Allyssa Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 A ima kdo ?majser ali pa vsaj mavzerco? Mi je medved razsul ?ebelnjak, pa bi se ?el malo "pogovorit" z njim, ker z lovci se ne da... Povab ga na kozarc meda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Liuch Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 A ima kdo ?majser ali pa vsaj mavzerco? Mi je medved razsul ?ebelnjak, pa bi se ?el malo "pogovorit" z njim, ker z lovci se ne da... ?e ma? ?majser al pa mavzerco se tud z lovci da... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. april, 2013 Prijavi Napisano 12. april, 2013 Ampak tale vreme, saj tam zgoraj niso ?ist normalni. Pri nas ravnokar konkretno pada to?a. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Neke fertig ?udne sanje sem imel od pokojne stare mame, ki bi bila ravno danes stara 100 let, kar pa ji je za 17 let zmankal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Recesija v polnem zamahu jebo mast...upam da bo kmal konc tega (?eprav po mojem mnenju in cifre katere gledam bo ?e ohoho let jeba) Citiraj
uklopko Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 kje je sonce Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 kje je sonce pride popoldan pa v torek spet gre adijo Citiraj
g.Wankel Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 pride popoldan pa v torek spet gre adijo Pa pride spet nazaj v ?etrtek in petek Citiraj
Z M A J Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 S temi 3d filmi so prov sme?ni (planet Tu? Kranj), o?itno nimajo otro?ke dimenzije (gledalo se je risanko), no in mala ?verca posledi?no sploh ni mogla met o?al na nosu, ker so ji stalno dol padali. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Recesija v polnem zamahu jebo mast...upam da bo kmal konc tega (?eprav po mojem mnenju in cifre katere gledam bo ?e ohoho let jeba) Kak?en konec.To je to in bo po mojem samo ?e slab?e. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Kak?en konec.To je to in bo po mojem samo ?e slab?e. ?e bi na?i politiki (beli, ?rni, rde?i, rozapik?asti...) sploh znali, oz. ?e bolje, hoteli najti vzroke za nastalo situacijo ki niso v recesiji l.08 ampak imajo korenine od mnogo prej, potem bi bilo ?e nekaj upanja. Tako pa bolnilka zdravijo za gripo ?eprav ima sifilis. Skrajno bizarno se mi zdi to, da znamo biti dele?ni lekcije od taiste EU, ki je omogo?ila mno?i?en odtok na?ega denarja v dav?ne oaze in sicer s toleriranjem le teh na ozemljih ?lanic EU. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Skrajno bizarno se mi zdi to, da znamo biti dele?ni lekcije od taiste EU, ki je omogo?ila mno?i?en odtok na?ega denarja v dav?ne oaze in sicer s toleriranjem le teh na ozemljih ?lanic EU. Meni je ?e en druga zadeva skrajno bizarna in dvoli?na... nem?iji je bilo od obeh vojn do danes odpu??eno ogromno nekih kreditov in dolga na ra?un vseh ostalih - zdej pa taista Nem?ija grozi vsem po spisku, da ?e ne bodo pla?ali do zadnjega ficka, da bo blo vse zaplenjeno. ?e bi merili z istimi vatli bi danes lahk dolgove raznih Gr?ij, Ciprov ipd lepo (vsaj delno) odpisali in v trenutku opravili s krizo tako pa jo bodo vlekli dokler jim bo tak?na situacija ustrezala. Citiraj
Grega_ Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Hehe...kolkr so doj?erji izgubili v vojnah, so ?e vedno glavni.......sam tko lepo od zadaj....pa ?e pla?e majo bol?e,hehe. Citiraj
Alex Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 Meni je ?e en druga zadeva skrajno bizarna in dvoli?na... nem?iji je bilo od obeh vojn do danes odpu??eno ogromno nekih kreditov in dolga na ra?un vseh ostalih - zdej pa taista Nem?ija grozi vsem po spisku, da ?e ne bodo pla?ali do zadnjega ficka, da bo blo vse zaplenjeno. ?e bi merili z istimi vatli bi danes lahk dolgove raznih Gr?ij, Ciprov ipd lepo (vsaj delno) odpisali in v trenutku opravili s krizo tako pa jo bodo vlekli dokler jim bo tak?na situacija ustrezala. Mislim, da je kar prav, da jih dobijo malo po prstih;pa ne more? se zadol?evati v nedogled in se it neke dav?ne oaze in drugo totalno zapostavljat (gospodarstvo) in imet po?re?ni javni sektor, ki ima bolj?e pla?e kot gospodarski sektor, ki edini ustvarjadodano vrednost. Citiraj
rendy Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Nj gre nekam use. Pred cajtom sm kupu druga vrata prtlja?nika seveda v dobri veri, da je vse ok. No danes se pa spravim zmontirat to zadevo. Use premontiram iz stare na nov prtlja?nik se zsam matram, da spravim staro dol in novo gor, lepo pr?ravfam in ho?em zapret. In lej ga zlomka, spodnji del havbe je dva venti previsok, na cviklnu tudi previsok... Dobro pregledam in za?nem poa?ati, da je bila havda zbita. Nej gre u kxxxx.. Po 4 urahbdela sem lahko ponoviil vajo... Citiraj
BOBI Napisano 19. april, 2013 Prijavi Napisano 19. april, 2013 Nj gre nekam use. Pred cajtom sm kupu druga vrata prtlja?nika seveda v dobri veri, da je vse ok. No danes se pa spravim zmontirat to zadevo. Use premontiram iz stare na nov prtlja?nik se zsam matram, da spravim staro dol in novo gor, lepo pr?ravfam in ho?em zapret. In lej ga zlomka, spodnji del havbe je dva venti previsok, na cviklnu tudi previsok... Dobro pregledam in za?nem poa?ati, da je bila havda zbita. Nej gre u kxxxx..Po 4 urahbdela sem lahko ponoviil vajo... rabis druga?te pridi po njih Citiraj MAZDA POWER
jures Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Pozdrav poletju 38C..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Pozdrav poletju: 18 cm snega. In v?eraj sem ob?i?al v njem. Presneta Mazda nima blokade diferenciala in brez vitla se sploh nisem mogel spravit iz snega. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Pozdrav poletju: 18 cm snega. In v?eraj sem ob?i?al v njem. Presneta Mazda nima blokade diferenciala in brez vitla se sploh nisem mogel spravit iz snega. ?isto napa?no si motoriziran. Prodaj vse plehovje in nabavi ?redo severnih jelenov Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 So razlagali, da je v Mazdi 144 konjev, pa sem si mislil, da so mo?nej?i od severnih jelenov. Pa ?e 144 konjev je kar lepa ?reda... Citiraj
Z M A J Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Gledam zdele oddajo SMET oz. SKRET, pa jih o?itno moti, ker so promocijski Mazdi6 III parkirali v ?ivalskem vrtu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Gledam zdele oddajo SMET oz. SKRET, pa jih o?itno moti, ker so promocijski Mazdi6 III parkirali v ?ivalskem vrtu. kekci Citiraj When in doubt, duck it!
g.Wankel Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Zmaj, ne govori. Cel FB je poln te debate. Najbolj pateti?no se mi zdi, da se folk ogla?a da je neizvirno. Ja ?e niso dojeli potem res ni izvirno...Da ne re?em da bo Mazda donirala ?ivalskemu vrtu za nove ?ivali. No pa ?e moj koment na FBju ?al je Slovenija pre-nazadnja?ka in se bo tokrat zopet oglasilo dru?tvo proti mu?iteljem ?ivali in dejalo da to moti njihov naravni habitat. Ali nekaj v tem stilu. Tisti ki pa smo to ''reklamo'' dojeli kot okusno, pa smo pa? ozna?eni kot neandertalci Ironija, they say... Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Eh, pa se je spet za?elo: najprej za?ne kikirikat sosedov petelin. Moj mu seveda ne ostane tiho. Nato ?e petelin od drugega soseda. Zraven za?nejo ?e psi lajati. in tako ob petih zjutraj kikirika in laja pol vasi... In ko se kon?no zmenijo in utihnejo, za?nejo "kikirikat" moji trije heroj?ki. Zraven pa ?e ?ena lajat... In je konec no?i... Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Eh, pa se je spet za?elo: najprej za?ne kikirikat sosedov petelin. Moj mu seveda ne ostane tiho. Nato ?e petelin od drugega soseda. Zraven za?nejo ?e psi lajati. in tako ob petih zjutraj kikirika in laja pol vasi... In ko se kon?no zmenijo in utihnejo, za?nejo "kikirikat" moji trije heroj?ki. Zraven pa ?e ?ena lajat... In je konec no?i... huh sre?a, vsaj v tem primeru nisem kriv Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.