Još šta Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 ?e bo? zraven zadel ?e ka?no blond kuro tm na Brilejevi ti dam za tri runde hehe,vidm da pa jo res ne maras seveda,dobi metek z tvojim podpisom Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 Vcerej sm ugotov da mi je zacel avto rjavet in to kr od zgoraj. Vidu sm take rjave pike po strehi. Dej mal posliki... Citiraj
jures Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 Pa nimas se skoz istih. Zdaj ne vec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Ad 1: po 14 dneh gipsa mi je dohtr podal?u pogodbo z gipsom ?e za 3 tedne. jao. Ad2: eno leto ppo menjavi diskov plo??ic in zavornih kle?? zadaj spet vse rjasto ker so kle??e po zimi za?tekale. Zanesljiv in nepokvarljiv japonc pa?. Spet 300 400? stro?ka. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
g.Wankel Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Ah ne razstavi?, potol?e? pa bo Po tem ko ti snamejo gips seveda Citiraj
Z M A J Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 @Gustav - pejdi k Pelku, majko mila, ta ti bo u?timal kot se spodobi. Jaz pa kiham tko ene trikrat na sekundo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 @Gustav - pejdi k Pelku, majko mila, ta ti bo u?timal kot se spodobi. Jaz pa kiham tko ene trikrat na sekundo. Hehe mi bo snel gips? Ni problem serviser ampak poudarit sem hotel pogostost napake. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Ah ne razstavi?, potol?e? pa bo Po tem ko ti snamejo gips seveda Zakaj? Zdele naj potol?e, kr z gipsom, da ne bo kladva tro?il (?parat je treba). Citiraj
Slivka Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Gorenjci. Vozit se je treba, pa nima ?asa zarjavet... Citiraj
Gustav Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Gorenjci. Vozit se je treba, pa nima ?asa zarjavet... Avto dela 30.000 letno cca, ro?na se vle?e vsaki? ko avto stoji. Menjane gumice, vse razstavljeno in namazano, diski postru?eni ker je bilo rje preve?. Zaenkrat dela. Verjetno do prveha de?ja. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 Danes na morju NI prijetno. Se posebej ce klices MES Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 Dans eno zelo pomembno zadevo tako dobro izpelju, kot je zdele vreme son?no sredi LJ. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 Dans eno zelo pomembno zadevo tako dobro izpelju, kot je zdele vreme son?no sredi LJ. Strokovni izpit? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 Dans eno zelo pomembno zadevo tako dobro izpelju, kot je zdele vreme son?no sredi LJ. Ne zveni glih spodbudno Danes na morju NI prijetno. Se posebej ce klices MES spustila guma? Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 V?asih je modro raje bit tiho. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 V?asih je modro raje bit tiho. tudi to dr?i samo, da pa si vsedno tiho pa tudi ni re?itev ... :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 Boss, ravno zate velja, da je dobro, ?e si tiho. Ali pa da vsaj ne pi?e?. Sploh o snegu... Citiraj
Boss Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 V?eraj dve uri in pol stal na ?tajerki zaradi tele nesre?e http://www.zurnal24.si/na-stajerki-nalet-t...l-clanek-193439 Na vsake toliko so spu??ali eno rundo vozil potem se je pa spet ?akalo dve uri. V glavnem, ko sem se vra?al proti Lj je bila kolona dolga ?e od Tepanj do Celja (izvoz jug) - se pravi celijh 17km. ?ista nori?nica. Bom pa pohvalil voznike avtomobilov, ki so se vsi umaknili skrajno levo k ograji, da je bil plac za policaje, gasilce in re?evalce. Med tem pa ena huda graja za kamionarje saj se skoraj nih?e ni umaknil skrajno desno tako, da so se vsa vozila na nujni vo?nji bolj po?asi prebijala mimo, ker je bil ravno zaradi egoizma kamionarjev prostor razmeroma ozek. Sramota res, da neprofesionalni vozniki vedo ve? o teh pravilih kot pa profesionalci, ki jim je cesta slu?ba. Boss, ravno zate velja, da je dobro, ?e si tiho. Ali pa da vsaj ne pi?e?. Sploh o snegu... Ja sej vem - a si vidu tole, da sem zagrozil pred kakim mesecem, da bo tale vikend slabo vreme, ?e mi bo kdo osebno zameril zaradi pripombe glede showa Show and Shine. In en bizgec mi je o?itno res zameril tako mamo pa zdej vsi slabo vreme ?ez vikend napovedano. Citiraj
jures Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 V?eraj dve uri in pol stal na ?tajerki zaradi tele nesre?e http://www.zurnal24.si/na-stajerki-nalet-t...l-clanek-193439 Na vsake toliko so spu??ali eno rundo vozil potem se je pa spet ?akalo dve uri. V glavnem, ko sem se vra?al proti Lj je bila kolona dolga ?e od Tepanj do Celja (izvoz jug) - se pravi celijh 17km. ?ista nori?nica. Bom pa pohvalil voznike avtomobilov, ki so se vsi umaknili skrajno levo k ograji, da je bil plac za policaje, gasilce in re?evalce. Med tem pa ena huda graja za kamionarje saj se skoraj nih?e ni umaknil skrajno desno tako, da so se vsa vozila na nujni vo?nji bolj po?asi prebijala mimo, ker je bil ravno zaradi egoizma kamionarjev prostor razmeroma ozek. Sramota res, da neprofesionalni vozniki vedo ve? o teh pravilih kot pa profesionalci, ki jim je cesta slu?ba.Ja sej vem - a si vidu tole, da sem zagrozil pred kakim mesecem, da bo tale vikend slabo vreme, ?e mi bo kdo osebno zameril zaradi pripombe glede showa Show and Shine. In en bizgec mi je o?itno res zameril tako mamo pa zdej vsi slabo vreme ?ez vikend napovedano. Sobota bo lepa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 pes 9,5 meseca = 30kg..... ni? ?udnega da poraba ne pride ve? pod 6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. maj, 2013 Prijavi Napisano 17. maj, 2013 Klime doma.... cool heat heat cool heat cool.... drug teden zjutraj 7C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Eh temu vremenu se je zgleda na fertig skeglal, ni ?udno da smo vsi prehlajeni in ?udni; http://www.24ur.com/v-petek-lahko-v-delih-...-tudi-sneg.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Eh temu vremenu se je zgleda na fertig skeglal, ni ?udno da smo vsi prehlajeni in ?udni; http://www.24ur.com/v-petek-lahko-v-delih-...-tudi-sneg.html Slivki se bo od*** Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 ...jebemti tomca.. samo farbanje 4ih feltn je 200 eu.. in to z v?etim popustom.. brez peskanja.. kam navijajo te cene.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Slivka Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Eh temu vremenu se je zgleda na fertig skeglal, ni ?udno da smo vsi prehlajeni in ?udni; http://www.24ur.com/v-petek-lahko-v-delih-...-tudi-sneg.html Slivki se bo od*** BOSSA NA GRMADO! TAKOJ ZDAJ! No, mogo?e ga ?e kak?en dan pustimo... Konec koncev je napoved za nad 1000 metrov, mi smo pa tik pod... Pa napoved je za Karavanke, mi smo pa med Mostom na So?i, Novo Gorico in Ajdov??ino, torej precej ju?neje... Poleg tega nam je zadnji de? grmado zmo?il, pa bi se samo cmarilo, ne bi dobro pogorelo... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.