Deeyan Napisano 14. februar, 2013 Prijavi Napisano 14. februar, 2013 Bo treba prej mal prakse za to, ne sam teorije kua pa ti ve?! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2013 Prijavi Napisano 15. februar, 2013 Bo treba prej mal prakse za to, ne sam teorije Zase govor Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Policaji nimajo pametnej?ga pono? za po?et, kot mene zasledvat do doma in spra?vat, ?e je z mano vse vredu ..ja d0h, ?e pa vozm miato Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Policaji nimajo pametnej?ga pono? za po?et, kot mene zasledvat do doma in spra?vat, ?e je z mano vse vredu ..ja d0h, ?e pa vozm miato si biu brez strehe? haha,ja lej avto je tak da bi to lahko biu ze navajn Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 si biu brez strehe? haha,ja lej avto je tak da bi to lahko biu ze navajn To sploh ni vpra?anje Je pa res, da tega nisem vajen, ker so se zdj prvi? sploh zanimal zame odkar se z vragom naokol vozm, pa so minil ?e 4je mesci, prevo?enih pa 10k.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 pa to itak vedno takrat, k nima? nbene na sovoznikovem placu zato pa te Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Baby Viper Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 ?e ne bo druge,bom pa an?ko napihnu pa sabo furu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Grega_ Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 12-16h dela na dan, firma, re?evanje financ, recesija, mutenje gor in dol, sranje v slu?bi, stres na 350% = povi?an pritisk v o?eh (kapljice za o?i, zato ?ist rde?e, v slu?bi me zajebavajo), desna roka ?e cel teden mravljin?asta. jebo mast neki bo treba ukrent drga? ne bom niti 40 let do?ivel Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 12-16h dela na dan, firma, re?evanje financ, recesija, mutenje gor in dol, sranje v slu?bi, stres na 350% = povi?an pritisk v o?eh (kapljice za o?i, zato ?ist rde?e, v slu?bi me zajebavajo), desna roka ?e cel teden mravljin?asta. jebo mast neki bo treba ukrent drga? ne bom niti 40 let do?ivel Pazi se, zaradi podobnih te?av sem imel pred kratkim kolaps in ni bilo prijetno! Citiraj
Još šta Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 To sploh ni vpra?anje Je pa res, da tega nisem vajen, ker so se zdj prvi? sploh zanimal zame odkar se z vragom naokol vozm, pa so minil ?e 4je mesci, prevo?enih pa 10k.. hehehe,ves kokrat mene ustavjo polet...no ce pomislm...so me se malkrat tok tok po lesu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
g.Wankel Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 Mene so v 7ih letih 3x Citiraj
Još šta Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 kokrat od tega z yellow sparrow? al so te sam z unim karlijom ustavlal? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 ni ?e konc jamranja za ta tedn.. totalno zgubu zaupanje v dolo?ene no, itak vejo kdo so in svaka jim ?ast upam pa, da se dobr po?utjo.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 kokrat od tega z yellow sparrow? al so te sam z unim karlijom ustavlal? Karli hehe...ja samo z unim, z rumeno presenetljivo ?e ne... Najbolj mi je ?lo pa na ?ivce enkrat poleti ko sm meu sladoled notri, pa me je mogu dr?at pol ure na mestu jao... ni ?e konc jamranja za ta tedn.. totalno zgubu zaupanje v dolo?ene no, itak vejo kdo so in svaka jim ?ast upam pa, da se dobr po?utjo.. A sm jst kej narobe naredu? Citiraj
Baby Viper Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 A sm jst kej narobe naredu? Ah ne, niti ne vem zakaj bi se ti vidu med njimi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 Karli ja sej si mev kalosa ane? moj kolega ga ma...sm mu ga tako poimenovou haha ma reku bi mu da mas sladoled naj te spusti al pa naj zacne lizat! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 Ravnokar sem ugotovu, da so ?e?ke zavesce za prednjimi kolesi idealen zbiralec snega, tko da bom mel spet poplavo v gara?i. @Viper - ?e mal po?aki, pa tudi zate posije sonce (v vseh pogledih). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 Ah ne, niti ne vem zakaj bi se ti vidu med njimi A je s mojim delom kj narobe ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 A je s mojim delom kj narobe ? :ne vem: U ne ne, tist je zrihtan mojstrsko Se gre itak za dost bol osebne stvari in mi tud ni do javnega kazanja s prstom al pa kakr?ngakol vme?avanja drugih @Viper - ?e mal po?aki, pa tudi zate posije sonce (v vseh pogledih). Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Strela Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 Ma tega snega je ?e doooovolj! Citiraj
Deeyan Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Ma tega snega je ?e doooovolj! ro?na party, sicer FWD ampak je tut ql Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 ni ?e konc jamranja za ta tedn.. totalno zgubu zaupanje v dolo?ene no, itak vejo kdo so in svaka jim ?ast upam pa, da se dobr po?utjo.. zihr ma kk?na ?enska prste vmes Citiraj
Z M A J Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Tega snega smo se ?e mal nakidal (ubogi g. Slivka) in ?e se ga bomo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Ma pizda pa ta sneg... evo zdele ga mamo skoraj 80cm... ?ez no? in jutri pa ga napovedujejo ?e pol metra. Sploh ne vem kam naj ga sploh ?e odmetavam. Slivka a ?e miga?, al te je zamedlo? :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Sneg je zakon, zjebejo me samo doma ker je SKIDAN !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.