Alex Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Ah,te napovedi vremena so kar nekaj. Da ki bo oh in sploh, pa da bo pono?i padlo na obali ne vem koliko cm snega...drek. Malo je pihalo, padle so obe sne?inki (pa ?e te so bile "made in china") in prej se je za trenutek celo zjasnilo. Jaz sem se pa ?e videl, kako bom haral okoli z zimskimi gumami po zametih. Citiraj
Boss Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Sej ve? kako je - bolj ko otresajo kaj vse bo manj se bo to zgodilo - v Logatcu je celij 0,5 cm (pol centimetra) snega napovedovali so pa malone kaos na cestah. Najbloj je zaskrbljujo?e takrat, ko malo mimgrede omenijo sneg pol ti ga pa vr?e pol metra tko kot je bilo v lanski zimi. Citiraj
Grega_ Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Original prvotno vgrajen akumulator neki jamra, sli?im releje, lu?i ?mignejo, ampak na konc kresne (vse to v 3 sekundah) ..upam da bo kmal konc tega mraza, naslednjo zimo bo pa potrebno po novega kot ka?e. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Original prvotno vgrajen akumulator neki jamra, sli?im releje, lu?i ?mignejo, ampak na konc kresne (vse to v 3 sekundah) ..upam da bo kmal konc tega mraza, naslednjo zimo bo pa potrebno po novega kot ka?e. A pol bo? pa tako kot moj sodelavec, ki se je pol leta vozil z zani? akumulatorjem in se mu ga je zdelo ?koda zamenjat celo pred dopustom na morju. Potem so ga pa s trajekta dol porival . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Allyssa Napisano 4. februar, 2012 Prijavi Napisano 4. februar, 2012 Lih prej je teta sporo?ila, da ga majo pr njih 35cm,..otok Ugljan,.. Pr nas pa zdle spet kr veselo pada, ?eprou ga je komi ene 3cm,...na cesti je pa tud kr veselo k je ful leden,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
canyon Napisano 5. februar, 2012 Prijavi Napisano 5. februar, 2012 Preganjam dougcajt ze ceu dan ... sm brez kesa k sm mogu fotru neki posodt tank mam lih se tok pouhn da mam 2x za na siht pa nazaj (dobr da je v tork placa), pa ze en teden sem brez racunalnika k mi fredn neki BIOS rihta k se mi je sesu tko da tud nobenga filma nemorm pogledat pa nc pa se eni cudno feki se mi delajo in se mi tud sanja ne kva m spet fasu in ce grem na bolnisko bo spet cela stala pa se drug teden mamo remont tko da delam po 12 ur in res nebom mel cist nc od dneva Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Turbo Lumpi Napisano 5. februar, 2012 Prijavi Napisano 5. februar, 2012 Jest pa mel celo ?talo z zobom, pa za?nimo: Sreda zve?er, mene za?ne na polno zob bolet, tako da se v ?etrtek zu3 takoj naro?im in mi re?e prit ob 11ih. Pridem jest tja, vpra?a ona kaj te boli: jest mislm da 2jka desno zgori, gleda ona sliko pa re?e aha 3jka desno zgori ma? karies, vrjetn bo to to. Jest: ja mo?no k me ful boli tm ukol. Fa?em injekcijo z lokalno, pa ona lepo vrta, jest cel vesel pa slinast (od anastezije) grem potem dam. Pridem dam, ?ez kako uro anastezija popusti, mene ?ezmer ?vasa na polno sam mal druga?na bole?ina (si re?em jebiga vrjetn je od injekcije) po?rem ?e par tebletov, nasledn jutro (petek) se zbudim k nov, n? ne boli pa n?. No potem pa ukol kosila za?ne moja desna stran face zoret k lubenica, zob me ne boli ve? pa neki vro?ine mam (38,5). Dobr mogo?e pa ni bla kriva injekcija, tko da grem v sobot zutri k de?urni zobarci, ji povem situacijo ona neki tol?e po zobeh pa spra?uje kje me boli ter pogrunta da more na 2jki bit neki bit in mi jo odpre. No k mi je vrtala me ni n? bolel, tko da smo pogruntal da mi je ?ivc odmru, pa ?e gnoja se je cedil velik. No dons zu3 sem bil ?e mal zate?en, zdej je pa ?e skor uredu Citiraj
jures Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 -19 pa brez Webasta..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 7. februar, 2012 Prijavi Napisano 7. februar, 2012 -19 pa brez Webasta..... Obvezna zimska oprema -dekica Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 8. februar, 2012 Prijavi Napisano 8. februar, 2012 Obvezna zimska oprema -dekica popravek - deklica Upam da bo danes na francoski TV kak fuzbal, ?e ne ?e Barca pa vsaj juve - milan... Ibra in Balotelli nimata take za??ite kot Pepe Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 nova 6-ka (brez serijskega webasta) je poraz glede ogrevanja...rabi 100 let, da se ogreje prejsnja je bla celo hitrejsa od mx5... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 nova 6-ka (brez serijskega webasta) je poraz glede ogrevanja...rabi 100 let, da se ogrejeprejsnja je bla celo hitrejsa od mx5... ampak o?itno je tvoja edina oguljena, ze 4 druge 2.2 sem videl z webastom....stvar opreme???? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 ne nove 2.2 nimajo vec webasta, sej jaz niti ga rabim tok, sam ce bi mel kratke voznje bi znoru....gretje zicev izboljsa situacijo....ampak mx5 ima to tud, tko da je bolj zimski avto k 6-ka Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 ne nove 2.2 nimajo vec webasta, sej jaz niti ga rabim tok, sam ce bi mel kratke voznje bi znoru....gretje zicev izboljsa situacijo....ampak mx5 ima to tud, tko da je bolj zimski avto k 6-ka nove 2.2 imajo webasto.....vpra?aj mare- sem mu ga nadgradil, in ?e 3 druge sem videl. res pa da je njegova 163 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 nove as in facelift nove (od 2011 naprej) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 nove as in facelift nove (od 2011 naprej) kaj pa je 2.2 CD163? al misli? une s korejsko masko? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 kaj pa je 2.2 CD163? al misli? une s korejsko masko? ker del od facelift 6-ke ni bil jasen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Hja ?e en minus pol za mazdo te verzije pri meni..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 ja ce mas kratke voznje verjamem...drugace pri meni pa je neverjeten avto...v bistvu dolgocasen cez en teden jih bom mel ze 33.000km prevozenih pa so sli ti kilometri brez posebnosti....sam tankas pa je...pa se to tankanje je bolj poredko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 ja ce mas kratke voznje verjamem...drugace pri meni pa je neverjeten avto...v bistvu dolgocasencez en teden jih bom mel ze 33.000km prevozenih pa so sli ti kilometri brez posebnosti....sam tankas pa je...pa se to tankanje je bolj poredko jep zjutraj najprej v ?olo, pol ?e v vrtec, pogosto ?e na po?to itd....ampak ni panike za regeneracijo 2x na teden se spuca Zdaj pa po?iva v Benetkah, pa v ponedeljek se vrne na po?itek Labi off topic - Budva, po avtocesti Split? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Labi off topic - Budva, po avtocesti Split? to me sprasujes, ce se da tko narest? da se, mislim to je najhitrejsa pot do budve (sam ne do splita ampak se mal naprej od makarske je konc avtoceste) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 to me sprasujes, ce se da tko narest? da se, mislim to je najhitrejsa pot do budve (sam ne do splita ampak se mal naprej od makarske je konc avtoceste) ne ne, vem da se da tko nmarest ampak ali je to najpametnej?a varianta...no saj si odgovoril Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 jap ironija je, da LJ-makarska je manj k 5 ur in 550km, medtem ko do budve je pol 300km in ene 6 ur Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 ne nove 2.2 nimajo vec webasta, sej jaz niti ga rabim tok, sam ce bi mel kratke voznje bi znoru....gretje zicev izboljsa situacijo....ampak mx5 ima to tud, tko da je bolj zimski avto k 6-ka Kaj a majo kako elektri?no ogrevanje kabine recimo tko kot VW, ki ma not 1kW grelec, ki ?e zelo hitro greje kabino, motor pa rabi cca 10-12 km, da v tem mrazu pride na delovno temperaturo? Recimo moja za primerjavo rabi cca 2km, da je na delovni temperaturi. Citiraj
Sirius Napisano 9. februar, 2012 Prijavi Napisano 9. februar, 2012 Danes je bilo pri nas -18 C°. Focusov aku. ni bil pri volji za v?ig. C5 je pa prikloljen stalno na lidlov ponilec vzdr?evalec akumulatorjev in je obra?al brez te?av. Je pa imel nekoliko te?av s petrolovim dizlom tako, da sva se malo "pogajala". Iz tretjega poskusa je po dalj?em "prepri?evanju" le kresnil. Potem pa ni bilo ve? te?av. Ogrevanje pa res traja nekje 10km na tako nizki temperaturi, ki je bila v povpre?ju -16 C°. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.