prevrti? na 120.000 km in ga prodaja? pri nas za lep denar. Seveda z "ravno opravljenim servisom", da bo vsaj nekaj ?asa vse delalo. :P

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred?asno bom delal veliki servis. :(

Slu?ajno je spustil semering na menjalniku. Ker gre menjalnik itak dol je vseeno, ?e se spotoma ?e dva sinhrona zamenjata. Ker gre motor itak ven je vseeno, ?e spotoma naredim ?e veliki servis, ki je bil itak v planu spomladi. Ker se dela veliki servis je itak vseeno, ?e spotoma zamenjam VVL jermenico ker v?asih rada gre in ne bi rad, da gre kmalu po velikem servisu.

Ampak OK, zdajle imam skoraj 180.000 km, potem bo pa do ene 300.000 km na tem podro?ju mir. :P

Zdaj pa pljuvat kanto Renoldovo. :harhar:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pol pa pridejo tile avti v slovenijo tukaj jih pa pol slovenci pokupmo kot suho zlato - mislim, ?e ?e ne mirka avto pri parkiranju kolk ga ?ele pol ne mirka med samo uporabo/vo?njo. :ne vem:

Pol pa k vse to zdru?i? ti je pa jasno zakaj Ajvar tolk pljuva ?ez diesle in pokvarljivost le teh. :whatever:

V FRA in ITa se parkira odbija? na odbija? v leru.....star na?in pridobivanja prostora, sem jih ?e ene par videl 'v objemu'

Zato moji avti tam grejo v gara?o, razen ?e parkira? ob zidu ali kaj takega (pa ?e tle me je najdu mercedes...........), pred njim pa 2 vozna pasova :notworth:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

cel dan z doma, med drugim smo imeli tudi du?insko bowlanje, kjer me je mulc s pomo?jo ograjce namahal, brez mazde, 2 dni v italijanski gugalnici, a to ?e gre, ne gre brez webasta....brrrrrrrrrrrrrr

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.