Gelipter Napisano 15. julij, 2014 Prijavi Napisano 15. julij, 2014 ej stari ima? prau pegulo.. lp ale? Citiraj
Jest Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Od enega avta se bo treba posloviti... ker se ne izplaca popravljati ... Hci je imela prometno nesreco... in avto je prestar, da bi se splacalo kaj vlagati. Mehanik je rekel, da bo bolje denar za popravilo nameniti za nakup drugega avta ... Ravno gledam, pa v malih oglasih ni nic zanimivega ... Ce kdo ve za kaksen avto, ki bi bil poceni in brez kaksnih hudih stroskov.... najraje nekaj manjsega... rang Mazde 2... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Jest bom jaz pogledal kaj se da dobit kaj na obali.. lp ale? 1 Citiraj
Jest Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Ali ima kdo kaksne izkusnje z odvozom in odjavo vozila? Se da s tem se kaj iztrzit? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jstdoma Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Ali ima kdo kaksne izkusnje z odvozom in odjavo vozila? Se da s tem se kaj iztrzit?Men je en znanec (ki je imel avtoodpad) rekel da odpeljejo in ?e kak ? dajo.Ne vem pa kako je s papirji. Citiraj
Slivka Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Ali ima kdo kaksne izkusnje z odvozom in odjavo vozila? Se da s tem se kaj iztrzit? Jasno, da je takemu ?loveku v interesu, da ti da ?im manj (ali ni?), da njemu ?im ve? ostane... Je pa od primera do primera odvisno. Pa?, kaj je na razbitini ?e dobrega in uporabnega. Najve? dobi?, ?e je razbit zadaj, ker skoraj vsi potrebujejo sprednje rezervne dele. ?e najve? pa dobi?, ?e ga sam proda? po delih. ?e ima? prostor, mo?nost in ?as... Je pa tudi malo za premisliti, ?e je res razbitina tako slaba, da se ne spla?a popravljati. Na odpadu dobi? drug kljun, klepar ti ga zamenja in je re?eno. Mene je na pandi pred nekaj leti ko?talo vsega 300?. In imam avto, katerega zgodovina mi je poznana. ?e pa bi ga prodal in za recimo 500? kupil drugega, mislim, da bi bil precej na slab?em. Pri tej presneti plo?evini ni preve? za hitet z odlo?itvami... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 16. julij, 2014 Prijavi Napisano 16. julij, 2014 Globok poklon dana?njemu vremenu, ki se je res izkazalo v Dom?alah med 15.30 in 17.00 uro, dobro me je zaj....... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Direkt za rojstni dan izvedel, da bo potrebna menjava motorja pri 6ki Tko da bo dons kr veselo, ?e ne druzga z iskanjem 2.3i mopeda Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Dizla not vrz plin te nima rad Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Globok poklon dana?njemu vremenu, ki se je res izkazalo v Dom?alah med 15.30 in 17.00 uro, dobro me je zaj....... Uni?ilo randi?Dizla not vrz plin te nima rad Tako se govori! 1 Citiraj
Baby Viper Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Al pa kr generator pa na ?trom ne, sj zdj ni plin kriv..so se pokazale druge posledice. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Stari, ni to Miata da bi kar teral in teral Vse najbolj?e Citiraj
Gelipter Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Direkt za rojstni dan izvedel, da bo potrebna menjava motorja pri 6ki Tko da bo dons kr veselo, ?e ne druzga z iskanjem 2.3i mopeda ga?per no najdi dober motor 2,3i pa bo ok. samo spet nastanejo stro?ki saj ti pomaga dr, Pelko. lp ale? Citiraj
Još šta Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 kva pa je motorju? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 To pa neki ne ?tima ... Ajvar pravi, da samo dizli crkujejo, bencinarji so pa ve?ni. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 Uni?ilo randi? Tako se govori! Dobesedno je splaval po vodi. Imam sicer tud dans par stvari za napisat tlele noter, pa se bom zadr?al. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. julij, 2014 Prijavi Napisano 21. julij, 2014 kva pa je motorju?Vsega skup je kr dost, kaj vse to?no mi more doktor ?e javt, ampak ?e re?e da se bolj spla?a druzga dobit in zamenjat ?e neki pove. Sm pa ?e najdu enga dost ugodno in grem jutr iskat, cena vsega skup bo pa ?e zmer manj?a od velkega servisa pri dizlu, tko da me premogovniki ?e zmer prov n? ne interesirajo 3 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 22. julij, 2014 Prijavi Napisano 22. julij, 2014 Zafukanmu de?ju se ?e kar ne misli kon?at rok uporabe!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 22. julij, 2014 Prijavi Napisano 22. julij, 2014 Zafukanmu de?ju se ?e kar ne misli kon?at rok uporabe!!! Kaj jamra??! Saj ?e ve? kot pol ure ne pada! 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Vsega skup je kr dost, kaj vse to?no mi more doktor ?e javt, ampak ?e re?e da se bolj spla?a druzga dobit in zamenjat ?e neki pove. Sm pa ?e najdu enga dost ugodno in grem jutr iskat, cena vsega skup bo pa ?e zmer manj?a od velkega servisa pri dizlu, tko da me premogovniki ?e zmer prov n? ne interesirajo Pri dizlu vsaj pride? do velikega servisa. Bencinca ?e prej menja?... Citiraj
Deeyan Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Pri dizlu vsaj pride? do velikega servisa. Bencinca ?e prej menja?... Pr men je blo glih kontra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Ko ?e ravno omenjate primerjavo med benz in dizl, je zanimivo, da je imel Viper ?e oboje v lasti (identi?no generacijo 6-ke), pa mu o?itno tale sedanja pridobitev bolj ustreza. Ostalih vas pa ni prav veliko, ki ste imeli v lasti oboje (vsaj ne iste generacije avta). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Pri dizlu vsaj pride? do velikega servisa. Bencinca ?e prej menja?... Seveda ne pride? do njega ker ga zarad verige niti nima Ko ?e ravno omenjate primerjavo med benz in dizl, je zanimivo, da je imel Viper ?e oboje v lasti (identi?no generacijo 6-ke), pa mu o?itno tale sedanja pridobitev bolj ustreza. Ostalih vas pa ni prav veliko, ki ste imeli v lasti oboje (vsaj ne iste generacije avta). Bo dr?al,pa da se ne govori samo o velikem servisu, npr. ?e menjava vztrajnika ki je nekak standard pri premogovniku pride dost dra?i kot menjava CELE bencinske ma?ine No ampak zdj ni ve? kej velik filozofirat,glavn da bo spet hmal zoomzoomanje. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 23. julij, 2014 Prijavi Napisano 23. julij, 2014 Kaj pa je bilo sedaj krivo? Je to splo?na te?ava 2,3 motorjev, ker po Nem?iji se jih kar nekaj prodaja z motorjem, ki ru?i, nobeden pa ne pi?e kaj to?no je motorju. Seveda ne pride? do njega ker ga zarad verige niti nima Bo dr?al,pa da se ne govori samo o velikem servisu, npr. ?e menjava vztrajnika ki je nekak standard pri premogovniku pride dost dra?i kot menjava CELE bencinske ma?ine No ampak zdj ni ve? kej velik filozofirat,glavn da bo spet hmal zoomzoomanje. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.