Još šta Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 ma ja no...nepotrebn strosek Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Lava Napisano 18. november, 2014 Prijavi Napisano 18. november, 2014 ajoj, ka pa blo? Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 19. november, 2014 Prijavi Napisano 19. november, 2014 Nek prehlad se me ?eli lotit, pa upam da mu uspe?no dam kajlo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 19. november, 2014 Prijavi Napisano 19. november, 2014 Notar je bil super in fer za??ita za oba kupca in prodajalca. Da pa pride denar bo pa ?e malo trajalo, najprej je treba pla?ati vse davke in kot pravi Jure do nadaljnjega Bankrot. Jebemti zakonodajo tako, da moram jaz prej pla?ati davek preden sem sploh dobil nakazilo. V ponedeljek oddal vlogo na DURS, V?eraj prosil ali lahko kaj prej izdajo kakor v 30 dneh in sem, ?e lahko v?eraj pla?al. Samo ?e ?akam ?tempelj. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. november, 2014 Prijavi Napisano 19. november, 2014 to je to....pa ?e si imel hipoteko ?e 200? za notarje za izbris iz zk.............. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 Klin?eva megla ?e cel dan v tej kotlini. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 No pa ji me ratal krstit avto:( In seveda ob drugi avto na parkiri??u (avto sicer niti ni bil v boksu). In ravno v ?asu pisanja tega posta sem dobila klic (sem pustila listek). Je neka prijazna penzionistka in se dobiva v nedeljo. Sre?a v nesre?i. Citiraj
Gelipter Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 Ej se zgodi...saj ni bilo zanala??.verjetno se bo dalo spolirat.lp 1 Citiraj
jures Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 Ce mas zavarovan parking je for free 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 Ce mas zavarovan parking je for freeJa na sre?o imamo ful kasko. Sem jezna nase, ker sem vozila na pamet... Citiraj
Katjaa Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 Ja res je. Me je pa takoj gospa vpra?ala, ?e je bil mo? kaj jezen . Kako pa sedaj to najbolje re?it? Pa? uveljavit kasko al se kej ?e z gospo kej pametnega zmenit? Citiraj
Shrek Napisano 20. november, 2014 Prijavi Napisano 20. november, 2014 Pla?at popravilo.. ..to je moje mi?ljenje.. ..pa naj ?e strokovnjaki kaj pokomentirajo... Citiraj
jures Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Ja res je. Me je pa takoj gospa vpra?ala, ?e je bil mo? kaj jezen . Kako pa sedaj to najbolje re?it? Pa? uveljavit kasko al se kej ?e z gospo kej pametnega zmenit?Ona gre itak na tvojo zavarovalnico prijaviti. Ti pa ce zelis dati na parking moras pocakati recmo do spomladi, ker sedaj bo zabeleezeno da si usekala in ne bo slo skozi. Kolega licar ti pa spomladi zrihta to na parking, nic se ne placa. Pa tudi pametno je pocakati zimo, ker se bo se kaj naslo Tako da v bistvu nic ne rabis, ker panda prijavlja skodo. spomlad ti pa pomagam lahko da svojo pokrpas 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Pleh je pleh... Tam, kjer je podrajsano, je plastika Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Pla?at popravilo.. ..to je moje mi?ljenje.. ..pa naj ?e strokovnjaki kaj pokomentirajo... Zakaj pla?at, ?e je zavarovano? Citiraj
Jest Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Zakaj pla?at, ?e je zavarovano? Vcasih je tako, da tudi ce je zavarovano, je ceneje sam placat popravilo... ker zna priti manj, kot pa izgubis bonusa ob naslednjem zavarovanju ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Aha.Moram pra?at zavarovalni?arja ampak,?e imam prav v spominu pod premium kasko ne izgubim bonusa. Citiraj
jures Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Nobene izgube ni! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Zadnji dan bolniske pa se odhodne klice so mi odklopil ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Još šta Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Ful kasko,nic ne odbije. nc,zgleda da se ta tedn mal zaletavamo 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Katjaa Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Ona gre itak na tvojo zavarovalnico prijaviti. Ti pa ce zelis dati na parking moras pocakati recmo do spomladi, ker sedaj bo zabeleezeno da si usekala in ne bo slo skozi. Kolega licar ti pa spomladi zrihta to na parking, nic se ne placa. Pa tudi pametno je pocakati zimo, ker se bo se kaj naslo Tako da v bistvu nic ne rabis, ker panda prijavlja skodo. spomlad ti pa pomagam lahko da svojo pokrpasJa bomo res po?akali na pomlad. Ful kasko,nic ne odbije. nc,zgleda da se ta tedn mal zaletavamo Uf tole pa ne izgleda lepo. Jaz sem danes malo bolje videla podnevi in imam malo praske ?e na drugi strani blatnika... Citiraj
g.Wankel Napisano 21. november, 2014 Prijavi Napisano 21. november, 2014 Ej Jo?t, sam brez tablice je pa top! Zdej porihtej odbija? da bo brez luknjic za okvir... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.