jures Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Ja ker maj je ?e mimo Ejga - v Jysku imajo ?otor za 6 oseb vodni stolpec 3000m za 110? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Ejga - v Jysku imajo ?otor za 6 oseb vodni stolpec 3000m za 110? Kampiranje prelo?eno za eno leto. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 za moj okus te 17"-ke nikakor ne pa?ejo na M3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Men je pa predvsem prednja maska odurna, brez znakca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 dober, sam GTA odbija?a pa podalj?ek bi pa takoj mel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Allyssa Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Grrr,..zdj bi pa tud ?e loh nehale te trapaste "jutranje slabosti" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 7. maj, 2012 Prijavi Napisano 7. maj, 2012 Sprijazni se - ti si zdele dvojno dozo jutranjih slabosti fasala Citiraj
Allyssa Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Ja vem to,..ampak naj bi trajala prve tri mesce,...zdj bi se pa lahko ?e nehal, glede na to da smo v polovici ?etrtga. Da ne omenjam no?nih mor, da so najdl ?e ta tretga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 8. maj, 2012 Prijavi Napisano 8. maj, 2012 Da ne omenjam no?nih mor, da so najdl ?e ta tretga hihi, wicked Citiraj
Jest Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Krozisce v Sencurju je podobno problematicno, kot tisto v Medvodah... Dva pasova za ven (vmes polna crta)... ljudje pa kar ignorirajo ... Poleg tega je tale "pacient" s kamionckom imel se samo eno roko prosto, ker je v drugi drzal telefon in veselo cvekal ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 ah dej no, temu se rece "clean look". ki pa ne pa?e vsakemu avtu... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 u bistvu ne pa?e nobenemu avtu, na temule zgoraj so feltne ?e edine kolkor tolk. zatemnjene ?ajbe pa posprejan cel avto na modro je pa grav?. loh ga spreja? kokr ho?e? sam ?e vedno je to avto ni?jega srednjega razreda in to je to. RX-8 s clean look-om zgleda prov hudo glede felg pa takle, mam iste na F-u, ampak na trojki mi pa zgledajo katastrofalno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Krozisce v Sencurju je podobno problematicno, kot tisto v Medvodah... Dva pasova za ven (vmes polna crta)... ljudje pa kar ignorirajo ... Poleg tega je tale "pacient" s kamionckom imel se samo eno roko prosto, ker je v drugi drzal telefon in veselo cvekal ... jebe? kamion, mazda 323.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 jebe? kamion, mazda 323.... Mazda 323 je sla cisto lepo in pravilno po svojem pasu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Danes dohodni avion z Bukareste obkolili karabinjeri in na 'pogovor' odpeljali nekaj Atletico Madrid fanov....zamuda 1 uro.... V mestu pa se zadnji rdecemajcniki omagujejo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 ker imam zadnje case kar nekja mestnih vozenj, je padel avg. speed (BC) iz 75 na 71km/h zadnji reset narejen 30.000km nazaj avg cons pa pravi 6.1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 ker imam zadnje case kar nekja mestnih vozenj, je padel avg. speed (BC) iz 75 na 71km/hzadnji reset narejen 30.000km nazajavg cons pa pravi 6.1 si prepri?an da se ne resitira ob servisu? sva kar na podobnem, le da imam jaz 3 tanke s po?itni?ko prikolico :mi pijemoo: http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=13062 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 mislim da se ne resetira, bom videl v ponedeljk sicer pa glede porabe, ne merim vec, ampak zadnji tanki so skoz okol 60l/1100km, torej okol 5.5 pol pa pride kaksen vmesni tank, ko imam 7-8l/100km, ampak to je sopanje 180+ km/h Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 mislim da se ne resetira, bom videl v ponedeljksicer pa glede porabe, ne merim vec, ampak zadnji tanki so skoz okol 60l/1100km, torej okol 5.5pol pa pride kaksen vmesni tank, ko imam 7-8l/100km, ampak to je sopanje 180+ km/h Sam pi***?e se je prej kazalec odklonil prehitro, se rezerva sedaj vklopi veliko prekmalu, a je rezerve za vsaj 200km?? Cvikam in vsaki? malo ve? peljem, cagar pa ?e ka?e na desno... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 pri men pa je super precizen (prejsnja 6-ka pa poraz), rezerva se prizge, ko imam notr manj kot 10l (ene 5-7) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 pri men pa je super precizen (prejsnja 6-ka pa poraz), rezerva se prizge, ko imam notr manj kot 10l (ene 5-7) Jaz sem naredil ?e 140km z lu?ko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Men pri?ge lu?ko, ko pi?e domet 75km. Sem pa vozil tud ?e ene 20km, ko je ?e kazalo domet 0km pol me je pa za?elo stiskat okrog kujones pa sem zavil na pumpo. Citiraj
jstdoma Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Ostal sem brez moje lubice (Mazde mislm!). Zdej je pa tole - krogci Citiraj
KAALman Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 ugotovo da je gretje sede?a v moji Mazgi samo ?e pol-funkcionalno in ga moram ro?no izklapljat, druga?e se pregreva sovra?im smrkce... ostalo pa v malih oglasih Citiraj LP KAALman
Turbo Lumpi Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 ugotovo da je gretje sede?a v moji Mazgi samo ?e pol-funkcionalno in ga moram ro?no izklapljat, druga?e se pregreva sovra?im smrkce... ostalo pa v malih oglasih Pa kaj je tak mraz da je potrebno gretje vklopit? Ali samo kako teto zebe... no vsaj na?a mat je taka, da jo stalno zebe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.