Deeyan Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 ne razumem zakaj ne bi hodil recimo k pelkotu?redne servise ti zrihta za manj kot 100 eur z oljem vred...sej ni vec v garanciji jaz mx5 pri njemu vzdrzujem pa je tip velik bolj pedanten kor gama servis... mene pa redni servis stane najve? 40? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 mene pa redni servis stane najve? 40? te pa neredni mal ve? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 31. maj, 2012 Prijavi Napisano 31. maj, 2012 te pa neredni mal ve? niti ne, ?e si zna? sam ve?ino po?timat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 pa je sla lamela rakom zvizgat ko sem se peljal domov Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 Uf ?koda, upam da bo? kmalu po?timal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 V tri pasje klobase, vnel se mi je noht desne noge (stara teni?ka po?kodba) in sem cel vikend prele?al na morju, s tem da sem bil varu?ka, pol dneva nisem vedel kje sta otroka, k sre?i sta ?e doma?ina... Ne vem kako na avion v torek... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 V tri pasje klobase, vnel se mi je noht desne noge (stara teni?ka po?kodba) in sem cel vikend prele?al na morju, s tem da sem bil varu?ka, pol dneva nisem vedel kje sta otroka, k sre?i sta ?e doma?ina... Ne vem kako na avion v torek... Sem sli?al za "teni?ki komolec" ampak za "teni?ki noht" - to je pa neki novga V glavnem ostre ?karje pa olfa no? in medicinski alkohol pa se operiri sam - boli k sto hudi?ev ampak zadevo re?i? do torka. Citiraj
qwerty Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 Poznam kak je to... Jz mam pa zanohtnice na palcih in ja... Se tut sam operiram in mesarim doma Citiraj If in doubt, flat out...
iceman22 Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 moja ma isti problem. in ce hoces zadevo ublazit pomaga da si cez noc das prst v pol paradajza. cez par dni bo majka. upam da sm ti kj pomagal. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 3. junij, 2012 Prijavi Napisano 3. junij, 2012 moja ma isti problem. in ce hoces zadevo ublazit pomaga da si cez noc das prst vpol paradajza. cez par dni bo majka. upam da sm ti kj pomagal. Pa kaj mu predlaga? recepte za ne?nej?i spol - sej on je dec pa nej mal trpi kot tapravi ma?oti sam sebe je la?je "operirat" kot ?e te nekdo drug - preizku?eno.** **Jures ne se jezit... sam mal ti moralo dvigujem. Citiraj
jures Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 Sem sli?al za "teni?ki komolec" ampak za "teni?ki noht" - to je pa neki novga V glavnem ostre ?karje pa olfa no? in medicinski alkohol pa se operiri sam - boli k sto hudi?ev ampak zadevo re?i? do torka. Tokrat mesarjenje ni pri?lo do bistva Sem sli?al za "teni?ki komolec" ampak za "teni?ki noht" - to je pa neki novga V glavnem ostre ?karje pa olfa no? in medicinski alkohol pa se operiri sam - boli k sto hudi?ev ampak zadevo re?i? do torka. Aja pejd se 10 let drajsat po pesku in tartanu....zabije vse nohte do narta... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 pol mam jst podobn problem..ko sm bil mejhn sm velik s tamalmu po peskovniku ril pa mi ga je zgleda nazaj zabil,po cm sodec..a se to tud da operirat? Citiraj
jures Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 pol mam jst podobn problem..ko sm bil mejhn sm velik s tamalmu po peskovniku ril pa mi ga je zgleda nazaj zabil,po cm sodec..a se to tud da operirat?:-P Mene so v vojski...od takrat mi en del raste levo drug del desno..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 skoda da sm prespricu vojsko in su studirat Citiraj
Baby Viper Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 Spet ta d?, ?otor gor ?otor dol ?otor gor.. ni miru Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 Spet ta d?, ?otor gor ?otor dol ?otor gor.. ni miru ?e dobr da nimamo danes piknika, sm prov vesel da smo jo na suhem odnesli v soboto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 4. junij, 2012 Prijavi Napisano 4. junij, 2012 Da upravi?m sloves iz piknika Sm se ?ist prehitr pohvalila v soboto, zdle sm spet dva dni de?urna na wc-ju Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 5. junij, 2012 Prijavi Napisano 5. junij, 2012 doma, nemobilen.............. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 5. junij, 2012 Prijavi Napisano 5. junij, 2012 boljs to kot mobilen po vzhodni evropi, a ni tako Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
canyon Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 zaradi dolo?enih problemov moram ostati doma tko da tale raceland danes odpade Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 boljs to kot mobilen po vzhodni evropi, a ni tako 3 ure mesarjenja v?eraj ni odobrilo sadov, spet sem invalid................danes komaj do icemena pri?vedral, ampak v kroksih ?e gre Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 zaradi dolo?enih problemov moram ostati doma tko da tale raceland danes odpade Da ga nis ukajlov stroja, nesre?nik. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 Da ga nis ukajlov stroja, nesre?nik. Kolikor mi je znano ni ni? ukajlal... sem pa jaz ostalo brez menjalnik Citiraj
canyon Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 Da ga nis ukajlov stroja, nesre?nik. avto je v celem in dobrem stanju ... problemi so drugje ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
rendy Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 Ravnokar peljal sosedo na urgenco zaradi nenadne alergije. Prideva na tria?o in glej ga zlomka ?e druga alergija na te?ke kovine v tuni danes. Jebemti?... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.