Slivka Napisano 27. maj, 2013 Prijavi Napisano 27. maj, 2013 Jah, kitajska roba, kaj ?e?. Sicer bi pa ti lahko malo za?aral, tako kot vreme, pa bi imel lepo ledeno skulpturo v kuhinji. Samo ?e ?arnico notri napelje?... Citiraj
g.Wankel Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 To ni ve? normalno Vsako no? sanjam kako pride avto od li?arja, pol se pa zbudim pa ga ?e ni doma Citiraj
Boss Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 To ni ve? normalno Vsako no? sanjam kako pride avto od li?arja, pol se pa zbudim pa ga ?e ni doma Vzemi vse skupaj s svetle strani ... si predstavlja?, da bi namesto Mazde sanjal bolj?o polovico, da gre od li?arja pol se pa zbudi? in je res ni doma ter je pri li?arju... hmmmmmmmmm Citiraj
Slivka Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Kaj ni Mazda tista, ki ji se ji re?e bolj?a polovica? Citiraj
g.Wankel Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Kaj ni Mazda tista, ki ji se ji re?e bolj?a polovica? Trenutno je to kar res Ne vem ?e bi zdele kjera trpela da se ves denar steka v mazdo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Qurba, s5 nisem posadil paradajza. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mokster Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Qurba, s5 nisem posadil paradajza. A rab? kak flanc Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Mam jih celega fuka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Mam jih celega fuka. Ka bo to ajvarja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Slab ka?e, ?e jih ?e posadit nimam cajta, upam da ga vsaj namo?im, ?e mi ?e ostalo ne gre. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
DeanKS Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 A se vi zih od paradajza pogovarjate Citiraj When in doubt, duck it!
YavarYe X6V6 Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Ja, sam zdej je ?e vsajen, pri kolih in lepo pognojen in zalit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Ja, sam zdej je ?e vsajen, pri kolih in lepo pognojen in zalit. pa saj ?enska mese?no zalogo dela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 ?elim in tudi i??em neko drugo zaposlitev, tole je Psihiatrija d.o.o., hvala ne bi ve?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Sonce.....boring... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Sonce.....boring... Kje ga vidi?? Pri nas spet ??ije kot v nikaragvi. Citiraj
jures Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Kje ga vidi?? Pri nas spet ??ije kot v nikaragvi. Tukaj.... Ps ob 19:00 rahla ploha se ze puca...ko smo sli z mesta je kazalo 22.Nacga otroka v vodi pa ne morem nalimat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Dobr u?ivate....sam đukec je pa zrastu....a je na steroidih?? Citiraj
jures Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Dobr u?ivate....sam đukec je pa zrastu....a je na steroidih?? Na Hillsu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Jures, ker efekt si uporabil pri prvi sliki, da zgleda kot bi bila slikana pred 40 leti? Citiraj
jures Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Jures, ker efekt si uporabil pri prvi sliki, da zgleda kot bi bila slikana pred 40 leti? Efekt spring aplikacija HDR FX zdaj ves vse Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Efekt spring aplikacija HDR FX zdaj ves vse Mal me je nostalgija zagrabla, ker sem na?el nekaj takih slik ko sem bil prbli?no tak mul?ek dobre tri desetletja nazaj. In je izgledala slika natan?no taka. Citiraj
Z M A J Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Dohodnino dobil za dopla?at in to celih 23?, kar je ravno tolik?en znesek, da bom garant pozabil nanj in ne pla?al polo?nice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Dohodnino dobil za dopla?at in to celih 23?, kar je ravno tolik?en znesek, da bom garant pozabil nanj in ne pla?al polo?nice. bo? dobu 4 dni po roku pla?ila opomin, ne skrbi. Mehanizmi za male siromake odli?no delujejo. Zatakne se pri gospodi. Oni pa lahk natol?ejo ?ez 20 mio dav?nega dolga, pa ?e se dacarji ne zganejo. ZakaJ bi se. Saj 5. v mesecu vseeno dobijo pla?o. Kolk je pa pr 20 mio ?ele ?rnega posla se pa raj? ne vpra?am. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Mal me je nostalgija zagrabla, ker sem na?el nekaj takih slik ko sem bil prbli?no tak mul?ek dobre tri desetletja nazaj. In je izgledala slika natan?no taka. A so takrat sploh bile ?e barvne slike? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.