Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No vsekakor sem danes navijal za Petra in Tino, AMPAK poglejte ?tevilo zmag njunih nasprotnikov v tej sezoni, pa potem recite, da si nista druga 2 zaslu?ila.  ;)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

No glede na to kako sem se veselo hvalil z bodo?o novo lubico, je danes sledil malce hladen tu?,.. avto je v sloveniji ni pa ?e vseh papirjev, ker jih Francozi niso poslali zraven, tako da vse ka?e da bo treba ?e kak teden po?akat :(
onn the bright side, mam pa zdej mal ve? ?asa da svojo trenutno prodam :D (treba gledat tut pozitivno na stvari)

Napisano

No glede na to kako sem se veselo hvalil z bodo?o novo lubico, je danes sledil malce hladen tu?,.. avto je v sloveniji ni pa ?e vseh papirjev, ker jih Francozi niso poslali zraven, tako da vse ka?e da bo treba ?e kak teden po?akat :(

onn the bright side, mam pa zdej mal ve? ?asa da svojo trenutno prodam :D (treba gledat tut pozitivno na stvari)

sam re? da je to rde?a mazda 5 :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Crn avto....jaz se ze kuham, sam da je sonce...klima je ze na 15, tale mazda mi pa da vetra, bo treba cev dat nazaj, in to marca

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

kak?no cev?
ja vem, sedaj imam temno moder avto in je poleti klima skos pri?gana, ?e bi lahko barvo zbiral ne bi bila ?rna, ampak v?asih se to ne da in so stvari ki so pomembnej?e od barve :)

Napisano

Govorim o mojem primeru, tako kot je jest pripopal

Napisano

Dolg in naporen dan je bil tale.  :glare:

Napisano

Talking Tom je fotra se bl navdusu kot tamalo in igram igrco spomin, hehe

Napisano

Za motogp bom na cesti :(

Napisano

Zbolel otrok. Pa sem peljal mamico in otroka k de?urnemu pediatru. Pa se je mamica tam tako razhudila, da je ?e zdaj "na obratih". Kadarkoli pridemo tja, je tam parkiran avto od RTV, ki ima v bli?ini studio...

Napisano

Prehlajen k zmaaaj.

Napisano

Ej...pol bo treba kak?no medico popit...he he lp

Napisano

Med bloki je malo zelenice in ?e ta posrana in nametan kruh za golobe?! Jaz pa tam z otrokom in psom. A si lahko tko smotan pa futra? te lete?e podgane in ne pobira? drekov pasjih?

Napisano

Med bloki je malo zelenice in ?e ta posrana in nametan kruh za golobe?! Jaz pa tam z otrokom in psom. A si lahko tko smotan pa futra? te lete?e podgane in ne pobira? drekov pasjih?

Hja, o?itno lahko...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.