Z M A J Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Pono? sem bruhu, pa ne ognja (o?itno sem moral neki tazga pojest) in dans sem sicer v pisarni ?e pred?asno, ampak pra?anje kok cajta mi bo zneslo, ker poleg tega nisem spal niti minutke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 mal pred koncem slu?be pride majster naukol in mi re?e da jutri in sredo delam popoldne in kokr kol sm se hotu zment da mam ta teden popoldne ?e druge obveznoti in da nemorm delat popoldne me je tip kr konkretno ignoreru in sam zaklu?u pogovor s tem da morm delat popoldne in da ?e 1x nebo spreminju plana Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Turbo Lumpi Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Pono? sem bruhu, pa ne ognja (o?itno sem moral neki tazga pojest) in dans sem sicer v pisarni ?e pred?asno, ampak pra?anje kok cajta mi bo zneslo, ker poleg tega nisem spal niti minutke! Za jutri potem ?e velja, ali bomo prestavil Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Za jutri potem ?e velja, ali bomo prestavil Sej ?e bom dost po?ival, bom ju3 ?e kot nov in grem sredo zihr dewat, se pravi VELJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 si prepri?an da se ne resitira ob servisu? prav si mel, prevzel avto in je bc resetiran... mi je pa majes zrihtal rezervno gumo (verjetno je zdaj nikol ne bom rabu sam ok, nikol ne ves) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 prav si mel, prevzel avto in je bc resetiran... mi je pa majes zrihtal rezervno gumo (verjetno je zdaj nikol ne bom rabu sam ok, nikol ne ves) kok si dal za rezervno?kr bi jo tudi js rabu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 uboge forumske miate...kaj jim delate Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Kar ti je pri srcu, ne sme? zanemarjat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
rendy Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 zdej sm pa ?e mal ?iv?en, upam da bo kmal prevzem Citiraj
Baby Viper Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Te mal vreme daje? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 pri men pa je super precizen (prejsnja 6-ka pa poraz), rezerva se prizge, ko imam notr manj kot 10l (ene 5-7) Torej se ti pri?ge okoli 1000km, meni se ?e pri 850km pri porabi na BCju 6.0 ki ne la?e.... :ne vem: ?e dva jamranja:Verona, situacije BEFORE:levi pas Nissan Micra, za njo blendajo?a Dacia Dustersrednji pas - jazdesni pas - 2 ?leparja AFTER:Levi pas Nissan Micrasrednji pas -levi del Dacia duster, jaz, ?lepar 1 - desni deldesni pas - ?lepar 2 nekaj v tem stilu V petek bo treba pa spet h kiropraktiku, cars, planes.... , da bom loh su na motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Torej se ti pri?ge okoli 1000km, meni se ?e pri 850km pri porabi na BCju 6.0 ki ne la?e.... :ne vem: js nimam teh problemov, zmeri se mi prizge tam okoli 250-300 km...potem pa tankam in mam mir naslednjih 250-300 km..hahahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Torej se ti pri?ge okoli 1000km, meni se ?e pri 850km pri porabi na BCju 6.0 ki ne la?e.... :ne vem: vceri se je rezerva prizgala pri ca. 90km remaining, tankal pa sem pri 35km remaining, note je slo okol 62litrov...ne vem pa kok kilometrov sem naredu, ker nisem resetiral (od petka do pon. sem tankal 3x pa sem se zgubu v resetiranju ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 vceri se je rezerva prizgala pri ca. 90km remaining, tankal pa sem pri 35km remaining, note je slo okol 62litrov...ne vem pa kok kilometrov sem naredu, ker nisem resetiral (od petka do pon. sem tankal 3x pa sem se zgubu v resetiranju ) jaz sem ?e naredil 110km z lu?ko in jutri je prva pumpa direkt z letali??a na avtocesti ?ez 25km - ampak se ne bojim, ker bom tankal pri 1000km ob porabi 6.....prehitro se pri?ge sigurno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem: to js do?ivljam skor vsak dan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 ?akam pr dohtrci, da mi zaklju? bolni?ko, o?itno se bom ?e na?aku, k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 A sem kej spregledal al so prometni predpisi druga?ni ko pada de? oziroma obstaja neko pravilo, da je ob de?ju na AC obvezno treba it na levi prehitevalni pas, tudi ?e je vozni popolnoma prazen. :ne vem: Pa zmanj?at hitrost za 30-40 km/h na vseh pasovih Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Na?e ceste ob najmanj?em de?evju so res totalna polomija (predvsem vozniki, pustimo ?e nekakovosten asfalt, marsikje). Dans sem se na sre?o raj?i kar z "gosenco" pelju z Rodice do Centra LJ - pa? ima predvidljiv ?as prihoda, pa samo pi?i po tirih, ne pa po cestah k vsi tenstajo kr prsmojeni, groza. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Danes nisem prevzel sklopke oz lamele in ostale vro?e robe, ker je majster mazda_mx bil nekje na hrva?kem... Citiraj
qwerty Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Da pojamram da sem ostal sam... Pa? se dvema v?asih poti kri?ajo... Citiraj If in doubt, flat out...
Grega_ Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Da pojamram da sem ostal sam... Pa? se dvema v?asih poti kri?ajo... Uuuuuuu tooo je jeba.......vem kako ti je....to je ?e vsakega zjebal. Mene lahk zjebejo sam 2 stvari....?enska al pa avto Ni?, ven it, se dru?it pa napit se ga, ?urat, kak?no mal kurit....drga? se ga bom pa dons ?e zate na gospodarcu kjer bo ropotala tehna?a in house ...sam ne bit doma pa razmi?ljat Citiraj
Z M A J Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Da pojamram da sem ostal sam... Pa? se dvema v?asih poti kri?ajo... Premlad si ?e poba, da bi se sekiral, zlasti ?e ti je bila prva punca, mora? ?e pridobit malo KILOMETRINE! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Ajga, v lajfu treba u?ivat, ?e ne se ne spla?a ?vet Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.