Allyssa Napisano 31. julij, 2012 Prijavi Napisano 31. julij, 2012 Od jutr naprej pa kr na bolni?ki, ?eprou sm doma ?e od u?erej,..in me je ?e okol 10h prjel, da si odgriznem glavo od dolg?asa Ker normalno, da zdj ko bi lahko ne morm spat in sm k ?ukec ?e ob 5h zjutri. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
g.Wankel Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Neki boga je lista 10 najgob?nej?ih, zdej k ni na?ga zmaja Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Neki boga je lista 10 najgob?nej?ih, zdej k ni na?ga zmaja raje poglej 10 skupno najzgovornej?ih Citiraj
Symon Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 raje poglej 10 skupno najzgovornej?ih No no Marko ne bahaj se no! Je pa res, da ?e bi zdru?ili Priama, in Zmaja bi bil pa na vrhu. Ali se motim in je takrat le preimenoval vzdevek? ?ment bom za danes kar utihnil, sem ?e na vrhu. Citiraj
mazdaman Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 No no Marko ne bahaj se no! Je pa res, da ?e bi zdru?ili Priama, in Zmaja bi bil pa na vrhu. Ali se motim in je takrat le preimenoval vzdevek? ?ment bom za danes kar utihnil, sem ?e na vrhu. ReDevil in ZMAJ je isti ?lovek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Hehe, mate kr prov, reinkarnacija pa to. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Danes gledal, kako nekdo izvaja teror nad MX5. Sem se vra?al iz Ljubljane s prazno BTjko, zadaj pripeta prazna prikolica, in od Logatca do Cola vozil za nekom z sivo MX5 wajduskih tablic. Kolikor se spoznam na ta vozila, bi moral po tistih ovinkih MX5 odpeljati za ?alo, ne pa da sem ga skoraj priganjal. Ubogi avto, sploh ni mogel zadihat, kot se za gre... Citiraj
Alex Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 Moram pa nekaj res grajati. V zadnjem tednu sem prevozil res ogromno (in to po italijanskem otoku in po sami Italiji), kjer naj bi bili pregovorno divji in nekulturni vozniki.Ni? ve?. Ve?ina vozi res previdno, po predpisih in nih?e ve? ne trobi in gestikulira z rokami kot ?e do pred kratkim. Se mi je pa pri vrnitvi domov pri Bologni en Audi res nalepil za rit in mi blendal kot nor, ?eprav sem vozil malo nad 130/uro In uganite iz katere dr?ave je bil? Pravilen odgovor- iz na?e prelepe Slovenije, to?neje iz na?ega glavnega mesta.In drugi? pred cestninsko postajo pri Monfalconu-spet na?e gore list in naprej -spet nestrpen Audi z Kp registracijo, ki me je skoraj potisnil s ceste. Katastrofa od voznikov,res. Mislim, da smo trenutno najbolj grave vozniki dale? naokrog. ?e Romuni vozijo bolj?e.Si morete misliti, kaj si mislijo tujci o na?ih voznikih? Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 PA tudi ne vem kaj nam je slovencem s temi tablami in oznakami na na?i avtocesti - to postavijo v petek in evo naredili smo vse. Tik pred OMV Postojna velika svetle?a tabla delo na cesti in pu??ica levo, vsi ki so mislili na bencinsko so ?lajfali in niso vedeli ali naj zavijejo dol ali ne....dela na cesti seveda nikjer - izvoz logatec velika svetle?a tabla kolone in klicaji, kolone do celov?ke nikjer....kot ?e? ?e do ?esa pride opozorili smo, ?e pa nisi dol zavil pa tvoj problem. A da vsi tujci ?lavfajo na 40 in pri?igajo vse smernike, in imamo smrtno nevarne situacije naletov - to jih boli k - izvoz vrhnika spet ista tabla... A nikjer nikogar, kaj ?ele da bi posodabljali napise...... Katastrofa smo res, kot Alex pravi v tujini je resen u?itek voziti, pri nas pa je to ?e poseben dose?ek. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 Ma kekci so teli Darsovci....v?eri pred Brezovico tabla gu?va od Vrnhnike do Logatca...zaradi tistega kamiona...in sm reku, mah ne bom dol zavil in ?el po stari....no in itak da 4km pred Vrhniko sem se ?e ustavil in ?akal...debili. Citiraj
Gorjup13 Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 NA bookfejsu dubu timeline -.- kko te to posiljo Citiraj
Grega_ Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 jest isto....kar samo od sebe hehe...kr neki. Citiraj
canyon Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 men je pa skos ra?unalnik uga?al ker se je pregrevu pa sm hitr en patent pogruntu ... enostavno usmeri? klimo v njega in zadeva funkcijonera Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Na dopustu sem posu?il krepko ve? cekina kot sem pri?akoval. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Nimam nikogar namena ?alit, ampak hrvatom ?e kar nekaj manjka do evropskega nivoja in kar se mene ti?e niti ne vem ?e ga bodo kdaj dosegli.. Miata je pri njih gospodinmobil 1.lige in ker cariniki vidijo pove?ini samo poscane g0lfe in zama??ene pa$$ate, je seveda vsak z mx5 sumljiv, kot da avto stane za tri hi?e in se ga lahko dobi zgolj s ?vercanjem na kratko.. pol ure so tresli viperja okol in okol z raznimi zvijajo?imi kamercami, ogledalci, podirali zice, streho, merili votlost vrat ter bokov, gledali motor in na koncu ?e spra?eval kok ma to konjov ..da o prtljagi ne razpravljam Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 niso marali, kaj si naredil z miato pri men je vedno: uff roadster, kako se pelje, ce sem sam: kako to, da si sam s takim avtom, gdje je plavusa? itd itd v bistvu me kar preseneca, da so te tok pregledal....smola Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Pomoje me je izdala letnica rojstva Ali pa spet dobra stara fou?ija.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Nimam nikogar namena ?alit, ampak hrvatom ?e kar nekaj manjka do evropskega nivoja in kar se mene ti?e niti ne vem ?e ga bodo kdaj dosegli.. Miata je pri njih gospodinmobil 1.lige in ker cariniki vidijo pove?ini samo poscane g0lfe in zama??ene pa$$ate, je seveda vsak z mx5 sumljiv, kot da avto stane za tri hi?e in se ga lahko dobi zgolj s ?vercanjem na kratko.. pol ure so tresli viperja okol in okol z raznimi zvijajo?imi kamercami, ogledalci, podirali zice, streho, merili votlost vrat ter bokov, gledali motor in na koncu ?e spra?eval kok ma to konjov ..da o prtljagi ne razpravljam kiri teleti, sej nemorem vrjet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 12. avgust, 2012 Prijavi Napisano 12. avgust, 2012 mam iste izku?nje ko Labi... vsak pohval.. kej re?e.. vpra?a.. niti enkrat pa niso rekl da saj prtla?nika odprem.. vrjetn domnevajo da ma avto premal placa za ?vercat:) jebi ga viper.. ?e zgleda? sumljivo. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Uf s kako te?avo sem danes ustal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Tamala mi je usjala telefon... dolga zgodba, se mi neda pisat. Uglavnem za par dni dokler se zadeva ne re?i, sem dosegljiv na sestrinem telefonu: 051 675 549 Citiraj
Z M A J Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Tamala mi je usjala telefon... dolga zgodba, se mi neda pisat. Uglavnem za par dni dokler se zadeva ne re?i, sem dosegljiv na sestrinem telefonu: 051 675 549 Hkrati je izgubljen pa tudi tisti posnetek ko sko?i? s tiste pe?ine! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Hkrati je izgubljen pa tudi tisti posnetek ko sko?i? s tiste pe?ine! Hja zgleda bo treba zadevo ponovit Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. avgust, 2012 Prijavi Napisano 13. avgust, 2012 Hja zgleda bo treba zadevo ponovit ?e gremo nazaj na Mljet (npr. Odisejeva jama) sem pripravljen ta moment spakirat in odrinit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.