Turbo Lumpi Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Ajde za?ni - mamo cajt Ga pa jaz nimam. Samo na kratko: pri v6 ni kompresije, s fotrom sva se skregala, tamalo tut, dobil sexy slikco prehitre vo?nje (122 namest 80 na AC), denarnica polna denarja, ni ?ihta, ipd. @Viper: ?portna smola Citiraj
Lava Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 moram prebrat eno knjigo k ma 896 strani, pa sm na 609 strani, pa se nikamor ne premakne ta debela bukva Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
g.Wankel Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 moram prebrat eno knjigo k ma 896 strani, pa sm na 609 strani, pa se nikamor ne premakne ta debela bukva ?e te tola?i, ?e vedno ve? strani kokr sm jih jzt prebral v lajfu Citiraj
Boss Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 od zadi za?ni - je takoj vi?ja morala Citiraj
Lava Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 bom usaj ponosna nase, k jo dam ?ez Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jures Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Itak je bil vrtnar.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 3. januar, 2013 Prijavi Napisano 3. januar, 2013 Itak je bil vrtnar.... a ni bla sobarca s pove?enimi jo?ki :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 moram prebrat eno knjigo k ma 896 strani, pa sm na 609 strani, pa se nikamor ne premakne ta debela bukva Kera pa? Citiraj
Lava Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 Jonathan Littell: Sojenice Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jures Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 grem mal na urgenco in mogo?e z gipsom pridem nazaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 grem mal na urgenco in mogo?e z gipsom pridem nazaj.... ???? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 ???? Nategnjena tetiva v stopalu. Pri vasih letih vam dam samo naklofen pa razgibavajte Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 haha, na lep na?in ti je povedal, da si star Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 Nategnjena tetiva v stopalu. Pri vasih letih vam dam samo naklofen pa razgibavajte Te poberem za v LJ ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 Te poberem za v LJ ? Me ni.... Trenutno v stanu s kolegi, potem gremo na obisk k bratu od psa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 haha, na lep na?in ti je povedal, da si star Povedala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 Nategnjena tetiva v stopalu. Pri vasih letih vam dam samo naklofen pa razgibavajte Av ?e je to spodaj se zna pa tolk skomplicirat. Tam zadi je ena bursa (vre?ka), kamor se zna zate? limfa ki se bo sedaj tvorila okoli tetive in potem ti tam zastaja in po?as ne more? niti hodit normalno. poglej ?e se ti bo za?el debelit. No?em te stra?it sam zarad ene take minorne stvari sem jaz mogu zlo dolgo nosit vlo?ek po meri ki stane tolk kot ene orng superge dr?i pa cca 1-2 leti. Citiraj
Z M A J Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 Prednja leva lu? (xenon) mi je nehala svetit. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Prednja leva lu? (xenon) mi je nehala svetit. Sej ve? na katerga "?alabajzarja" se mora? obrnt za te stvari Nategnjena tetiva v stopalu. Pri vasih letih vam dam samo naklofen pa razgibavajte Le razteguj, sodelavcu je po?la.....bolni?ka in brez premikanja, inekcije sam ?opat v trebuh 6 mesecev. Citiraj
Z M A J Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Sej pri njem sem bil ?e nazadnje, mogo?e bom celo reklamacijo uveljavlju, no bo majstr osebno povedal v ?em je te?ava, ko bo videl mojo koreto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Danes v rondoju pa je nekdo usel smrtii pred mano, bom probal jutri poiskati na kameri. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 Dans je pa blo na sest... Sestank Sestank Vmes sel registrirat motor Sestank Sepam se zmeri Sepajoc nesu 15kg pasje hrane 10 minut Psa h dohtarju na kontrolo 4 ure prevajal znanost iz hard copy only v angleski jezik Bemti skesiral ene 400? dons mal tle mal tam Pa se res za jamrat rikverc lampa na teli mazdi je FAIL. Vidis enako kot ce bi si v rit dal ledico in sel srat. Dobesedno na blef peljem ponoci nazaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 7. januar, 2013 Prijavi Napisano 7. januar, 2013 bemti, ugotovu da mi pote?e zavarovanje za avto ?e februarja in ne marca kot sm najprej mislu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mally Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 Jeee ZADEL SEM NA LOTUUU!!!!! V sanjah ...ampak je blo tak fajn, kr vsi so me za?eli imet radi! Zjutraj, realnost, dvig tlaka v stratosfero, prvo ?iht, pol pa ?e mehanik! :macek: Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Allyssa Napisano 8. januar, 2013 Prijavi Napisano 8. januar, 2013 OO Mally,..tebe pa ?e sto let nisem vidla na forumu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.