Slivka Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 huh sre?a, vsaj v tem primeru nisem kriv Ma, ne vem. Napisal sicer nisi ni? takega, lahko pa da si si mislil. Zagotovo si si mislil. To?no tako: ti si kriv! To si mislil in mi ?elel kratke no?i in se je zgodilo! Samo da te dobim! Ali gre? na grmado (zdaj se je ?e odtalila) ali pa v brezno! Tiralico so ?e prebrali. Te bo ?e na?el kdo, ki ti bo kos. Citiraj
Slivka Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Kaj pa ?e je vse res Potem je najbolje, da se zaklene? v jazbino in vsaj nekaj mesecev ne pride? ven... Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Potem je najbolje, da se zaklene? v jazbino in vsaj nekaj mesecev ne pride? ven... a do piknika? Citiraj
jures Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 a do piknika? ne marca te bomo pri?li vpra?ati ali bo ?e dolga zima......pa ?e se zla?e? lahko ?e ovadbo MO Nova Gorica fa?e? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 ne marca te bomo pri?li vpra?ati ali bo ?e dolga zima......pa ?e se zla?e? lahko ?e ovadbo MO Nova Gorica fa?e? Kerga marca? a drugo leto? Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Uf kake lu?te mi je zdele ta lokacija nardila; http://www.hribi.net/izlet/pluzna_slap_virje_/1/232/337 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 26. april, 2013 Prijavi Napisano 26. april, 2013 Uf kake lu?te mi je zdele ta lokacija nardila; http://www.hribi.net/izlet/pluzna_slap_virje_/1/232/337 Lajkam Citiraj When in doubt, duck it!
Slivka Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Napolnil rezervar BTjke do vrha. In se?tel vse litre, ki sem jih kdaj nato?il v Mazdo BT-50 4x4 DC. Pa me je kar nekam pognalo... Za prevo?enih 50553 km sem porabil 8339,75 litrov nafte . Po trenutni ceni je to 11442,14 ? . Ko bo prevo?enih kak?nih 120000 km, bom dal za nafto toliko, kot sem dal za ko?ijo... Citiraj
Allyssa Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Sigurno je Boss kriv, da ma? tako porabo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Tiralica nanj je ?e razpisana. Samo, ?e upa iz svoje jazbine pa da ga kdo ulovi in mi ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - pa gre na grmado... Citiraj
Još šta Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Allyssa Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Tiralica nanj je ?e razpisana. Samo, ?e upa iz svoje jazbine pa da ga kdo ulovi in mi ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - pa gre na grmado... Kak?na je pa nagrada? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 Ma glede na to, da se ga o?itno vsi bojijo, sem se pripravljen o nagradi tudi pogajati. Kaj bi rada v zamenjavo za Bossa - ?ivega ali mrtvega? Citiraj
Panter23 Napisano 27. april, 2013 Prijavi Napisano 27. april, 2013 .. se normalno zaparkiram pred gospodarcam, ko prideva nazaj, pritisnem sklopko in lepo pedal ostane na dnu po?la je hidravli?na cevka. Pol sva ?akala na prevoz do Medvod, ga je g. Pelko zrihtal in prijazno pri?el ?e v delavnico da smo mazdo spravl na varno, ter da sva z na?o dobila nadomestni avto ... hvala g. Simon! Citiraj
Z M A J Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 Dans me je vreme parkrat ?e tolk kvalitetno na?ponu, da sem se odlo?u da do ju3 zju3 ne grem ve? iz bajte. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 Ma glede na to, da se ga o?itno vsi bojijo, sem se pripravljen o nagradi tudi pogajati. Kaj bi rada v zamenjavo za Bossa - ?ivega ali mrtvega? Ma kdo se ga boji? On je res ena taka dobra du?ca,...odkar je bla tale mazda mafia na obisku (slikca je nekje na forumu) se ne dereta ve? Tko da js ti predlagam, da ga ne vr?e? na grmado, ampak pridobi? na svojo stran, da ti bo delal v korist svoje "?arovnije" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Slivka Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Ma kdo se ga boji? On je res ena taka dobra du?ca,...odkar je bla tale mazda mafia na obisku (slikca je nekje na forumu) se ne dereta ve? Ja, si mislita: "Bemti?, raje bodiva tiho, kot pa da naju spet kaznuje s tem tipom..."Saj sem videl, kak?ne o?i so imeli... Vsi trije... Citiraj
Z M A J Napisano 29. april, 2013 Prijavi Napisano 29. april, 2013 Dans vozil V6 turbo in kasnej se usedu v svoje var?ne 4 cilindre. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 30. april, 2013 Prijavi Napisano 30. april, 2013 Pa je ?la, moja ?ebela Na ?trihanje? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 30. april, 2013 Prijavi Napisano 30. april, 2013 Na ?trihanje? In ravnanje Popravljanje rje, barvanje, barvanje feltn, ravnanje vezne stene, pa ?e koloteki bojo mal po?vasani...ni da ni Citiraj
Baby Viper Napisano 30. april, 2013 Prijavi Napisano 30. april, 2013 Konkurenca bordonu Ne pozabt spotoma ?e blatnikov zrihtat, ?e bi res enkrat ?iroke feltne z nizkim ETjem montiru, da ne bo pol drgnl in blo treba spet ?trihat.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 30. april, 2013 Prijavi Napisano 30. april, 2013 Pa je ?la, moja ?ebela Zdaj mas zascito s strani EU Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.