jures Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 te slike so z ?estke CD143, in je popolnoma enaka situacija, kot pravi dpicul ni tako te?ko desno gumo dol in nekaj plastike, je pa seveda la?je ?e je avto dvignjen, ker dobi? ro?ico za napenjalc premikat, namre? tiste kovinske cevi so DIREKT napoto in ima? limitiran prostor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 prispeval v drzavni proracun 125e. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Tokrat mi je monitor totalno na modro za?altov, ob?asno gre na rde?o ali zeleno, ampak samo vsake tolko, ko gre vmes po?ivat in potem ?tarta takole. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Lepo v Color Medvode, pa naj ti dajo komplet nove barve za monitorje, jo nalije? zadaj skozi tiste re?e (dobi? navodila, skozi katero re?o gre katera barva) in bo spet nekaj let dober. 1 Citiraj
jures Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Lepo v Color Medvode, pa naj ti dajo komplet nove barve za monitorje, jo nalije? zadaj skozi tiste re?e (dobi? navodila, skozi katero re?o gre katera barva) in bo spet nekaj let dober.misli? helios.....oz, tistega ki je ?e helios kupil...... Tebe jebe kabel po moje, rukaj ga malo pa bo? videl 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 misli? helios.....oz, tistega ki je ?e helios kupil...... Tebe jebe kabel po moje, rukaj ga malo pa bo? videlJe.e se unm ki delajo v Heliosu odkar imajo pla?e v markah. Ti kar enga rukn.V nedeljo sem glih en kabl za monitor zamenjal v slu?bi, ker tudi vstrajno rukanje ni ve? pomagalo in ni blo rde?e barve. (za jan?iste ki vsepovsot vidijo rde?o barvo idealno) 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 misli? helios.....oz, tistega ki je ?e helios kupil...... Tebe jebe kabel po moje, rukaj ga malo pa bo? videlKolega je reku, da lahko pa da se grafi?na kartica "poslavlja", a je to tud mo?no? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
rLipan Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Kolega je reku, da lahko pa da se grafi?na kartica "poslavlja", a je to tud mo?no? Men bl zgleda da se monitor poslavlja, probej dt pc na tv, pa bos vidu a je kartica? Citiraj
Boss Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Da ne bo? tolk ugibal raje priklopi monitor na drug ra?unalnik pa bo? takoj videl na ?em si al te jebe monitor/kabel al grafa. Citiraj
Z M A J Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Boss, hec je v tem, da se te?ava pojavi le vsake tolko, npr. enkrat na 5 ali 10 vklopov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 Boss, hec je v tem, da se te?ava pojavi le vsake tolko, npr. enkrat na 5 ali 10 vklopov. Tak privatnik pa pr monitorju in grafiki ?krtar, kljub temu da sam vse to uporablja. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 5. november, 2014 Prijavi Napisano 5. november, 2014 js bi tut najprej kabl posumu.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Danes ?e drugi? to leto guma na tleh-preluknjana. Preh pa v desetih letih ni?.?udna stvar Citiraj
Z M A J Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Ravnokar ?e SONCE in zdej ?e de?uje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Trenutno sem uradno bankrot za nekaj dni..... preden kupcu banka odobri kredit, MORa predlo?iti overjeno pogodbo notarjapreden notar overi kupoprodajno za stanovanje, jo mora po?templat DURSpreden jo po?templa DURS MORA? pla?ati davek na nepremi?nine ni? odloga, ni? razumevanja, pla?aj TAKOJ, tudi ?e se kupec vmes premisli. Vmes je pa ?e delno odpla?ilo kredita za stanovanje, da sploh dobi? pooblastilo, tukaj svaka ?ast Hypu Kranj, VSE so pripravili sami v navezi z kup?evo banko. stanovanje sem prodal maja 2014. Res sem se prav odlo?il, da sem se odlo?il za kupca, ki sva se za?tekala. Je bil ?e en ki se mu je mudilo, pa je ponujal par 1000? ve?, a ?e nekomu takoj lahko zaupa? in da? roko, to pomeni ve?. In se je izkazalo za pravilno, ?lovek se je ?e vselil, pla?al 1/3, ostalo pa urejava po sistemu, vse se da s potrpljenjem. In ?e en slovenski bombon?ek. Drugi davek - davek na profit je 0?, ker je prodajna vrednost stanovanja rahlo ni?ja od nakupne (razmere na trgu), VSEENO mora? predlo?iti miljon papirjev, odlo?be GURSA, original nakupne pogodbe......da naredijo odlo?bo z 0?Svaka ?ast tem sistemom. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Je.e se unm ki delajo v Heliosu odkar imajo pla?e v markah. V ?ilingih dobimo pla?o! :mi pijemoo: 1 Citiraj
Gelipter Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Danes ?e drugi? to leto guma na tleh-preluknjana. Preh pa v desetih letih ni?.?udna stvarej da ni blo to kaj tako....nehote poigravanje z ventil?kom mularija he he lp Ravnokar ?e SONCE in zdej ?e de?uje. enako pri nas na obali ..pa ?e toplo je ... lp Citiraj
mazdaman Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Trenutno sem uradno bankrot za nekaj dni..... preden kupcu banka odobri kredit, MORa predlo?iti overjeno pogodbo notarjapreden notar overi kupoprodajno za stanovanje, jo mora po?templat DURSpreden jo po?templa DURS MORA? pla?ati davek na nepremi?nine ni? odloga, ni? razumevanja, pla?aj TAKOJ, tudi ?e se kupec vmes premisli. Vmes je pa ?e delno odpla?ilo kredita za stanovanje, da sploh dobi? pooblastilo, tukaj svaka ?ast Hypu Kranj, VSE so pripravili sami v navezi z kup?evo banko. stanovanje sem prodal maja 2014. Res sem se prav odlo?il, da sem se odlo?il za kupca, ki sva se za?tekala. Je bil ?e en ki se mu je mudilo, pa je ponujal par 1000? ve?, a ?e nekomu takoj lahko zaupa? in da? roko, to pomeni ve?. In se je izkazalo za pravilno, ?lovek se je ?e vselil, pla?al 1/3, ostalo pa urejava po sistemu, vse se da s potrpljenjem. In ?e en slovenski bombon?ek. Drugi davek - davek na profit je 0?, ker je prodajna vrednost stanovanja rahlo ni?ja od nakupne (razmere na trgu), VSEENO mora? predlo?iti miljon papirjev, odlo?be GURSA, original nakupne pogodbe......da naredijo odlo?bo z 0?Svaka ?ast tem sistemom.Ti bom javil kako pa je ko prodaja? z dobi?kom, tisto z notarjem je res ali kaj? prej moram pla?at davek? Kateri samo na promet ali tudi na dobi?ek? jaz imam v petek notarja v LJ. Hvala Grega. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 Ti bom javil kako pa je ko prodaja? z dobi?kom, tisto z notarjem je res ali kaj? prej moram pla?at davek? Kateri samo na promet ali tudi na dobi?ek? jaz imam v petek notarja v LJ. Hvala Grega.na promet 2%, dokler ne pla?a? (kot prodajalec seveda) ne da DURS ?templja gor. Moj notar je rekel, da je to potrebno poprej - kli?i ga, ker DURS to dela 10-14 dni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. november, 2014 Prijavi Napisano 10. november, 2014 V ?ilingih dobimo pla?o! :mi pijemoo: Zadnji? ob pospravljanju po hi?i sem na?el ve?jo koli?ino ITA lir, pa ?e ?eli? lahko menjava. Mah i??em zdele neke pomembne papirje, pa nikakor ne najdem, kot ka?e sem mojster za papirologijo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 11. november, 2014 Prijavi Napisano 11. november, 2014 Na avto.net-u oglas za mojo Xedos-ko ?e dva meseca. Ogledov 1340. Klicev 0!!!Verjetno je cena res mal huda, samo pelje se pa isto kot kak BMW za 20.000?. Citiraj
Shrek Napisano 11. november, 2014 Prijavi Napisano 11. november, 2014 Ja, vem, kak je to...sm mazdo 5 prodaju z realnimi 116000 km, pa tud enga klica ni blo, uvo?ene s magi?nimi km so se pa prodale... Kolega mazdo 6 2,5 bencinar prodaja...pravi, da bi jo tud za 8 jurjev dal, pa je 08 letnik... Citiraj
jures Napisano 11. november, 2014 Prijavi Napisano 11. november, 2014 Gledam en nov motor. Od maja letos:14.99013.99013.00012.500Dodali avgusta akrapovica in ceno na 13.000Danes je 12.990 po mailu ga dajo za 11.990 Se mal pokerja....tudi letni cas gre na roko, plus letnik se bo obrnil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 11. november, 2014 Prijavi Napisano 11. november, 2014 Zadnji? ob pospravljanju po hi?i sem na?el ve?jo koli?ino ITA lir, pa ?e ?eli? lahko menjava. Jzt mam tut doma ?e iz otro?tva lire...stare tam 70 let...pa sm mislu da bo zdej to kej vredno pa ni 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.