Boss Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 To je podobna izjava kot tista: "po pomoti sem zapeljal na sosedovo dvori??e in se zaletel v drevo, ki ga doma nimamo" Citiraj
jures Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Vem, da so blondinke pa? blond. A vseeno sem mislil, da je to samo v vicih, tako kot Mujo in Haso, pa Janezek, pa policaji, pa... No, o policajih ni vicev, vse je res. O?itno o blondinkah tudi ni vicev ampak je vse res... Peljem z Mazdo in sve?e obnovljeno prikolico (komaj en teden po obnovi) skozi Novo Gorico. In mi v kri?i??u blondinka s stranske ceste rukne v prikolico. In nato izjavi: "Saj sem jo videla, pa sem mislila, da me bo obvozila." Jah, blondinka, kaj ?e?... naslov je pa dala a ne? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Mah, od tako blond tudi naslova ne potrebujem... Ja, sicer smo naredili zapisnik, ker ima ona precej "preklepanega" megana, na prikolici pa razen odrgnjene barve ni ni?. Ona bo sedaj uveljavljala kasko, pa mora napisat, kako je to nastalo: odtrgan sprednji odbija?, odtrgana sprednja leva lu?, razbit levi sprednji blatnik, razbit pokrov motorja, po?kodovan hladilnik klime,... Avto je ?el naprej samo ?e z avtovleko. Meni pa je dala 25? za barvo in barvanje, pa mislim, da mi bo ?e ostalo za kak?no pivo. Citiraj
Baby Viper Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Fotrova 'genialnost' je za pol ?tevilka prevelika, da bi jo lahko obul na svoj avto Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jstdoma Napisano 11. maj, 2013 Prijavi Napisano 11. maj, 2013 Ma?ka ali je kuna bila la?na? Ma?ka. Ji moram dat predpra?nik, da si tace prej spuca Citiraj
Strela Napisano 11. maj, 2013 Prijavi Napisano 11. maj, 2013 SDS pravi: kdor ni proti nam je lahko z nami! To mene spominja na slavne govore NSDAP stranke. Nadaljevanje pa je vsem dobro znano! Citiraj
g.Wankel Napisano 11. maj, 2013 Prijavi Napisano 11. maj, 2013 SDS je itak ena sama parodija. Citiraj
Alex Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 SDS je itak ena sama parodija. A kao druge stranke so pa resne? A neka SD z klovnom na ?elu stranke ni parodija na demokracijo? Citiraj
Strela Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 A kao druge stranke so pa resne? A neka SD z klovnom na ?elu stranke ni parodija na demokracijo? Vsi so enak ?morn in vsi povzro?ajo veliko ?kodo dr?avi. Da ne govorimo o korupciji in politi?no-gospodarskem elitizmu. Pa ?e to je najbolj ?alostno kako vplivajo na nas dr?avljane ki jih financriamo. Razdeli in vladaj. Sramotno. So pa take izjave v smislu mi, proti nam, z nami ali ne..... maaaalo zaskrbljujo?e. lp. Citiraj
Slivka Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Spet zahakljal sprednji odbija? za en leskov grmi?ek - in sprednji odbija? pripeljal domov v kasonu Prekleti Japonci, ki se zgledujejo po vzhodnih Nemcih in Trabantih... Citiraj
g.Wankel Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 A kao druge stranke so pa resne? A neka SD z klovnom na ?elu stranke ni parodija na demokracijo? Za moje pojme so itak vsi smotani, samo ne bi pa o demokraciji, ?e g.gestapo ne pusti met nobenih protikandidatov Citiraj
jstdoma Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Spet zahakljal sprednji odbija? za en leskov grmi?ek - in sprednji odbija? pripeljal domov v kasonu Prekleti Japonci, ki se zgledujejo po vzhodnih Nemcih in Trabantih... Alo! Trabant je imel kovinski odbija?! Citiraj
Alex Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Za moje pojme so itak vsi smotani, samo ne bi pa o demokraciji, ?e g.gestapo ne pusti met nobenih protikandidatov Itak, da so vsi za jih peljat v vrtec in naj se tam igrajo z igra?kami ne pa z nami. Citiraj
Slivka Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Alo! Trabant je imel kovinski odbija?! Na, potem je tale Mazda ?e slab?a od Trabanta... Citiraj
Boss Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Alo! Trabant je imel kovinski odbija?! Zadnja izvedba tik pred ukinitvijo, ko so ?e vgrajevali 4-taktni VW-jev motor iz Pola je imela plasti?ne odbija?e Citiraj
jstdoma Napisano 12. maj, 2013 Prijavi Napisano 12. maj, 2013 Zadnja izvedba tik pred ukinitvijo, ko so ?e vgrajevali 4-taktni VW-jev motor iz Pola je imela plasti?ne odbija?e Trabant in 4-taktni motor sploh ne gresta skup Citiraj
Još šta Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Ko ti pticji drek razre lak...jutr grem po pistol...lov na ptice se je zacel. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Dans sem nikakr?ne volje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Ko ti pticji drek razre lak...jutr grem po pistol...lov na ptice se je zacel. ?e bo? zraven zadel ?e ka?no blond kuro tm na Brilejevi ti dam za tri runde Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jstdoma Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Ko ti pticji drek razre lak...jutr grem po pistol...lov na ptice se je zacel. sodelovc je na ?iht prnesu zra?no pu?ko 6,35mm in strela golobe po delavnic Citiraj
jures Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 Bemti psa....en ajvarjev kroks missing in action Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 Bemti psa....en ajvarjev kroks missing in action Pa nimas se skoz istih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 Vcerej sm ugotov da mi je zacel avto rjavet in to kr od zgoraj. Vidu sm take rjave pike po strehi. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.