Allyssa Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Barabina mejhna noctavn, pa ze tadrugo noc sm v porodnisnci zard previsokga pritiska. Jebemu da grem jutr pes dam ce jih ne spravjo vn... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Barabina mejhna noctavn, pa ze tadrugo noc sm v porodnisnci zard previsokga pritiska. Jebemu da grem jutr pes dam ce jih ne spravjo vn... Vreme sta gledala za naslednje dni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 Kok bi meu supro:( http://www.moskisvet.com/clanek/plus18/vid...eli-gumbki.html Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Uf kok bi pa ponovil v?eraj?nji dan. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Kok bi meu supro:( http://www.moskisvet.com/clanek/plus18/vid...eli-gumbki.html Supro in njo Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 jp.. ka bi ji jo?ke lepo metal okol:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Turbo Lumpi Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Za pop*zdit. Nesposobne?i... na IST (rezervni deli) poslala so mi namre? narobn glavni cilnider sklopke (za fiata), ?e tko sm 3 dni ?aku zdj pa ?e napa?n del... Da mazde sploh ne omenjam, taki ?ungalunga ?ravfi da brezveze... treba jutr po zvezdast (rinka, ne torx) nastavk za gedoro, ker navadna 6 kotna seveda ne pa?e... No ja pa?e.. se pa lahko pohvalim da sem dva nastavka uni?il pa cele 3 ?ravfe odtegnu... Citiraj
Baby Viper Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Upam da ni k?n od teh nastavkov moj Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Za pop*zdit. Nesposobne?i... na IST (rezervni deli) poslala so mi namre? narobn glavni cilnider sklopke (za fiata), ?e tko sm 3 dni ?aku zdj pa ?e napa?n del... Da mazde sploh ne omenjam, taki ?ungalunga ?ravfi da brezveze... treba jutr po zvezdast (rinka, ne torx) nastavk za gedoro, ker navadna 6 kotna seveda ne pa?e... No ja pa?e.. se pa lahko pohvalim da sem dva nastavka uni?il pa cele 3 ?ravfe odtegnu... ma kaj tti trgovci ?edalje bolj ?alabajzasti kr nared jim brezpla?no reklamo... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Upam da ni k?n od teh nastavkov moj Haha, sajres... ne dejansko ni Tvoji so premejhni nastavki za tavelko gedoro... ma kaj tti trgovci ?edalje bolj ?alabajzasti kr nared jim brezpla?no reklamo... Maja, sej sploh nimajo druzga cilindra, upam da bo vsaj potokar meu Citiraj
Još šta Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Supro in njo bi ja... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Maja, sej sploh nimajo druzga cilindra, upam da bo vsaj potokar meu Ti se bo? lohk vsej hitr zmenu, js bom pa u?itno mogu osebno it u Anglijo pa tistga angle?a lastnoro?no spravit na vislce Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Ti se bo? lohk vsej hitr zmenu, js bom pa u?itno mogu osebno it u Anglijo pa tistga angle?a lastnoro?no spravit na vislce poli ga z cajom Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 poletja je uradno konec Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 poletja je uradno konec odvisno kje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 ?e bi bla ?ansa bi se takoj odpelu nekam v tople kraje,tko se je pa zame zaklu?u.. Po drugi stran je pa itak sam ?e 4 mesce do naslednega poletja Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
canyon Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 a ve? tist filing k re? iz sodelavcem sam na 1ga po ?ihtu pol se pa to zavle?e do 3h zjutri Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 27. oktober, 2012 Prijavi Napisano 27. oktober, 2012 a ve? tist filing k re? iz sodelavcem sam na 1ga po ?ihtu pol se pa to zavle?e do 3h zjutri to bi ?e lohk vedu, da je to (gremo na enga) najve?ja slovenska la? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Pono? in dopoldan je tko ene 15krat elektrike zmanjkal, o?itno jih je "sneg" presenetu, ki ga je ogromno zunaj, tko ene 0,00 cm. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Kaj bi ?ele bilo, ?e bi ga imeli 1cm - po moje bi bli cel vikend brez elektrike. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Kaj bi ?ele bilo, ?e bi ga imeli 1cm - po moje bi bli cel vikend brez elektrike. :ne vem: Nebi se ?udu, ker tale kamni?ki elektro je PODEN! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Pozabljata da je bil samo snegolom, kje je ?e zmrzal..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Nebi se ?udu, ker tale kamni?ki elektro je PODEN! V Logatcu niso ni? bolj?i - sli?i? v daljavi rahlo grmenje pa vso elektriko ven zme?e. Danes je blo samo dvakrat po pol ure mrka... pizda leta 2012 smo jaz pa razmi?ljam a bi generator kupil, ker jih imam polhn organ. Citiraj
Symon Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Na travniku za hi?o sem se nau?il da z 2mm profila na Michelin Pilot Sport 3 ne prilezm nikamor. Je bratec sedel v avtu pa za brezveze speljeval rikverc jaz sem pa porival prednji konec avta da sva ga obrnila iz blata ven. Saj bi ga lahko potegnil s traktorjem ampak se mi ni dalo. Potem sem splaknil avto ker je bil blaten je za?el laufati po treh, sem samo zapeljal v gara?o, premontiral zimske gume, zdaj pa besno i??em nov injektor ker sem nekako odkril da je to problem. ?e dobr da imam tester za Renaulta. Citiraj
jures Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Na travniku za hi?o sem se nau?il da z 2mm profila na Michelin Pilot Sport 3 ne prilezm nikamor. Je bratec sedel v avtu pa za brezveze speljeval rikverc jaz sem pa porival prednji konec avta da sva ga obrnila iz blata ven. Saj bi ga lahko potegnil s traktorjem ampak se mi ni dalo. Potem sem splaknil avto ker je bil blaten je za?el laufati po treh, sem samo zapeljal v gara?o, premontiral zimske gume, zdaj pa besno i??em nov injektor ker sem nekako odkril da je to problem. ?e dobr da imam tester za Renaulta. Vidi? - pri mazdi ti je problem znan takoj, ker za TOK TOK TOK ni potreben tester..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.