Deeyan Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 jebemti de?, ko zutri ?e ka?e lepo in si dela? plane Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Nasvidenje, Chelsea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Nasvidenje, Chelsea! nasvidenje barca Citiraj MAZDA POWER
Mraušk Mčk Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Keri so pa na?i? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
uklopko Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 danes ?a real,pa bo finale popoln Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 nasvidenje barca Carsko, ampak v smislu da bosta pa v finalu Bayern in Chelsea, pa bi si bolj ?elel Barcelono namest Angle?ev, ker oni bojo pu?nl in bo Munchen prvak! Danes navijam za Real! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 danes ?a real,pa bo finale popoln Se strinjam s tabo. Citiraj
jures Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 ufff here we go again, jutri vstati ob 03:00 po na?em ?asu, na letali??e, let do Benetk do 08:00, vo?nja domov 2 uri, spucat greznico, na po?to, registrirat prikolico, v kamnik po nov amex ker ne po?iljajo ve? kartic na dom :ne vem: , v nabavo, zaklju?iti april za sp, po otroke in na morje.... in pol se spra?ujem zakaj so otroc hiperaktivni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 Bayern zmagal, bili so bolj?i, jebiga! V nadaljevanju navijam za Chelsea, katerim dajem enih max 30 % mo?nosti za uspeh v finalu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 Se strinjam s tabo. pravilno napovedal !!!!!!!!!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Totalno sem neprespan, bemti fuzbal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Ti si vsaj spal ?e dons Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 jaz celih 2 uri, res proklet fuzbal, evo me doma Kaka sre?a da je tole bilo proti Benetkam, in je ?e....cela ?tala, re?ilni helikopterji, kombiji.......... NOBENIH FIRBCEV NA NA?I STRANI! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 To so pa ornk v?gali potem?? To je ta novej?i odsek? Tisti stari ?ez Mestre...jaooo tam so pa ?li ?ivci vsaki? ko sem ?el mimo Citiraj
jures Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 To so pa ornk v?gali potem??To je ta novej?i odsek? Tisti stari ?ez Mestre...jaooo tam so pa ?li ?ivci vsaki? ko sem ?el mimo Ne med latisano in benetkam, ki se pravtako rihta in sta samo 2 ozka pasova, zato helikopterji Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 pravilno napovedal !!!!!!!!!!!! Bravo mi.Kaj dobiva za nagrado?Pa ?e finale-zmaga Bayerna z lahkoto. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 2. maj, 2012 Prijavi Napisano 2. maj, 2012 Odlomil 1 pin?ek na procesorju (amd socket 939). Procesor sicer lavfa normalno, mi pa vsake tolko cajta vr?e blue screen. Je pa bistveno bol? kot pa drugi procesor kej manjkajo 3 pin?ki, ta mi vsake 10 min. vr?e blue screen Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Lamela obrabljena... do ?eleza Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Kot bi jo odflexu stran, jao! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Fe2O3 in ?e precej tak?nih zadev je na avtu... Ampak ?e mam re?itev za to... Citiraj
Deeyan Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 Lamela obrabljena... do ?eleza Fe2O3 in ?e precej tak?nih zadev je na avtu... Ampak ?e mam re?itev za to... Mitja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Sode? po vremenu, april ?e kar traja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Sode? po vremenu, april ?e kar traja! Ja ker maj je ?e mimo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.