Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Crknila na fertik 2,5 meseca stara GoPro 3.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

huh... pa to je premium roba na tem podro?ju :(

Men pa uno kitajsko sranje za 35? ?e kr deluje po enoletni uporabi vsak dan. B)

33112_1.png

Napisano

huh... pa to je premium roba na tem podro?ju :(

Men pa uno kitajsko sranje za 35? ?e kr deluje po enoletni uporabi vsak dan. B)

men je ?e 3x dol odletela (ne na muhi, ampak na plastiki), pa ?e dela....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

men je ?e 3x dol odletela (ne na muhi, ampak na plastiki), pa ?e dela....

?e verjame? al pa ne men je dejansko padla iz rok in to na stopni??u direkt med ?tengami v spodnji ?tuk - cca 4m globoko. Zadeva se je raztre??ila na del?ke ampak se ni ni? zlomilo. Sem sestavil ?e enkrat, povezal kable in spet deluje brez te?av. Kr ne morem verjet, da je to sploh mo?no.

33112_1.png

Napisano

Ma najbr? tolk plastike, da sploh nima kej crknt :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Ker sem zadevo odlagal do zadnjega (kmalu naj bi bilo sne?enje), sem se dans lotil stabiliziranja mladih dreves (s palco in vrvico sem oja?al mlade vrbe spodaj pod betonsko ?karpo ob hi?i. No, pri tem sem spregledal nekaj trnjev in bode?ih ne? (vsaj zgleda tako in pika kot hudi?, kot nekak?ni je?ki na drevesu), pa sem zdej temu primerno opraskan in pre?pikan. <_<:ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V vagino materino. Mis v stiroporu estrihov garaze ( adijo kakiji), mis v knauf spuscenem stropu ( malica surround zvocnike) mis v pesjaku......poljske miske iscejo topla mesta.....in tolk so majhne da se zbasejo kamor ces.

Napisano

To je pa slabost tega, da imas bolj malo sosedov oz. da si bolj na samem :) ...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

sej ma velik sosedov - mi?i

se pa strinjam tele glodavce je cela jeba ven spravit...

33112_1.png

Napisano

Js mam od divjadi v bajti, samo te?ave s polhi, letos jih je podleglo 22, dva celo pod mojimi natan?nimi streli.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Pri meni na podstrehi so v?asih kraljevali polhi, kasneje so se tja gor naselile kune in jih po?istile. V nadaljevanju sem se jaz odlo?il po?istiti kune in sicer na na?in, da smo posekali drevesa, ki so se skoraj dotikala bajte in kune niso mogle ve? gor. :cheers:

Napisano

Fantje, ?e se ho?ete na enostaven na?in re?iti vseh odve?nih prebivalcev v hi?i, naselite enega navadnega ?rnega go?a. Kar ne bo pojedel, bo samo teklo pro? od hi?e. Preverjeno.

Napisano

V vagino materino. Mis v stiroporu estrihov garaze ( adijo kakiji), mis v knauf spuscenem stropu ( malica surround zvocnike) mis v pesjaku......poljske miske iscejo topla mesta.....in tolk so majhne da se zbasejo kamor ces.

Art rabi prijateljico muco :harhar:
Napisano

Fantje, ?e se ho?ete na enostaven na?in re?iti vseh odve?nih prebivalcev v hi?i, naselite enega navadnega ?rnega go?a. Kar ne bo pojedel, bo samo teklo pro? od hi?e. Preverjeno.

js bi ameri?kega :wub:

Objavljena slika

Napisano

Ostali brez gretja! V zunanji enoti tc zglodale kabel.....

Napisano

V?eri smo pa mal pretiraval, ?e dobro da nisem vozu. :D

Napisano

zmaj kaj je danes ma?ek ali tigerr. :blink: lp ale? :cheers:

Napisano

zmaj kaj je danes ma?ek ali tigerr. :blink: lp ale? :cheers:

Oboje. :harhar:

Grem malo hodit ali laufat v naravo, tako se ga hitro pre?ene. :party0035:

Napisano

Poleti finance niso dopuscale, pa so miate prodajali na vsakem kiosku.. Zdej si pa koncno opomorem, koncno dobil sluzbo nazaj itd., pa mi se avto crkne, kot nalasc prilika za nakup. Miat pa nikjer. Za znort.

Napisano

ufa.. poslikaj ?e ti rata :blink:

Bom jutri....se ved.o brez toplote in vode..... -_-

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.