jures Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Kako spravim led z notranje strani feltne dol brez da bi kaj narobe naredu? Trese mi kot pri norcih zebe jo ?lovek, to je poletni avto.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Kako spravim led z notranje strani feltne dol brez da bi kaj narobe naredu? Trese mi kot pri norcih Haha....to ti je sneg nabutal v pakne in vse tam naokoli ker ste driftal po snegu a ne....se je meni isto zgodilo in je tresel k pr norcih....mogo?e si zdej ?e mal pozen ampak vseeno probaj takole, meni je re?ilo zadevo v minutki....sem ?el na Petrol in spihal iz paken in felten sneg z napravo za gume pumpat....in je blo spet vse tip top. Citiraj
g.Wankel Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Haha....to ti je sneg nabutal v pakne in vse tam naokoli ker ste driftal po snegu a ne....se je meni isto zgodilo in je tresel k pr norcih....mogo?e si zdej ?e mal pozen ampak vseeno probaj takole, meni je re?ilo zadevo v minutki....sem ?el na Petrol in spihal iz paken in felten sneg z napravo za gume pumpat....in je blo spet vse tip top. Aha, bom probal tnxSam glede na to da je stal da se je ?e led naredil, bom verjetno moral vro?o vodo uporabit? Ali pa ?akat na pomlad Citiraj
Grega_ Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Probi...sedaj ni ve? tako mrzlo in verjetno bo vse odletel dol...drga? pa "?tajfix" Citiraj
uklopko Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 poli feltne s toplo vodo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
g.Wankel Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 tnx obema, bom poro?al Citiraj
Još šta Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 drgac se pa vedno lahko poscijes v feltno...tko k delajo prevozniki drgac pa najbols "?trajfix" Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Grega_ Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 drgac se pa vedno lahko poscijes v feltno...tko k delajo prevozniki drgac pa najbols "?trajfix" Sam ne sme ga gor prtisnt k bi mu primrzu na feltno...pol je pa jeba , a si ga predstavlja? na kolenih v snegu ko ??ije po feltni od MX5-ke, mimo pa pride kk?na fino?a pa ji re?e hov-hov Citiraj
Boss Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 fen tud pomaga, ?e si lohk kabel napelje? do avta... Citiraj
Još šta Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Sam ne sme ga gor prtisnt k bi mu primrzu na feltno...pol je pa jeba , a si ga predstavlja? na kolenih v snegu ko ??ije po feltni od MX5-ke, mimo pa pride kk?na fino?a pa ji re?e hov-hov hahahahaha! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Allyssa Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Sam ne sme ga gor prtisnt k bi mu primrzu na feltno...pol je pa jeba , a si ga predstavlja? na kolenih v snegu ko ??ije po feltni od MX5-ke, mimo pa pride kk?na fino?a pa ji re?e hov-hov a deeeeej nooooo,..umiram od smeha (potihem, ker za mano spijo 3 kome) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 kako gara?o mamo mi to, niti enga 24 klu?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 kako gara?o mamo mi to, niti enga 24 klu?a Verjetno zato ker do nedavnega nisi rabil, sedaj ko mas dizla pa ja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 pesto kaput... ode 200 EUR... ekskluziva pa?... ?e bom mel sre?o, bom moral ?e nove diske nabavit... ?e tretje... Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Verjetno zato ker do nedavnega nisi rabil, sedaj ko mas dizla pa ja mah ne rabim dizla ?ravfat, za F-a ga nucam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Sam ne sme ga gor prtisnt k bi mu primrzu na feltno...pol je pa jeba , a si ga predstavlja? na kolenih v snegu ko ??ije po feltni od MX5-ke, mimo pa pride kk?na fino?a pa ji re?e hov-hov E moj gregson, slabo me pozna?. Jzt bi ji reku ?e mi lahko pomaga Druga?e pa hvala vsem, se je stalilo samo in ni ni? ve? treslo... Citiraj
jures Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 E moj gregson, slabo me pozna?. Jzt bi ji reku ?e mi lahko pomaga Druga?e pa hvala vsem, se je stalilo samo in ni ni? ve? treslo... A da da v prvo?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Druga?e pa hvala vsem, se je stalilo samo in ni ni? ve? treslo... Pol se pa res kk?ne stvari same od sebe re?jo mogo?e prav pride tisti zadnji nasvet o taljenju s telesno teko?ino ampak naslednji? takoj po driftanju na Petrol spihat pa bo vse kul Citiraj
g.Wankel Napisano 5. december, 2012 Prijavi Napisano 5. december, 2012 Bo ?ansa ?e v petek zve?er pravijo Citiraj
g.Wankel Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 F*cking cloud atlas...zdej bom celo no? razmi?lju o poanti tega filma Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 7. december, 2012 Prijavi Napisano 7. december, 2012 in ?e zj ne vemo ka je:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Lava Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 dolg?as doma, k nimam nbene dru?be Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
canyon Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 dolg?as doma, k nimam nbene dru?be dru?ba se zmer najde ?e se ho?e Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Lava Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 v mojem primeru ?e ne, se je to ?e ve?krat zgodil Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
canyon Napisano 8. december, 2012 Prijavi Napisano 8. december, 2012 v mojem primeru ?e ne, se je to ?e ve?krat zgodil a dej dej no ... pa rec za kk?n kufe al pa tko pa bomo ?li ane ... aj prublem Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.