Deeyan Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 pa js Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Jest sm pa dons pa se jutr popoldne tko da ta vikend zame ne obstaja Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Grega_ Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Jest tud ?e delam 2 urci. Citiraj
DARiAN_M Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Jest tud ?e delam 2 urci. jst ?e 4ure...pa bi danes mogu bit frej k delam samo od pondelka do petka, ampak je konc mesca in "lovimo" plan @canyon: sej nebi imel od vikenda ni? pametnega, od tega de?ja Citiraj
canyon Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 jst ?e 4ure...pa bi danes mogu bit frej k delam samo od pondelka do petka, ampak je konc mesca in "lovimo" plan @canyon: sej nebi imel od vikenda ni? pametnega, od tega de?ja ubistvu bi ... sam doma bi lohk kej naredu tko ... ?e ne druzga morm spet ra?unalnik popucat pa sformatirat pa mobitel si morm na novo ROMat pa ?e kej bi se tko najdl po bajti za na rest ... pa k bi se saj konc mesca kej pr pla?i tkole poznal se ?e to ne ... ?e jim pa rata ?e zakon sprejet da nebo ve? malce med delovnim ?asom se bomo pa ?e za malco pod nosom obrisal ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
DARiAN_M Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 ubistvu bi ... sam doma bi lohk kej naredu tko ... ?e ne druzga morm spet ra?unalnik popucat pa sformatirat pa mobitel si morm na novo ROMat pa ?e kej bi se tko najdl po bajti za na rest ... pa k bi se saj konc mesca kej pr pla?i tkole poznal se ?e to ne ... ?e jim pa rata ?e zakon sprejet da nebo ve? malce med delovnim ?asom se bomo pa ?e za malco pod nosom obrisal ... pa za prevozom tut Citiraj
Baby Viper Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Js pa pogre?am poletje Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
canyon Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Js pa pogre?am poletje +1 !! Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Još šta Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Js pa pogre?am poletje -1 ... fala kurcu konc vrocine...dost je blo...prejsn tedn skor izdihnu na sihtu,kr prah pihu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Alex Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 -1 hvala bogu, da je padal de? in da bi vsaj cel mesec ?e padal.Poun kufer te su?e in sparine ?e imam. Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Jaz sem tudi sovra?nik vro?ine in su?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Jzt sm se skor prehladu brez strehe...tko da bring back the heat please Citiraj
Baby Viper Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Sicer se js ob?asnega de?ja ne branim.. ..ampak na mraz pa nism najbol gorak ajga Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 1. september, 2012 Prijavi Napisano 1. september, 2012 Kdo ?e dela u soboto zjutri... hja, ?e si sam zjutri je OK, jaz sem delal od 9 do 19 in sem ?ele zdej frej. Citiraj
jures Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 v letu 2012 ?e niso izumili pakiranje bombonov Halls, da se ne bi gor totalno nalimal papir z ovitka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 v letu 2012 ?e niso izumili pakiranje bombonov Halls, da se ne bi gor totalno nalimal papir z ovitka Pa ?e kar jih prodajajo na veliko a Citiraj
Boss Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 Sploh, ?e so mal na toplem v avtu - takrat bo? lizal in bonbon in odtrgan papir. Citiraj
DARiAN_M Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 hja, ?e si sam zjutri je OK, jaz sem delal od 9 do 19 in sem ?ele zdej frej. S tem da bi mogu bit vikende frej hmmmm ima? sploh kaj od dneva?? Citiraj
Boss Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 S tem da bi mogu bit vikende frej hmmmm ima? sploh kaj od dneva?? Sre?a, da se mi to zgodi samo 1x na 12 tednov. Sej lahko bi se zmenili pa bi de?urali po pol dneva samo pol to takoj pomeni, da ti je uni?ena vsaka 6 sobota... se pravi je definitivno bolje narest tistih 10 ur pol je pa tri mesce mir. Citiraj
Z M A J Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 O?itno se obeta precej ve?ja polo?nica kot sem pri?akoval glede ZVCP. Kupu si bom skiro, pa ?e kak?na kg bo manj na tehtnici. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 O?itno se obeta precej ve?ja polo?nica kot sem pri?akoval glede ZVCP. Kupu si bom skiro, pa ?e kak?na kg bo manj na tehtnici. sam pazi, nekateri elektri?ni ali bencinski letijo do 50 na uro, bo takoj kazen na plo?niku Sre?a, da se mi to zgodi samo 1x na 12 tednov. Sej lahko bi se zmenili pa bi de?urali po pol dneva samo pol to takoj pomeni, da ti je uni?ena vsaka 6 sobota... se pravi je definitivno bolje narest tistih 10 ur pol je pa tri mesce mir. samo ko pride? domov, a ti je ?al? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 4. september, 2012 Prijavi Napisano 4. september, 2012 samo ko pride? domov, a ti je ?al? Mah niti ne... si pa pa? vzamem kak?en drug dan frej namest tega. Citiraj
Deeyan Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 cjao, kak dolg?as bo tale bolni?ka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.