jures Napisano 4. oktober, 2012 Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 Ko bom velik NE BOM monter Webasta........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Matr, v?eraj na fizioterapiji za hrbtenico (kjer je fizioterapevtka ugotovila, da imam eno nogo kraj? kot drugi dve), danes me boli cel hrbet. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Još šta Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Matr, v?eraj na fizioterapiji za hrbtenico (kjer je fizioterapevtka ugotovila, da imam eno nogo kraj? kot drugi dve), danes me boli cel hrbet. pol dobra tale fizioterapevtka bo pogledala se moje noge? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Sem mislil, da jutri bi bilo pa fajn tamale v Postojnsko peljat....pa zagledam tole.. Ogled Postojnske jame22,90 EUR odrasli1,00 EUR otroci do 5 let13,70 EUR otroci18,30 EUR ?tudenti ogled jame: 22,9+22,9+13,7+1 = 60,5? WTF? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 ogled jame: 22,9+22,9+13,7+1 = 60,5? WTF? Kolk je pa konzumacije? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Kolk je pa konzumacije? kaka konzumacija bre...samo dopla?ilo za grad ma? ?e tako da bo treba denar spet nesti avstijcem - noro kaj vse je v na?i bli?ini, mi smo redno tamhttp://www.austria.info/si/avstrija-aktivn...ki-1301619.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 5. oktober, 2012 Prijavi Napisano 5. oktober, 2012 Sem mislil, da jutri bi bilo pa fajn tamale v Postojnsko peljat....pa zagledam tole..Ogled Postojnske jame22,90 EUR odrasli1,00 EUR otroci do 5 let13,70 EUR otroci18,30 EUR ?tudenti ja kaj si pa ti mislu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 6. oktober, 2012 Prijavi Napisano 6. oktober, 2012 kaka konzumacija bre...samo dopla?ilo za grad ma? ?e tako da bo treba denar spet nesti avstijcem - noro kaj vse je v na?i bli?ini, mi smo redno tamhttp://www.austria.info/si/avstrija-aktivn...ki-1301619.html Jures ?aki na dan odprtih vrat, mislim da so enkrat februarja in je celo zastonj al pa fuulll cenej, se ne spomnim, sem pa bil 1x...res da je gu?va ampak sej je skos....so pa tudi meni bolane te cene...za faking kamne gledat v eni lukni...itak je ?e vse tolk skomercializiran, osvetljen na polno, vse shojeno pa ?udn, da sploh ni unga pravga feelinga da si v eni naravni jami. Citiraj
Lava Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 zlomila svoja o?ala z dioptrijo Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Alex Napisano 10. oktober, 2012 Prijavi Napisano 10. oktober, 2012 Jaz ne vem kako je pri vas , ko prodajate avto. Mene kli?ejo sami mutni tipi z nekimi ?udnimi predlogi. Sem ga prodal (po moje pod ceno) ker se mi ni dalo ve? po telefonu (in v ?ivo) ve?no razpravljati o slabem stanju avta, pa da mu manjka to, pa tisto, pa da mi bodo poslali dokumente po po?ti... Ja, pa kaj ?e.Takoj prepis, pla?at zavarovanje in cestnino in potem ga lahko odpelje. Citiraj
iceman22 Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 moja vcerajsnja kronika: - sm pogruntal da mi steka sprednja celjujs- majster pelko ze popravlja - naredu okoli 800 km od tega 550 prosto 250 prisiljen - vozu 5 razlicnih avtov - Renault kangoo 1999 1.4 l - Mazda 6 2008 2.0 l - Mazda cx-5 2012 2.2 l - Nissan murano 2011 3.5 l - Audi A5 2012 2.0 l -moja druzba kasirala 2x odvem izpita - 2x 1200ojrov kazni pa se sodnika prevec pester dan, glede na to da je bil dezevn Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 11h ?ihta je blo dost za dons jutr zutri pa spet ob 7h Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 ?e po? guma najbr? ni dober znak Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 ?e po? guma najbr? ni dober znak A si kako teto flikal? Tale BG 323 HB je ?e tako totalno redek avto, tale je bila kot ka?e ?e lepo ohranjena, no zdej ni ve?; http://www.kamnican.si/prometna-nesreca-pr...kranjski-cesti/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 A si kako teto flikal? Tale BG 323 HB je ?e tako totalno redek avto, tale je bila kot ka?e ?e lepo ohranjena, no zdej ni ve?; http://www.kamnican.si/prometna-nesreca-pr...kranjski-cesti/ pa zgleda je bla ?e kr dober ohranjena Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 o fak kak?en stavekV nesre?i je bila ena oseba po?kodovana, pri enem od vozil je tudi nekaj gmotne ?kode. a pri drugem je pa negmotna ?koda? Citiraj
Z M A J Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 Ali pa samo sentimentalna, ker je o?itno pisec strokovno ocenu da je tak avto vreden malo ali 0. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 Ali pa samo sentimentalna, ker je o?itno pisec strokovno ocenu da je tak avto vreden malo ali 0. Aha, to je mislil pol renoja? Citiraj
jures Napisano 14. oktober, 2012 Prijavi Napisano 14. oktober, 2012 o fak kak?en stavek a pri drugem je pa negmotna ?koda? ne ne oseba je pred dogodkom izstopila in tako se je po?kodovala brez gmotne ?kode Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Jajca od Mazda. Pele prav da mi je ?el prednj le?aj. Citiraj
canyon Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Jajca od Mazda. Pele prav da mi je ?el prednj le?aj. zakva jajca ?? le?aj ti je ?e potro?en materjal ... lih tko k bremz plo??ice, diski, man?ete, bilo kej tazga ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
LabiGT Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ja ce bi bil dizel bencinarji pa ne crkujejo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 ja ce bi bil dizelbencinarji pa ne crkujejo pri men trenutn je situacija lih kontra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mokster Napisano 15. oktober, 2012 Prijavi Napisano 15. oktober, 2012 Pri meni je verjetno vzrok ?prtno vzmetenje prej?njega lastnika. Ah jebi ga. ?e dober da ni zadnji.... Citiraj
mazdaman Napisano 16. oktober, 2012 Prijavi Napisano 16. oktober, 2012 Pri meni je verjetno vzrok ?prtno vzmetenje prej?njega lastnika. Ah jebi ga. ?e dober da ni zadnji.... To ima? pa prav ker zadnji so pa pri ve?ini Japoncev svinjsko dragi. Pravkar sem v iskanju Le?aja za amortizer za mojo Joto pa sta mi ?e dve trgovini zavrnili naro?ilo za le?aje, ke jih je te?ko dobiti. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.