Gelipter Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Zmolil en O?ena? za prijatla, ki je imel dans te?ko prometno nesre?o s kombijem. Upam, da bo okej poba. upamo da bo vse ok. lp ale? Citiraj
Gelipter Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 mazda?i bil v kontaktu z T.lumpijem je ok.je na opazovanju v SB. Izola . kasneje grem k njemu na obisk lp ale? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno) Lp iz obale Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 me kr stisne, ko ?ujem take novice za poznan folk va?no, da ni n? huj?ega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Brez Matej?ka na? Mazda svet ne bi bil ve? tak?en kot je, ODLI?NA NOVICA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skydriver6 Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Vesel sem, da sem prebral dobre novice! ?elim mu da kakor hitro je mogo?e pride nazaj z vsakodnevnimi dejavnostmi. Citiraj error driver 6
Gelipter Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno) Lp iz obale to stari super se vidimo lp ale? Citiraj
jures Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno) Lp iz obale Placan dopust na obali. Hec sam da si cel!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno) Lp iz obale Citiraj www.trziskisladoled.si
Još šta Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Sam da si cel...kokr tok cimprejsno okrevanje,ti morm se nastavke za smuci vrnt Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
dejanot Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Mazdas se pocuti vredu. Zlomleno ni nic glava cela skratka nic hujsega. Edino ostati bom moral cez noc na opazovanju zaradi udarca v glavo (airbag verjetno) Lp iz obale Cao Uff sreca, Turbi drgac pa, pocajti se,... LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Gelipter Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 mazda?i bil na obisku pri turbo Lumpiju se dobro dr?i malo mora po?ivat pa bo ok. pomaga primorski zrak lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Saj bo, korenina ne pozebe in Lumpi je ?ilav fant. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 In brez skrbi, Primorke ga bodo dobro obdelale... Citiraj
Gelipter Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 In brez skrbi, Primorke ga bodo dobro obdelale... stari to ti verjamem zato je ?e ?el turbo Lumpi domov lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 stari to ti verjamem zato je ?e ?el turbo Lumpi domov lp ale? uf, ?e njegova to zve Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 uf, ?e njegova to zve stari jaz ne vem ni? lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 stari jaz ne vem ni? lp ale? Js pa tut nocem vedet, glede na to da jo poznam... Nocm bit ves plav pa bulast Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. zmaj bo treba stroga dijeta in ni? pa bit doma lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Neka prebavna pizdarija se me je lotila, pa sem total brez energije in najpogostej?a destinacija je wc. Dva takratka, pa bo bolj?e. Ali te ?e kak?en ?ir matra? To se privatnikom naredi, ker se preve? sekirajo... Kar se pa destinacije ti?e, je pa vsaj ugodna. In povsem zadovoljivo ponudbo imajo. Vsi, ki prideo od tam, so zelo zadovoljni... Citiraj
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Stanje je ?e kar okej in ob takem vremenu ne mislim doma pre?epet cel bo?ji dan, upam le, da ni ?e h?erka kaj dobila podobnega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Zmolil en O?ena? za prijatla, ki je imel dans te?ko prometno nesre?o s kombijem. Upam, da bo okej poba. ?lanek iz Primorskih novic Citiraj
Deeyan Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Ko si zivcn, da niti spat nemores Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 In kaj te tako hudega mu?i? Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.