Grega_ Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Mene je tud dons...ka je to za en dan?? Sam verjetn sm ?e v?eri na fitnesu kej pretegnu, du?a bi dala a telo ne pol pa poka v kri?u. Bo treba spet plesat za?et... salso, vsaj ne bo sosiđ party Citiraj
g.Wankel Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 ne pozna? boss zgodovine... nisem nikol ?ravfal... Ja, je blo treba dat nosilec stran...butasti japonci Se vsaj ve za drugi?...ve? ?raufam na avtu, bolj ga poznam Citiraj
Z M A J Napisano 14. januar, 2013 Prijavi Napisano 14. januar, 2013 Zdele ne vem zakaj ampak sem gledal malo Tednik na SLO1, pa sta me dve tragi?ni zgodbi fajn globok ?piknli, matr kaj pre?ivlja ubogi folk v tej dr?avci. O?itno sem zmaj z mehkim srcem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
sHine Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 Crklna trobla a ma mogo? kdo kak?no na zalogi? Citiraj
Davidcene Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 mam uno za bicikl k stisns ... si namonteras na spegu pa si zmagu Citiraj
jures Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 pizda, al ma pes tud virozo al pa ga je hotu kdo zagiftat! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 15. januar, 2013 Prijavi Napisano 15. januar, 2013 Hotu sm narest par fotk za koledar... pol sm se pa zakopu in komi spravu avto iz snega.. Naredu sm pa prbli?no to?no 0 slik Citiraj
jures Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 Prpuzu iz Ljubljane, to pa ?e ni tok hudo, ampak vla?t Pari?ana v poletnih ?evljih po Ljubljani...priceless Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. januar, 2013 Prijavi Napisano 16. januar, 2013 Nekatere ceste so res slabo "splu?ene". Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Davidcene Napisano 17. januar, 2013 Prijavi Napisano 17. januar, 2013 pelu ta??o damou pa obticu u bo?jih rovtah skor tm pustu zadn odbija? hvala kurcu za verige Citiraj
Boss Napisano 17. januar, 2013 Prijavi Napisano 17. januar, 2013 Nekatere ceste so res slabo "splu?ene". hehe, DARS-ovci se ma??ujejo folku, ki jih kritizira (neupravi?eno ali upravi?eno) tako, da so zdaj hitrost plu?enja iz znosnih 60-70km/h spustili na 20km/h pa naj se folk jebe. Za povrh pa se ?e ustavijo na cestninski postaji na obeh pasovih za vinjetni prehod in nato dva darsovca po?asi ?etkata okoli svojih kamionov in se delata, da ?istita stekla in kontrolirata ali je plug ?e vedno gor al sta ga morebiti ?e zgubla. Jebanje v glavo, ker bi komot avtomobile naprej spustli, ?e v istem trenutku normalno spu??ajo ?leperje. ?e se ne motim imam tole celo posneto pa bom dal video na youtube, ko bom imel ?as. Citiraj
Deeyan Napisano 17. januar, 2013 Prijavi Napisano 17. januar, 2013 zdej mam pa poln k**** tega angle?a, za?el sm z brezpla?no reklamo za njegovo trgovino http://www.fordprobestore.co.uk/store/ u glavnem batne obro?ke mi po?ilja ?e skoraj leto dni ko sm mu za?el pisat o vrnitvi denarja na maile sploh odgovarju ni ve?, tak da NE KUPUJTE prek te strani! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 18. januar, 2013 Prijavi Napisano 18. januar, 2013 Mater v?eraj pridem domov in vs eokol bajte skidano, u 3pm sem prikraj?an za parkiranje in vo?njo po celem snegu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Psa niso zagiftal ampak je sam nek predmet po?rl.... , 3 dni bo ricer na ri?ni dieti, ?e ne gre ven pa operacija..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Sanjal se mi je, da smo s kolegi in znanci ustanovili STRANKO VSEH SLOVENCEV, ki je bila stra?no uspe?na zadeva, no kmalu zatem pa sem bil ?e udele?enec lastnega pogreba. Heh, ?udne sanje. Ampak Stranka vseh Slovencev (bolje re?eno Stranka vseh dr?avljanov Slovenije) oz. SVS ali SVDS se mi pa ?e vseeno v teh prepirljivih cajtih, prov carsko sli?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mokster Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Sanjal se mi je, da smo s kolegi in znanci ustanovili STRANKO VSEH SLOVENCEV, ki je bila stra?no uspe?na zadeva, no kmalu zatem pa sem bil ?e udele?enec lastnega pogreba. Heh, ?udne sanje. Ampak Stranka vseh Slovencev oz. SVS se mi pa ?e vseeno carsko sli?i. Predsednik Zmaj vabi na 5. letni vseslovenski piknik, ki bo hkrati dela prost dan....Vabljeni vsi dr?avljani Mislim da ?e ma? zmagovalno formulo Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Hehe, ?koda da nimam nobene mo?i, druga? bi bil res zmo?en kej naredit za dobro ljudi v tej dr?avci, ker mi je totalno ?koda na?ega naroda, da se mu krivulja nagiba navzdol na marsikaterem podro?ju. P.S. - sem mal popravu idejo (pretekli post), da bi res pokrili vse zainteresirane v na?i republiki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 bemti, en mi je cezo ukajlu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 bemti, en mi je cezo ukajlu Kako ukajlu? Men pa ?arnica...po?as bo ?e vse zamenjan na mazdi, odkar jo mam Citiraj
Deeyan Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Kako ukajlu? Men pa ?arnica...po?as bo ?e vse zamenjan na mazdi, odkar jo mam mah zutri sm ?ou neki iskat v avto pa vidm, da mi odbija? od blatnika stran visi, pa barva je mal po?la Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 J**** rabljeni printerji.. najprej cele komplikacije z adapterjem za elektriko, pol driverji, na konc pa ?e zasu?ene kartu?e To je to za ta dnar Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 k kr tko zaupa? ljudem Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Turbo Lumpi Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 @viper: upam da si ga saj ugodno kupu! @?mego: kdaj prpele? u CerarMS delavnco?? Citiraj
Baby Viper Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 25? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 @?mego: kdaj prpele? u CerarMS delavnco?? ni take sile, sm ?e ordiniru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.