Turbo Lumpi Napisano 13. februar, 2012 Prijavi Napisano 13. februar, 2012 Po cca 40 urah brez konkretnega spanja grem kon?no mal zaspat... do jutri zjutraj Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Pizdani ebay, takoj ko se logira? v drugi dr?avi zablokirajo account in mora? preko postopka reseta passworda, kjer ?aka? njihov klic na mobitel!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Pizdani ebay, takoj ko se logira? v drugi dr?avi zablokirajo account in mora? preko postopka reseta passworda, kjer ?aka? njihov klic na mobitel!!! ja mal manj kupuj ane... Citiraj www.trziskisladoled.si
Grega_ Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Pizdani ebay, takoj ko se logira? v drugi dr?avi zablokirajo account in mora? preko postopka reseta passworda, kjer ?aka? njihov klic na mobitel!!! A ?e kar spojler kupuje? Citiraj
HP77 Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 PayPal je pa najbolj neumn sistem ever.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 PayPal je pa najbolj neumn sistem ever.... Kakor za koga, men dela super, ?e par let.Tebe pa verjetno ?uli njegovo ?ekiranje ?e si ti res ti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 pri men tud ze nekaj let bp....pa se nisem mel nikol tezave, ce sem menjal drzave pa to... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Jest sem ko sem bil v BG in ?el preko telefona na gmail, je javilo in preverjalo ?e sem se res jest prijavil tam....potem sem ?e mail dobil, sem ga videl ko sem v SLO pri?el. Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 ja mal manj kupuj ane... samo logiral sem se da preverim statuse... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Qrc kazn bo. Sem letu po obvoznici iz dolnjske proti BTC-ju in je bil za zadnjim tunelom beli ford. ?el sem cca. 100 omejitev 80. Sem vedu da bom neki fasal... sem se ?isto zamislil, in po pravic sploh ne vem kako sem se pripeljal iz Kr?kega do LJ.... Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Pismu, a mas ti tudi '?rne luknje' jaz se dolo?enih delov poti - dalj?ih, sploh ne spomnim Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Kok mam poln kufer teh sr?kov in podobnih pizdarij,..pomojem jih bom prou sanjala dons,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Pol pa bolj?, da ne gre? na FaceBook, ker je gor tolk cukra, da se za?ne? kr redit zraven pa ?e sladkorno fa?e?. Citiraj
Allyssa Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Dva dni ?e gledam in delam tortice v obliki sr?kov,..bruh,..pomojem jih je ?lo dons vn krepko ?ez 200. Tok o sladkorni Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Dva dni ?e gledam in delam tortice v obliki sr?kov,..bruh,..pomojem jih je ?lo dons vn krepko ?ez 200. Tok o sladkorni vsaj ena ki se lahko pohvali koliko src si na 1x obra?ala! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Ja sej,,.js pa jamram,..sm pa tud ?udna Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Ja sej,,.js pa jamram,..sm pa tud ?udna Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
daSKAn Napisano 14. februar, 2012 Prijavi Napisano 14. februar, 2012 Pismu, a mas ti tudi '?rne luknje' jaz se dolo?enih delov poti - dalj?ih, sploh ne spomnim huh preve?krat.... v?as me kr zaskrbi... kdaj se vpra?am, da nisem kje ?e rde?o pregazil. :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Qrc kazn bo. Sem letu po obvoznici iz dolnjske proti BTC-ju in je bil za zadnjim tunelom beli ford. ?el sem cca. 100 omejitev 80. Sem vedu da bom neki fasal... sem se ?isto zamislil, in po pravic sploh ne vem kako sem se pripeljal iz Kr?kega do LJ.... 20 ?ez amater. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Mestni redar mi je zatezu da lahko dobim kazen zaradi tega ker mi avto laufa vec kot 3 min na mestu... pa ne glede na to da je folk v avtu.. in kazen za tak prekrsek je 200 ojrov Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Mestni redar mi je zatezu da lahko dobim kazen zaradi tega ker mi avto laufa vec kot 3 min na mestu... pa ne glede na to da je folk v avtu.. in kazen za tak prekrsek je 200 ojrov Si mu povedal da ?e ti napi?e kazen, ne bo ve? rabu slu?be. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 Si mu povedal da ?e ti napi?e kazen, ne bo ve? rabu slu?be. ah ne..nisem js tak..imam vse zrihtano z mestnimi redarji in z policaji tuki v kranju..tko da nikoli ne dobim ce sm zravn:) Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 ah ne..nisem js tak..imam vse zrihtano z mestnimi redarji in z policaji tuki v kranju..tko da nikoli ne dobim ce sm zravn:) mah ti bi bil loh car, ugasnu avto pa pr?gal webasto in mu rekel, kaj bo? pa sedaj rekel? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 mah ti bi bil loh car, ugasnu avto pa pr?gal webasto in mu rekel, kaj bo? pa sedaj rekel? sm bil s kangujem..tko da nimam tam webasta.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 15. februar, 2012 Prijavi Napisano 15. februar, 2012 sm bil s kangujem..tko da nimam tam webasta.. Naj te ORNGI kaznujejo..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.