Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pridem na coln spakiran in pripravljen za kopanje pri otoku.....tk tk tk tk ne vzge.....aku ne da, kaj zdaj, nobenga nikjer jaz pa na boji...

Veslo, privezat na pomol in z victorinoxom odmontirat aku iz mazde, prvlect to s kabli na coln in usposobit zagon....ok dela...

Dam gas ne gre nikamor, coln je tok pregondlal da je bil filter brez benza sam zrak not....ustavit, sidro spucat, napumpat rocno.... No pol smo pa glisiral :):)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ritka je bla pa mokra...

Mi je dr. Pelko dal eno tako zadevo ?ez sede?, kot jo dajo mehaniki na voznikov sede?, da ga ne zama?ejo z umazano obleko. Tako da vse ?tima.  :danzoman:

U?eri pa vreme je res dal vse od sebe, z negativnim predznakom.  :rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tole je pa Telekom:

http://youtu.be/CkNEK8NDzxE

Konec januarja je ?led odtrgal in uni?il telefonsko linijo. Po ?tirinajstih dneh so se pricingali neki delavci GVOja, ki so nato potegnili dve ?ici in po?tukali toliko, da je nekaj delalo. Po sedmih mesecih je linija ?e vedno taka.

Ker je pred vrati nova zima, se bojim, da bo prvi sneg tole potrgal. Ima kdo kak?no idejo, kako jih pripravit, da dvignejo svoje lene riti in pridejo tole spravit v red?

Napisano

Ufff tole pa je "a je to" sistem ?tukanja. Ma kaj, ?e v Alan Fordu so kabli lep?e potegnjeni.

33112_1.png

Napisano

ne bom ve? limal v temo o mobilnikih ampak v jamr....toliko o veleopevanem pokritju s signalom mobitela

Pivka

post-2637-0-12461400-1410896401_thumb.png

Avtocesta Postojna (Ravbarkomanda)

post-2637-0-85829500-1410896455_thumb.png

Tole sem za?el sedaj printscreenat, ker mam dost, resno pogre?am simobil, ker ni bilo situacije kot je sedaj nekajkrat dnevno.

Slike so nastale po tem, ko sredi klica ?lovek izgine, potem pa ?e tista trohica signala in si na no service

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Zanimivo. Mene so napumpali, da sem Mobitel zamenjal s Simobilom z argumentom, da je Simobil cenej?i. No, kasneje sem ugotovil, da je Simobil cenej?i zato, ker ne more? nikamor klicati. Mobitel ima pokrit cel Lokovec, Simobil pa... odvisno, s katere strani piha veter, na katero stran hi?e se postavi?,... Po dvori??u hodim kot z bajalico in ko najdem signal, lahko govorim dve, tri minute, potem pa signal izgine in spet hodim po dvori??u in i??em, kje bo. No, ra?un za Simobil je pa dejansko res manj?i...

Napisano

Prekleti romunski kamionarji fardamani.. .prvi? do?ivel, da se nekdo ?eli namensko zaletet in ne ni ?lo za napako ampak ?isto naklepno dejanje. Pizda, da bi ga dobu na prostem bi dejansko pozabil, da po naravni nisem nasilen ampak tale bi si pa zaslu?il kr ene par vzgojnih.

33112_1.png

Napisano

Prekleti romunski kamionarji fardamani.. .prvi? do?ivel, da se nekdo ?eli namensko zaletet in ne ni ?lo za napako ampak ?isto naklepno dejanje. Pizda, da bi ga dobu na prostem bi dejansko pozabil, da po naravni nisem nasilen ampak tale bi si pa zaslu?il kr ene par vzgojnih.

Meni pa kolesar, kar na vsem lepem direkt pred avto zapelje (pred tem je lepo dr?al linijo tik ob plo?niku), nasproti pa avto. ?e zdaj ne vem kako ga nisem dobil na havbo.  :glare:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sam ti si res homofoben

Napisano

Bedni ponedeljki -.- zamudila na prvi vlak, ker na celovski glih pred naso bajto rovarijo, potem zamudila se drugega, ker ni blo busa, dezvat je zacel, sendvic se mi je ohladu, cevle mi je premo?il, usb mi ni prjel, v trgovini mi je piskat zacel k sm notr prsla jaoo -.- in nism dubla enga trakca, k sm ga iskala. usaj ena dobra stvar, sm na busu z wifijem!

Napisano

Ja, si pa res boga. Najbolj?e, da ko pride? domov, nato?i? polno banjo vro?e vode, vzame? kakega starega Miki Mustra in se za vsaj pol ure zaklene? v kopalnico. Ponavadi pomaga...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hmmm, kdaj pa je Renaulta kupil kitajc? Sem kaj zamudil?
    • @jures kolikor sem bral neke stare objave po forumih, imajo ljudje precej težav in nikjer ni bilo enoznačnega odgovora. Če je tako enostavno kot praviš, bi seveda sam uvozil motor - imam čas. Ker pa se zaradi teh objav bojim da bi kaj zaštrikal, iščem zdaj uvoznika. Če me vodiš kako in kaj, potem ga bom uvozil sam.   Nov motor pa mislim da se ne izplača uvozit, ker je cena enaka kot pri nas. Ali je kakšna druga finta tu? Je pa cel kup motorjev, ki so stari 1-2 leti in nimajo 6000 km prevoženih. Ti očitno tudi odpadejo za uvoz, ali kako se smatrajo?   Gledam Ducati Supersport 950 in pa Aprilio RS 660. Če bi Ducatija dobil kje ugodnejše, potem je prva opcija. Drugače pa Aprilio.
    • Res je, točno tam. Z polnovzmetenim električarjem je res gušt vozit po makadamu. Sicer pa sem šele danes ugotovil, da lahko motorju na kolesu nastaviš navor s pomočjo aplikacije na telefonu in moč kakor sam želiš. Bomo videli, kako se bo obnesla nova nastavitev.  Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 
    • Jaz sem sam uvozil 3 zase in 2 za kolega. To je tako enostavno da ne rabis nikogar, lahko ti pomagam.   Ce si napisal vec kot 6000km in vec kot 6 mesecev zato, da se ne smatra kot nov in da ne placas ddv je prav, imas pa tudi moznost da kupis popolnoma novega brez ddv v eu in potem placas ddv pri nas (mora biti nov od zastopnika)   Motor ni tezko pripeljat (mam tud prikolo) ti bi pa priporocal Italijo.   Kateri motor si pa gledal?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.