g.Wankel Napisano 28. oktober, 2013 Prijavi Napisano 28. oktober, 2013 Moja pred-biv?a bi lahko rekla da sm spet sre?no samski Miata ne bo ve? zapostavljena Citiraj
daSKAn Napisano 29. oktober, 2013 Prijavi Napisano 29. oktober, 2013 Bol gledam okol kaj novga uzet, bolj sm slabe volje... in bolj pogre?am svojga Xedosa... Citiraj
Z M A J Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 ?e je tole res (pa ne vem zakaj ne bi bilo), potem je res vse skupi totalni klinac. A obenem sem ravno toliko "veren", da verjamem, da za vsakega pride poslednja sodba in se bo takrat videlo kaj smo zbrali na svojem kontu (kaj je na debetni in kaj na kreditni strani); http://www.24ur.com/novice/slovenija/za-ce...el-kot-psu.html Sicer pa pravijo, d se dobro z dobrim vra?a in slabo s ?e slab?im. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Zmaj kdor hoce prebirat te depresivne novice in sirjenje depresije naj gre na 24 kur, tega ne rabmo se tle. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 V bistvu ima? prov, Jamralnik je ?e tako prepogosta tema povpre?nega Janeza. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Ajoj no... pa sej pi?e, da niti ne vedo ali je zgodba resni?na ali ne. To je lahko spet eno izmed mno?i?nih internetnih prevar (hoax). Sploh ob takem stereotipnem navajanju dogodkov - delavec iz Bosne - bela srajca in kravata (?e dobr, da ni bilo dopisano ple?ast in debelu?en) - ?rn mercedes itd To je tipi?na fora 24kur, da vr?ejo med novice ?isto vse kar prleti naokoli brez, da bi sploh karkoli preverili... pol pa ?e vehamentno napi?ejo, da ne vedo ali gre za resni?en dogodek ampak dejmo se o tem hipoteti?no pogovarjat in spravljat ljudi ?e v dodatno depresijo in jih jezit. Upam, da bo enkrat kmalu pri?el ?as, da bo nekdo izto?il razno razne take populisti?ne medije, da so dodatno krivi za nizko moralo in ?irjenje depresije ter nezadovoljstva. V?asih so takim "?kodljivcem" rekli peta kolona in jih tudi tako obravnavali. Citiraj
jures Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Vstanem, grem peljat psa in............wtf??? Sem se kaj zameril Slivki? Jaz mam toplotno ?rpalko!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 @Jures: a za ro?tilj niso dobre ? Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Vstanem, grem peljat psa in............wtf??? Sem se kaj zameril Slivki? Jaz mam toplotno ?rpalko!!! ha,ha dobra vse pride prav Citiraj MAZDA POWER
Boss Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 haha.. pa ne mi re?t, da je bla napa?na dostava... Citiraj
jures Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 haha.. pa ne mi re?t, da je bla napa?na dostava... Bingo, pride kmet prestavit.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Sem se kaj zameril Slivki? Jaz mam toplotno ?rpalko!!! Brez panike. Jaz pa ?e nisem tak. ?e bi bil jaz, bi... Citiraj
mokster Napisano 1. november, 2013 Prijavi Napisano 1. november, 2013 Bingo, pride kmet prestavit.... bolha 2 kuba 50 ojrov va? odvoz Citiraj
Deeyan Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 Grrrrrrr, ze od 9.30 u cakalnci u bolnci cakam staro mamo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 Katera bolnica? Celjska Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. november, 2013 Prijavi Napisano 4. november, 2013 Nekemu neznancu v Mazdi6 tastare generacije (tak muzejski wagen kot ga imam sam, hehe), je o?itno zablokirala zadnja zavora, sem zavohal vonj po za?ganem, tipi?en za pregrete zavore, no ampak ?e preden sem mu uspel kaj namignit je bil ?e dale? naprej. Upam, da se mu ni v nadaljevanju zgodilo kaj neprijetnega. ?koda, v tak?nih primerih rad pomagam ?loveku v te?avah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Saga o varni ?olski poti se nadaljuje, sedaj so pa res kaos naredili, star znak brez kri?i??a pred novim napa?nim znakom (glede na talno ozna?bo), ker kakor vem znak prevladuje talno ozna?bo. Pravopis pa svaka jim ?ast. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 haha pa? man?a napa?a ....tiskarski ?krat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Saga o varni ?olski poti se nadaljuje, sedaj so pa res kaos naredili, star znak brez kri?i??a pred novim napa?nim znakom (glede na talno ozna?bo), ker kakor vem znak prevladuje talno ozna?bo. Pravopis pa svaka jim ?ast. A tudi pri nas imamo take cvetke?? Kje je to? Citiraj
mazdaman Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Pa je S pri stop napisu prav napisan? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Jest Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Verjetno je to fan ZZTop ... pa je bilo premalo placa Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 A tudi pri nas imamo take cvetke?? Kje je to? glavna pot v O? Pirni?e. V glavnem stanovalec na desni ima prednost po rumenem znaku, ko se odlo?i speljati od hi?e, nato se morava oba ustaviti pri belem znaku za neprednost, osiroma, ze oprozcam, pri snaku sa ZTOP.... A je tako, da talna ozna?ba ne velja v primeru znaka? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 5. november, 2013 Prijavi Napisano 5. november, 2013 Verjetno je to fan ZZTop ... pa je bilo premalo placa al pa ne - po moje je kr prav napisal 2TOP, ki so neki azijski "boyband" :ne vem: Citiraj
daSKAn Napisano 8. november, 2013 Prijavi Napisano 8. november, 2013 ?e kar i??em nov vagn. In ?e vedno bolj i??em, bolj sem slabe volje. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.