jures Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Crknila na fertik 2,5 meseca stara GoPro 3. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 huh... pa to je premium roba na tem podro?ju Men pa uno kitajsko sranje za 35? ?e kr deluje po enoletni uporabi vsak dan. Citiraj
jures Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 huh... pa to je premium roba na tem podro?ju Men pa uno kitajsko sranje za 35? ?e kr deluje po enoletni uporabi vsak dan. men je ?e 3x dol odletela (ne na muhi, ampak na plastiki), pa ?e dela.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 men je ?e 3x dol odletela (ne na muhi, ampak na plastiki), pa ?e dela.... ?e verjame? al pa ne men je dejansko padla iz rok in to na stopni??u direkt med ?tengami v spodnji ?tuk - cca 4m globoko. Zadeva se je raztre??ila na del?ke ampak se ni ni? zlomilo. Sem sestavil ?e enkrat, povezal kable in spet deluje brez te?av. Kr ne morem verjet, da je to sploh mo?no. Citiraj
Baby Viper Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Ma najbr? tolk plastike, da sploh nima kej crknt Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Ma najbr? tolk plastike, da sploh nima kej crknt zna bit... Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Ker sem zadevo odlagal do zadnjega (kmalu naj bi bilo sne?enje), sem se dans lotil stabiliziranja mladih dreves (s palco in vrvico sem oja?al mlade vrbe spodaj pod betonsko ?karpo ob hi?i. No, pri tem sem spregledal nekaj trnjev in bode?ih ne? (vsaj zgleda tako in pika kot hudi?, kot nekak?ni je?ki na drevesu), pa sem zdej temu primerno opraskan in pre?pikan. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 V vagino materino. Mis v stiroporu estrihov garaze ( adijo kakiji), mis v knauf spuscenem stropu ( malica surround zvocnike) mis v pesjaku......poljske miske iscejo topla mesta.....in tolk so majhne da se zbasejo kamor ces. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 To je pa slabost tega, da imas bolj malo sosedov oz. da si bolj na samem ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 To je pa slabost tega, da imas bolj malo sosedov oz. da si bolj na samem ... sej ma velik sosedov - mi?i se pa strinjam tele glodavce je cela jeba ven spravit... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 To je pa slabost tega, da imas bolj malo sosedov oz. da si bolj na samem ... Js mam od divjadi v bajti, samo te?ave s polhi, letos jih je podleglo 22, dva celo pod mojimi natan?nimi streli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Pri meni na podstrehi so v?asih kraljevali polhi, kasneje so se tja gor naselile kune in jih po?istile. V nadaljevanju sem se jaz odlo?il po?istiti kune in sicer na na?in, da smo posekali drevesa, ki so se skoraj dotikala bajte in kune niso mogle ve? gor. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Fantje, ?e se ho?ete na enostaven na?in re?iti vseh odve?nih prebivalcev v hi?i, naselite enega navadnega ?rnega go?a. Kar ne bo pojedel, bo samo teklo pro? od hi?e. Preverjeno. Citiraj
mokster Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 V vagino materino. Mis v stiroporu estrihov garaze ( adijo kakiji), mis v knauf spuscenem stropu ( malica surround zvocnike) mis v pesjaku......poljske miske iscejo topla mesta.....in tolk so majhne da se zbasejo kamor ces. Art rabi prijateljico muco Citiraj
Deeyan Napisano 3. december, 2013 Prijavi Napisano 3. december, 2013 Fantje, ?e se ho?ete na enostaven na?in re?iti vseh odve?nih prebivalcev v hi?i, naselite enega navadnega ?rnega go?a. Kar ne bo pojedel, bo samo teklo pro? od hi?e. Preverjeno. js bi ameri?kega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 V vagino materino. Mis v stiroporu estrihov garaze ( adijo kakiji), mis v knauf spuscenem stropu ( malica surround zvocnike) mis v pesjaku......poljske miske iscejo topla mesta.....in tolk so majhne da se zbasejo kamor ces. Ostali brez gretja! V zunanji enoti tc zglodale kabel..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Ostali brez gretja! V zunanji enoti tc zglodale kabel..... ufa.. poslikaj ?e ti rata Citiraj
Z M A J Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 V?eri smo pa mal pretiraval, ?e dobro da nisem vozu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 V?eri smo pa mal pretiraval, ?e dobro da nisem vozu. pretiravanje? kua sm zamudu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 zmaj kaj je danes ma?ek ali tigerr. lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 zmaj kaj je danes ma?ek ali tigerr. lp ale? Oboje. Grem malo hodit ali laufat v naravo, tako se ga hitro pre?ene. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Gres na pivo,problem resn Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
someoneON Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 Poleti finance niso dopuscale, pa so miate prodajali na vsakem kiosku.. Zdej si pa koncno opomorem, koncno dobil sluzbo nazaj itd., pa mi se avto crkne, kot nalasc prilika za nakup. Miat pa nikjer. Za znort. Citiraj
jures Napisano 8. december, 2013 Prijavi Napisano 8. december, 2013 ufa.. poslikaj ?e ti rata Bom jutri....se ved.o brez toplote in vode..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.