Grega_ Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Tole glede alergijo na svinec v tuni mi je sumljivo....ker zadeve so na testih vidne ampak ne more? tolk tune pojest da bi ti ?kodilo zdravju. A je to diagnoza zdravnika?? ima? kak?en podatek koliko svinca je bilo v telesu? in katero vrsto tune(ker lahk da so kak?no serijo kiksnili in da ?e jest kej ne fa?em), ker jest pojem po 3konzerve na dan, ?e eno leto, pa sm k pu?lc...krvni izvidi prav tako (vsi mo?ni). Citiraj
rendy Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Tole glede alergijo na svinec v tuni mi je sumljivo....ker zadeve so na testih vidne ampak ne more? tolk tune pojest da bi ti ?kodilo zdravju. A je to diagnoza zdravnika?? ima? kak?en podatek koliko svinca je bilo v telesu? in katero vrsto tune(ker lahk da so kak?no serijo kiksnili in da ?e jest kej ne fa?em), ker jest pojem po 3konzerve na dan, ?e eno leto, pa sm k pu?lc...krvni izvidi prav tako (vsi mo?ni). To to je blo bol na prvo ?ogo napisano, po opazovanju in raziskavah je diagnoza alergiska reakcija na histamin, kateri je biv zau?it z sve?o tuno. So bili pa ?tirje tak?ni primeri v?eraj. Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 ?el s h?erko in pa Vinetom pa njegovmu podmladkom hranit labode in race na Zbilje, pa je scal kt v risanki, govorim za stanje od cca. 10.30 pa do 12.00 ure danes. Trenutno pa tole berem, boste kmalu izvedli zakaj; http://www.zps.si/pravice/stvarna-napaka/o...html?Itemid=633 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Spet me j***jo na carini. Sem mislil, da se bomo mogo?e kdaj vsaj pribli?ali Evropi, ampak izgleda, da nam je obrnilo jadra proti jugu. Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Spet me j***jo na carini. Sem mislil, da se bomo mogo?e kdaj vsaj pribli?ali Evropi, ampak izgleda, da nam je obrnilo jadra proti jugu. ??? Baje na?i cariniki spet ?trajkajo Dragonja, Ka?tel danes 2 uri (10km kolona do Buj in naprej)Buzet 15min Jelovice - spet smo bili edini Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 ??? Baje na?i cariniki spet ?trajkajo Dragonja, Ka?tel danes 2 uri (10km kolona do Buj in naprej)Buzet 15min Jelovice - spet smo bili edini ?e drugi? so mi zadnji mesec poslali domov neko pismo, da ki kje sem nabavil dele in link do tja? Prej pa nikoli.Ne vem, kaj se grejo. Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 ?e drugi? so mi zadnji mesec poslali domov neko pismo, da ki kje sem nabavil dele in link do tja? Prej pa nikoli.Ne vem, kaj se grejo. sumljiv si sumljiv..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Kak?ne dele? za avto? Ne,za kitaro. Citiraj
g.Wankel Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Sva?ta, kaj vse ne sli?? ve? v tej dr?avi Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Jih je kar nekaj na izbiro, zdej pa izbrat primernega, ojej; http://odvetniki.info/podrocje-prava/Civilno/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Jih je kar nekaj na izbiro, zdej pa izbrat primernega, ojej; http://odvetniki.info/podrocje-prava/Civilno/ bi bilo la?je ?e bi imeli zraven procente feedbacka kot na ebayu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Dejansko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 510e pora?un vrtca..............mamo jim jebem, evo var?ujejo..... bolje da je mulc pri moji mami pa ji z veseljem dam pol vrt?evnine, pa bomo vsi na bolj?em Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Jih je kar nekaj na izbiro, zdej pa izbrat primernega, ojej; http://odvetniki.info/podrocje-prava/Civilno/ Osebno ti lahko priporo?im tegale. http://odvetniki.info/odvetnik/cerjak-radovan/ Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Osebno ti lahko priporo?im tegale. http://odvetniki.info/odvetnik/cerjak-radovan/ Tenks, pa ?e ful bliz ga mam, ?e bo potrebno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Sva?ta, kaj vse ne sli?? ve? v tej dr?avi Sej pravim, da smo obrnili jadra proti jugu. Citiraj
jures Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Sej pravim, da smo obrnili jadra proti jugu. a ni tako, da ?e da? jadra proti jugu, gre? na sever? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Od***al se mi bo na ?ihtu...?e en naj mi re?e da je recesija mater jim...(recesija je samo pri pla?ah pa v politiki), ?alabajzarji eni. Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 ??ije kt u risanki in to lih zdej ko se odpravljam domov, pa itak lahko obenem tudi pri?akujem totalno zmedo na cesti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Od***al se mi bo na ?ihtu...?e en naj mi re?e da je recesija mater jim...(recesija je samo pri pla?ah pa v politiki), ?alabajzarji eni. priro?en izgovor, k no?jo dnarja od sebe dat - imajo pa sre?o, da je slovenski folk tolk nevo??ljiv in palijo take zadeve Citiraj
Alex Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 a ni tako, da ?e da? jadra proti jugu, gre? na sever? Ne, ?e ti piha v hrbet. Citiraj
jures Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Pizda, po treh mesecih koncno pricakal obrtnike za tlakovat, zdej pa scije.....Skopal so in mam bazen pred bajto Ena sa symona ko je danes v Portorozu klestilo so se moji starsi kopali v Rovinju . Limski kanal ocitno razbije fronto ze leta opazam....al mamo pa sam usrano sreco Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 12. junij, 2012 Prijavi Napisano 12. junij, 2012 Pizda, po treh mesecih koncno pricakal obrtnike za tlakovat, zdej pa scije.....Skopal so in mam bazen pred bajto Ena sa symona ko je danes v Portorozu klestilo so se moji starsi kopali v Rovinju . Limski kanal ocitno razbije fronto ze leta opazam....al mamo pa sam usrano sreco He he ko je klestilo po Ljubljani je na Senici padlo nekaj vzorca 2mm to?e. Tam proti tvojmu koncu in Brniku je blo pa vse ?rno. Tale Hum in Osolnik vse odbijeta stran... Citiraj
canyon Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 He he ko je klestilo po Ljubljani je na Senici padlo nekaj vzorca 2mm to?e. Tam proti tvojmu koncu in Brniku je blo pa vse ?rno. Tale Hum in Osolnik vse odbijeta stran... okol kamnika, komende in brnika je blo use ?rno ja ... sam to?e pa nismo mel idin kar se vreme ni znou spomnt kak?n nej bo, usake 5 minut je blo drga? ... 1x sonce ?ez 5 min pa d? tok da nisi 50m naprej vidu ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.