Gelipter Napisano 3. oktober, 2014 Prijavi Napisano 3. oktober, 2014 emmmm .. .a zaslu?it neobdav?en denar je za v jamralnik?!?!? Ej Boss nisem mislil tako ....samo kako bomo bil oblegani z novinarji in Tv- hi?ami in itd...po mojem teh volitev v Ankaranu sploh ne bi rablo .samo tako je to..res v moji 10 letnem delu v Volilni komisiji nisem do?ivel toliko pritiska ?e zdaj na za?etku in pripravah.LP ale? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 O?itno povozil neko sranje in mi je postopama spu??ala, tako da je tole najnovej?a pridobitev. Sej je prazna samo spodaj, kaj jamra?. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Sej je prazna samo spodaj, kaj jamra?. Zadnjih 5 let odkar poznam dr. Pelka (si me ti k njemu napotil, da ne bo pomote), nobena avtomobilska te?ava ni zares te?ava! No, sem dans pla?al par polo?nic in ?e je prej ?e blo neki perja v to?lu, je zdej ostala le ?e ?ebula. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 tazga :macek: pa ze doug ne 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 tazga :macek: pa ze doug ne Prokleta pjaca xD 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Tole kar smo dans gledal pa ni bila F1 dirka ampak totalni skret, upam le da ni zelo hudo po?kodovan ali mrtev Bianchi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Upam, da ker je Mazda predraga nebom na koncu kupil Mercedesa A Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Sem se usedu direkt iz V6 turbo v svojo ma?inco. No, ampak skromnost je menda lepa ?ednost. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Sem se usedu direkt iz V6 turbo v svojo ma?inco. No, ampak skromnost je menda lepa ?ednost. Tud js sm mnenja, da spozna? kaj je luksuz ?ele, ko vozi? avto brez servota, kaj ?ele ostalih modernih priprav kot so obratomer, nastavljiv volan, avtomatsko uga?anje smernikov iz ovinka..itd 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Se strinjam. Takrat tudi spozna? tiste prave ob?utke kot voznik, ne pa da si na levem sprednjem sede?u potnik. In tisti super ob?utki, ko res ti vozi? in avto samo izpolnjuje tvoje ukaze. Zares, to je opoj, to je tisti pravi luksuz. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 Eto razloga zakaj je moja mazda na de?ju in ne v gara?i 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
SpEkTr Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Hahaha chariot rulez ?. Pa kar 2 ma?? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 1 Citiraj
mazdaman Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Eto razloga zakaj je moja mazda na de?ju in ne v gara?i 024r.jpgMotorizacija na vi?ku 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mraušk Mčk Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Hahaha chariot rulez ?. Pa kar 2 ma?? Najprej enosed, pol je pa ?e enkrat ratal in je bilo treba dvoseda kupt. (pa manj?i zobnik na biciklu spredaj gor montirat ) Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Mraušk Mčk Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 A bo? kaj prodajal? Otroka sta stara 1 in 3 leta, tako da skoraj gotovo eno leto ?e ne bom prodajal, potem bo ?el prvi od hi?e dvosed. Tolk da ve? planirat . Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Otroka sta stara 1 in 3 leta, tako da skoraj gotovo eno leto ?e ne bom prodajal, potem bo ?el prvi od hi?e dvosed. Tolk da ve? planirat.................... .........................drugega otroka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 I get it, I get it . Razen, ?e bo tamala ?e tok stara, da bomo samo enoseda rabli Citiraj
Boss Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Mah najraje bi kr sebe na gobec ruknil... to?no vem kaj moram narediti pol pa poslu?am nasvete drugih in se ope?em. 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Naredi? veselje: a te lahko jaz? Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Se me kot ka?e loteva nek prehlad, kar je o?itna posledica dana?njega bo?anskega vremena, ki naju je s kolegom pri sestopu celo z rahlim de?jem po?astil. Jst sem dons kar doma ostal ker sem tud ?ist fertik Citiraj
Shrek Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Ej, fantje, ne ga srat...da ni kaka ebola... Citiraj
Z M A J Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Ej, fantje, ne ga srat...da ni kaka ebola...V mojem primeru bi bila VISOKOGORSKA. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. oktober, 2014 Prijavi Napisano 8. oktober, 2014 Naredi? veselje: a te lahko jaz?ma lohk, sam obstaja nevarnost, da se mi odpelje pa te ruknem nazaj - si upa? reskirat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.