canyon Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Trenutno se mi dogajajo izredno neprijetne stvari. Velika vrjetnost, da gre srebrna lepoti?ka od hi?e Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Gorjup13 Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Trenutno se mi dogajajo izredno neprijetne stvari. Velika vrjetnost, da gre srebrna lepoti?ka od hi?e Matr vidm da nm ve?im ni ni? jasno in ho?emo razlago Citiraj
Deeyan Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Trenutno se mi dogajajo izredno neprijetne stvari. Velika vrjetnost, da gre srebrna lepoti?ka od hi?e ma neeeee no!!!!! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Malo prigod s ceste ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Tile ?panci so danes dosti manj pokazal kot sem pri?akoval in bi se zlahka ?e po predtekmovanu poslovili. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rendy Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 in se je mazdica odpelala z novo lastnico ja razlog je pa ?ist preprost, pla?e ni blo ?e tri mesece in kekako je treba pla?at ra?une, al se proda funkcionalen avto ali nek drag projekt. upam da zastopite moj problem, ?e pa ne je pa va? problem je pa saj to zadovolstvo, da se bo z srebrno lepoti?ko dogajalo nekaj izjemnega Citiraj
Baby Viper Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Pa tok sm se matru za podpis No,upam vsaj da se jo bo dal ?e kdaj vidt v ?ivo.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 in se je mazdica odpelala z novo lastnico ja razlog je pa ?ist preprost, pla?e ni blo ?e tri mesece in kekako je treba pla?at ra?une, al se proda funkcionalen avto ali nek drag projekt. upam da zastopite moj problem, ?e pa ne je pa va? problem je pa saj to zadovolstvo, da se bo z srebrno lepoti?ko dogajalo nekaj izjemnega si jo vsej napotil na forum Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 in se je mazdica odpelala z novo lastnico ja razlog je pa ?ist preprost, pla?e ni blo ?e tri mesece in kekako je treba pla?at ra?une, al se proda funkcionalen avto ali nek drag projekt. upam da zastopite moj problem, ?e pa ne je pa va? problem je pa saj to zadovolstvo, da se bo z srebrno lepoti?ko dogajalo nekaj izjemnega Dobro delo naj se povrne 2x! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Ja ja, jzt pa Dejan sva ?e vidla novo lastnico ko sva se vra?ala z mangarta N? nam ne uide Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Ja ja, jzt pa Dejan sva ?e vidla novo lastnico ko sva se vra?ala z mangarta N? nam ne uide in to z probno tablco:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
LabiGT Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Ja ja, jzt pa Dejan sva ?e vidla novo lastnico ko sva se vra?ala z mangarta N? nam ne uide ja ja, kje so slike? a je dobra?in kje so slike? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 na ker konec pa je ?el avto? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ja ja, kje so slike? a je dobra?in kje so slike? pozbil si vpra?at "kje so slike?" :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Sej sem vedel, da je ?ivljenje s "francozom" dogodiv??ina... kapelci se je v tanajhuj?i vro?ini pokvaril ventilator. v glavnem super so teli francozi - vsak mesec je kak?na stvar za popedenat - sicer same malenkosti nekje do 50? ampak to je zdej ?e kr vsakomese?ni stro?ek... po moje bi se v porabo moralo poleg benza ?tet ?e vse obiske mehanikov, da bi se realno videlo kolk je ker avto var?en oziroma ni. Citiraj
Alex Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Sej sem vedel, da je ?ivljenje s "francozom" dogodiv??ina... kapelci se je v tanajhuj?i vro?ini pokvaril ventilator. v glavnem super so teli francozi - vsak mesec je kak?na stvar za popedenat - sicer same malenkosti nekje do 50? ampak to je zdej ?e kr vsakomese?ni stro?ek... po moje bi se v porabo moralo poleg benza ?tet ?e vse obiske mehanikov, da bi se realno videlo kolk je ker avto var?en oziroma ni. He,he a si tudi ti pre?el med lastnike francoskih "mlin?kov", ki jim stalno nekaj crkuje? Samo Peugeot je na za?etku res delal mlin?ke... mogo?e zato? ... neee. Citiraj
jures Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Sej sem vedel, da je ?ivljenje s "francozom" dogodiv??ina... kapelci se je v tanajhuj?i vro?ini pokvaril ventilator. v glavnem super so teli francozi - vsak mesec je kak?na stvar za popedenat - sicer same malenkosti nekje do 50? ampak to je zdej ?e kr vsakomese?ni stro?ek... po moje bi se v porabo moralo poleg benza ?tet ?e vse obiske mehanikov, da bi se realno videlo kolk je ker avto var?en oziroma ni. Verjetno je delan za francoske alpe Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Ni mi kul Slana voda, ko ima 26C, ajoj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ja ja, kje so slike? a je dobra?in kje so slike? obnemela sva:)...hehe.. p.s. niste n? zamudil:)..heheh Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Ni mi kul Slana voda, ko ima 26C, ajoj. ma definitivno je tole ?e pretopla voda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ma definitivno je tole ?e pretopla voda In to VSAJ 8 stopinj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 to je ful uno ko gre? v vodo pa ?vica? bol ko uzun:)..heheh Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Voda je voda, topla al pa mrzla, glavn da je mokra Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
canyon Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Voda je voda, topla al pa mrzla, glavn da je mokra se absolutno strinjam ... men bi pa prou pasala sploh ta teden ko delam popoldne in mamo v fabrki norih 32 - 34 °C z 30 - 50% vlago in se po?utm k v ekonom loncu ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.