Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Naredil sem prav s postopkom zapiranja spja, res spodbujajo gospodarstvo....s februarjem 2014 spet prispevki gor, sedaj pa ?e obdav?itev industrijskih in gospodarskih objektov...

Lani sredi 2013 sem meni se zdi tudi tukaj napisal, da razm?lajam ali o selitvi ali zaprtju...ni bilo treba dosti razmi?ljat...

Prej je ?la najemnina v stro?ke, sedaj gre spet ve? dr?avi....?e tako je ?lo.

Popolnoma na vse to?ke so se obesili, in to je zame na?rtno sesuvanje sistema po na?elu ?e kaj dobi? ti vzamemo.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?e pa zarad ?esa sovra?im na? faks, je to zaradi neorganizacije obve??evanja. 2 uri mam v ponedeljek izbirnega predmeta in ne, da bi to pisalo med obvestili na internetni strani mora? it iz ?ihta na faks, pride? pred predavalnico in te gor pri?aka listek, da predavanja odpade...aa mr??? :angry:

Napisano

Ugotovu kaj matra mx5 in ugotovitev ni lih za v temo pohvalite se :angry2:

Vseeno pa hvala za pomo? pri diagnozi mojstru mazda mx

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Ugotovu kaj matra mx5 in ugotovitev ni lih za v temo pohvalite se :angry2:

Vseeno pa hvala za pomo? pri diagnozi mojstru mazda mx

A je servisna stempljana ( za un del?) Bova pobala baje imajo zavarovanje ki krije....poizkusit ni greh.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ugotovitev je..obrabljeni sede?i ventilov, mo?no pa da so tud sami ventili. Ko se motor segreje, se sede?i mal raz?irijo in je trenutno ok, s?asoma gre pa vedno bolj na slab?e. Kompresija je sicer vredu, med 10 in 12 barov, vseen pa ni idealnega v?iga na dveh cilindrih ko je mrzu, kej ve? bo pa povedala doktorjeva operacija.

A je servisna stempljana ( za un del?) Bova pobala baje imajo zavarovanje ki krije....poizkusit ni greh.

Servisno za plin mam v celoti ?templano in redno po navodilih zrihtano, vseen pa tud ?e so ob vgradji 'zatrjeval', da dodatno mazanje ni potrebno, se bojim, da si znajo kaj zmi?ljevat :(

miataviperfinal.png

Napisano

Uf tole pa ni fajn, no sicer sem te ve?krat opomnil na "Flash lube" mazanje, pa nisi bil sli?at zainteresiran. :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ugotovitev je..obrabljeni sede?i ventilov, mo?no pa da so tud sami ventili. Ko se motor segreje, se sede?i mal raz?irijo in je trenutno ok, s?asoma gre pa vedno bolj na slab?e. Kompresija je sicer vredu, med 10 in 12 barov, vseen pa ni idealnega v?iga na dveh cilindrih ko je mrzu, kej ve? bo pa povedala doktorjeva operacija.

Servisno za plin mam v celoti ?templano in redno po navodilih zrihtano, vseen pa tud ?e so ob vgradji 'zatrjeval', da dodatno mazanje ni potrebno, se bojim, da si znajo kaj zmi?ljevat :(

OK, jutri te pokli?em, nekaj bova probala s pomo?jo znanca, zgubiti nima? kaj, bom arbiter ko Kahl za Krim nad Ljubljano

Napisano

Kul, hvala :)

Upam, da bo vsaj neki dobrga od vsega tega, se mi pa zdi, da bom lahko na konc zadovoln ?e, ?e mi ponudjo brezpla?no vgradnjo flashluba. ?e najraj bi elektronski sistem dodatnega mazanja, ?eprov nekega zaupanja v vse skup najbr? ne bo ve? (v tem primeru, da se jih kaj 'napada' je pod vpra?ajem tud, ?e bi zmontiral tko kot se zagre in ne v jezi neki na pol <_< )

miataviperfinal.png

Napisano

tole pa res ni dober :( zato pa js vsakemu re?em, da tut ?e vgraditelj re?e, da ni potrebe po dodatnem mazanju, da nej da to vseen preventivno vgradit.... ?kodit itak v nobenem primeru nemore :)

Napisano

tole pa res ni dober :( zato pa js vsakemu re?em, da tut ?e vgraditelj re?e, da ni potrebe po dodatnem mazanju, da nej da to vseen preventivno vgradit.... ?kodit itak v nobenem primeru nemore :)

Tudi FlashLUBE ni vse mogo?en in zagotovilo za ve?no delovanje, sploh pa elektronski.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Tudi FlashLUBE ni vse mogo?en in zagotovilo za ve?no delovanje, sploh pa elektronski.

pol pa nvem kje je fora, da je nekdo na forumu naredu 270kkm na plinu brez te?av :blink:

Napisano

A ni blo re?eno, da je ravno elektronski bolj?i, ker dozira glede na obrate, navaden pa ravno v prostem teku bol ma?e, pri visokih pa manj? :unsure:

miataviperfinal.png

Napisano

A ni blo re?eno, da je ravno elektronski bolj?i, ker dozira glede na obrate, navaden pa ravno v prostem teku bol ma?e, pri visokih pa manj? :unsure:

Klasi?en elektronski samo dozira kdaj je odprt ventil?ek, vle?e ga pa ?e vedno vakuum v sesalnem kolektorju. Ti elektronski od FlashLuba so kar crkovali meni je tudi crknila ali elektronika ali pa el. ventil?ek. Tako imam sedaj mehanskega.

Glede vakuuma je pa tako pri malih obratih ima? loputo priprto in v sesalnem kolektorju je velik podtlak in ta vle?e olje, pri polnem plinu je pa loputa odprta in je le mali podtlak v kolektorju zato tudi slabo vle?e olje.

To kar ti misli? pa so prisilni, ki pa imajo svojo ?rpalko in oni regulirajo kdaj in koliko bodo ?pricnili v sesalni kolektor, glede na potrebe motorja. Taki sistem ima Prins verjetno kdo drugi tudi samo ne vem kdo. Pretiravat z Oljem pa tudi ni priporo?ljivo ker potem ti pa zaba?e katalizator (baje). Ampak Prins uporablja tudi svoje mazivo, ki ga imajo prodajalci in ni poceni.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ma za zjokat se. Po dolgem ?asu kon?no prihaja en lep son?en vikend, jaz pa de?uren. Za?nem v soboto ob 6:30 in kon?am v nedeljo ob 21:30. :angry2:

Napisano

Ma za zjokat se. Po dolgem ?asu kon?no prihaja en lep son?en vikend, jaz pa de?uren. Za?nem v soboto ob 6:30 in kon?am v nedeljo ob 21:30. :angry2:

Da te malo potola?im - saj bo ?e lepo vreme :bravo:

post-563-1394190970_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano
Napisano

Zanimivo. Jaz imam pa ?asa vedno enako.

Samo vedno ve? dela in opravkov imam... :P

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
    • Aha zanimivo. Tudi moj ni imel wifi in BT kartice...rabljene oz. nove so se mi pa zdele predrage. Tako,da sem preko alija za 4€ kupil mini usb k ima wifi in BT in zaenkrat dela odlicno. Prav tako ni imel SSD kletke (10€ ali). Kar se pa DP-ja tice sem pa za 5€ dobil kabel DP to hdmi (3m) in dela bp. Podpira pa 4k@60hz oz. 1080@120hz. Serijsko je bil notri samsung DDR4 8GB, katerega sem za 15€ prodal in za 20€ dobil komplet 2x 8GB DDR4 samsung ram. CPU je i5-6500T.        
    • Ne,ni imel...pa sem za 31€ kupil rabljen set...dela BP😃👍 Tega Lenovo Full WLAN Wi-Fi Kit 04X2735 00XJ019 00JT480 M900 M700 M715 M600 OFFERS OK WWW.EBAY.DE FRU's04X2735 / 00XJ019 / 00JT480. - WLAN card -FRU : 00JT480 (Note - exact WLAN card model numbers may vary but all are genuine...  Je imel tudi samo en RAM z 8GB,pa sem za 40€ kupil en par,tako,da so ziher identični,in je edaj 16GB in dvokanalni dostop. Tele Samsung 8GB DDR4 2133MHz Laptop RAM SO-DIMM 2Rx8 PC4-2133P-SE0 M471A1G43DB0-CPB WWW.EBAY.DE Frequency: 2133MHz. Application: Laptop. Module specifications: 260pin. Item specifics. Function: NO ECC. Type: M471A1G43DB0-CPB. In za slabih 15€ še razširitveni modul za HDMI...k itak ima že dva DP izhoda. Tega https://www.aliexpress.com/item/1005006389008948.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.3.1817f19cXkOH7o Obstajajo namreč moduli za HDMI,DP in USB-C (podatkovni+Video)...pa mi je USB-C brez veze,ker bi moral imeti tak kabel... Npr. če kam greš-skoraj vsepovsod po hotelih ipd. je kak TV z HDMI vhodi. Obstajajo pa še za USB-A (2.0),serijski port in VGA...res "malo čudo" kar je Lenovo tu skupaj "spacal"😄 Npr. tukaj dobiš https://www.aliexpress.com/item/1005005685685164.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.5.5a78mbX7mbX7XU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40196.366991.0&scm_id=1007.40196.366991.0&scm-url=1007.40196.366991.0&pvid=82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40196.366991.0,pvid:82077ff5-d414-442f-90c4-95db23e7b44a,tpp_buckets:668%232846%238112%231997&pdp_npi=4%40dis!EUR!17.03!17.03!!!17.52!17.52!%40211b615317317909392347274efe1e!12000034006833853!rec!SI!720042727!XZ&utparam-url=scene%3ApcDetailTopMoreOtherSeller|query_from%3A   Tako je sedaj "spimpan do kraja"...čeprav bi lahko dal novejši Wifi+Bt kartico,samo najboljše so takoj 50€+,kar se mi pa zdi malo "mimo" pri takem "stroju"...dela BP,Wifi tudi...za tak PC-polna kapa. Orico je skoraj 4xhitrejši od tega "poceni" Kingstona pri pisanju,pri branju sta pa približno enaka...boot-a v 32s z Win-10Pro,Office in nekaj programi...čist dost kot rezerva ali za mulca in šolske naloge.   Ta tvoj je novejši,in ima boljši chipset,ki ima dovolj pasov,da so lahko to realizirali PCIe M.2...ta v mojem pa jih nima dovolj,in ne gre drugače kot pač le SATA.    
    • Super opis. 👍   Res je. Giulietta ni bla tako čudovita. Hibridne turbine so naredle še 1x korak naprej.   Če je 150KM motor, je navor isti, konji pa se pro 4.5 rpm posekajo. Tak da, dokler ga ne ženeš, sta identična.   Še druga raketa:   Ima še 10s overboosta na 304 NM(če je olje toplo, ne prevroče in gorivo ok kvalitete) od 3 predstave navzgor med 2000 - 4000.   Meni je res fascinantno, kaj so uspeli spraviti iz 1.5 in 1.6 motorjev In kljib temu zagotoviti neko "normalno" življensko dobo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.