Z M A J Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Ajga, v lajfu treba u?ivat, ?e ne se ne spla?a ?vet Tukaj bi bil na mestu rek; CARPE DIEM! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
kokolada Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 in kje je problem? saj avto ti je pustila ne? Citiraj
g.Wankel Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Ja safr bo? ?e furu, jzt ga ?e pol leta, pa v?asih ?e zmer pomislm kako je blo fajn...Ampak itak pride druga ne sekiri se, resno... No, jzt sm zarad tega kupu avto ?e pa rab? Citiraj
qwerty Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 De?ki hvala vam... Mah sej kilometrina ja sam leto pa pol je blo pa le lepo... Nimam zastonj nalepke "Crpe Diem" na avtu in "What does not kill you makes you stronger..." Bomo ?ez 14 dni ruknal enga... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Qwerty, let it be, life goes on Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Qwerty, eno je nalepka, drugo da to zares po?ne?, no potrudi se, ja piknik pa itak - 2.6.! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Mah sej kilometrina ja sam leto pa pol je blo pa le lepo... Mam en tak dober ob?utek, da bo naslednja ?e bolj prava Citiraj
Allyssa Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 Mali ne se sekirat. ?e se js ne, pa mam sre?no samska dva ?mrla na poti, bo? tud ti pre?ivu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Hvala vam res vsem... Hja jz si tak razlagam da ce je prislo do tega je ze za to razlog... Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo? Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im ). Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to. Citiraj
batko Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Mene ?aka danes poroka, sicer sem v vlogi pri?e ampak se mi ne da, vse te cerimonje ptena?at Citiraj www.gistel.si
Mraušk Mčk Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Mah, saj vsak prej ali slej do?ivi spoznanje, da stvari niso ve?ne. Se spominjam kako zelo hudo mi je bilo pri srcu, ko sem po dvanajstih letih resne zveze prodal moj prej?nji avto. Ampak ?ivljenje gre naprej... Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Mene ?aka danes poroka, sicer sem v vlogi pri?e ampak se mi ne da, vse te cerimonje ptena?at Ceremonije so grozne, a kar je najhuje trpi denarnica! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Ceremonije so grozne, a kar je najhuje trpi denarnica! ?e najhuj?e je to, da se poro?i brat od biv?e...uff spet gledat biv?o ta??o in biv?o punco...ne bojo mi lahke Citiraj www.gistel.si
Mraušk Mčk Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 ...uff spet gledat biv?o ta??o in biv?o punco...ne bojo mi lahke Za laj?anje tovrstnega gledanja obstaja posebna optika. Dno kozarca. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Za laj?anje tovrstnega gledanja obstaja posebna optika. Dno kozarca. Posledi?no bo videl PODVOJENO ekipo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 bolj?a varianta je od cocacole dno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Allyssa Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo? Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im ). Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to. A nismo mel eno tako temo enkrat? Sr?ne te?ave al neki taga? Druga? pa js sploh nisem bla v vezi, da ne bo pomote Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
canyon Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 AJUGA ... tola u?er ni biu n? muc muc ampak kr ornk tigr?ek ... pa mene tud dons ?aka ohct sploh nevem ?e se bom do ve?era skup spravu ... mormo kamelo gnat ... in spet bom jutr na glavo da bo kr veselica ... :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jstdoma Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Ne bom n? govoru! Nej slike povejo Citiraj
Z M A J Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 Bayernu dajem enih 90% mo?nosti za dana?nji uspeh, vse ostalo bo pozitivno presene?enje (zato tudi uporabljam Jamralnik, se razume)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 Ne bom n? govoru! Nej slike povejo Drugo nebom reko kot malo je rjava? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 Drugo nebom reko kot malo je rjava? Ja, mal pa res. V?eri sm se pelu mim Podlehnika - ?e ni ?e kak?en kje Citiraj
Gorjup13 Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 Kaj ?? lep?iga, da mor? drug dan ko si lastnik novega avtomobila menjat gumo (upam da samo gumo) ker se ti nekdo na ceov?ki odlo?i zapeljati z levega na desni pas (prakti?no vate) in med bremzanjem/umikanjem zadene? robnik, ki pore?e gumo, ki zazdj ?e ni spustila in upam da tut zu3 nou prazna tok da vsj do vulkanizerja pridem. GRRR in tko ti en bumbar pokvari dan. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.