Z M A J Napisano 14. junij, 2013 Prijavi Napisano 14. junij, 2013 Pri tem pa pomaga plinska konstanta. Saj se ?e spomni? iz ?ole: pV=mRtse pravi:pijem vino: merlot, refo?k, teran Fizika je bila ?ez celotno moje ?olanje tisti predmet, ki ga nikoli nisem maral, v bistvu sem jo sovra?il. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 14. junij, 2013 Prijavi Napisano 14. junij, 2013 Saj tudi jaz nisem obo?eval fiziko. Formule sem si zapomnil edino na tak na?in, kot sem ?e napisal. S fiziko mi pa res nikakor ni ?lo. ?eprav sem se z eno fizi?arko zelo dobro ujel... A to je ?e druga zgodba. ?eprav vseeno velikokrat za v tale jamralnik... Citiraj
Deeyan Napisano 14. junij, 2013 Prijavi Napisano 14. junij, 2013 Pred dvema urama jedel Savinjski ?elodec, no zdej bom pa zgleda ?ejen cel ve?er in tudi no? (kot vedno po tem ?elodcu). no zdej ve? zakaj smo Savinj?ani vedno ?ejni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Neki mam prst na nogi zjeban komi hodim, ćez vikend sem se za?ital na le?alniku, sem ves pe?en in komaj se lahko ?eda dotikam, zdejle sem pa fri?no ?e od zobarja, ker me je neki cukal. La?n pa ko pes pa jest ne smem in ne morm.... Citiraj
Jest Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Glede na to,d a si dal sliko v jamralniku, predvidevam, da je nekaj narobe? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Strela Napisano 17. junij, 2013 Prijavi Napisano 17. junij, 2013 Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal.. Qll, ziher si zmrznil . Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 19. junij, 2013 Prijavi Napisano 19. junij, 2013 Mikrojermen za alternator mi je odtrgal Citiraj
daSKAn Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Meh, ?e cel tedn hodim okol zobarja. Se pravi cel tedn n? po?teno ne jem... bom ?e shuj?al.. pa komi sem kile dobu. Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. Sej je ?lo Drga? pa super dan Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Malo dalj?a se pa imenuje "?ez Psico"; http://www.hribi.net/izlet/dom_pod_storzic...psico/3/85/3909 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Vrgu trnk za "ribe" pa nobena no?e zagrabit .. slaba Citiraj When in doubt, duck it!
Deeyan Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Vrgu trnk za "ribe" pa nobena no?e zagrabit .. slaba slaba vaba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 slaba vaba kaj, a je bil premajhen ?rv Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Men pa odpadel dana?nji zmenek, pa ne po moji krivdi. Kar niti ni slabo, ker sem totalno izmu?en in neprimeren za karkoli. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 kaj, a je bil premajhen ?rv hahaha lepa zdej vidm zakaj si wanted Men pa odpadel dana?nji zmenek, pa ne po moji krivdi. Kar niti ni slabo, ker sem totalno izmu?en in neprimeren za karkoli. Pridi na Bled, gremo v jezer Citiraj When in doubt, duck it!
Deeyan Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 hahaha lepa zdej vidm zakaj si wanted Pridi na Bled, gremo v jezer al pa na Savinjsko, gremo Savinjo testirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. junij, 2013 Prijavi Napisano 20. junij, 2013 Moram mal ?parat, tako da stestirajta vsak svojo vodo (pa ne urin, hehe), pa PORO?AJTA: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. junij, 2013 Prijavi Napisano 21. junij, 2013 Danes ?e trije klici, v katerih bi lahko prihranil neverjetno veliko denarja.... Ne vem zakaj ga kar ne prinesejo potem... Tole bom za?el delathttp://www.youtube.com/watch?v=rBfsdkGeMc8 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. junij, 2013 Prijavi Napisano 22. junij, 2013 V Kamniku zdele rahla to?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 22. junij, 2013 Prijavi Napisano 22. junij, 2013 Mater v MB postaja vse bolj ?rno in se sli?i neko rohnenje tam gori! Citiraj
jures Napisano 25. junij, 2013 Prijavi Napisano 25. junij, 2013 Mislm, spet dolgocasno vroce soncno vreme tle dol....a ne mrausk . Danes sem pa ene pol ure namakal jajcka v kosu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.