Slivka Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Kje pa to? Jesence na Gorenskoj. Tamo ?ive pravi Slovenci. Mislim pa, da se to dogaja tudi drugod po mestih... 2 Citiraj
Katjaa Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Jesence na Gorenskoj. Tamo ?ive pravi Slovenci. Mislim pa, da se to dogaja tudi drugod po mestih...Tako je. Bom prav na svetu stanovalcev to izpostavla. Zmeraj sem tiho, zdej ne bom:) Citiraj
Lava Napisano 31. marec, 2015 Prijavi Napisano 31. marec, 2015 Ne vem no, men se zdi da tuki po lj kr pridno drekce pobirajo.. ?ist z zagotovostjo ne bom trdila, sam tko kokr hodim mim blokov Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
SpEkTr Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Na ortopedski ?akam na sprejem in operacijo... Cel ?ur :-) Citiraj
Katjaa Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Na ortopedski ?akam na sprejem in operacijo... Cel ?ur :-)Dobro opravi! Citiraj
Slivka Napisano 1. april, 2015 Prijavi Napisano 1. april, 2015 Na ortopedski ?akam na sprejem in operacijo... Cel ?ur :-) Katera ortopedska? V ?empeterski bolnici? Citiraj
Lava Napisano 2. april, 2015 Prijavi Napisano 2. april, 2015 Zakaj more bit to ?ist preve?x res 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jstdoma Napisano 2. april, 2015 Prijavi Napisano 2. april, 2015 Zakaj more bit to ?ist preve?x res [attachment=21538] 2 Citiraj
daSKAn Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Sem cel grumpy ?e od v?eraj. Potem sem se zve?er "pametno" odlo?il da bom bral bukvo od Kinga, sem imel ?e celo no? moraste sanje. Ko se zjutraj zbudim, prvi kar vidim je ninja-pajka, ki se spu??a dol direkt nad mojo postlo in name. Sem bil vsaj vesel da de?urstvo dons ko?am, pa zdejle zvem, da sem fasal ?e en teden de?urstva gratis. Citiraj
Deeyan Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Sem cel grumpy ?e od v?eraj. Potem sem se zve?er "pametno" odlo?il da bom bral bukvo od Kinga, sem imel ?e celo no? moraste sanje. Ko se zjutraj zbudim, prvi kar vidim je ninja-pajka, ki se spu??a dol direkt nad mojo postlo in name. Sem bil vsaj vesel da de?urstvo dons ko?am, pa zdejle zvem, da sem fasal ?e en teden de?urstva gratis.Bodi srecen, js sm dezurn vsak dan... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Tudi pono?i? Jaz mam to 24/7. Kli?ejo tudi ob 2-eh pono?. Citiraj
Slivka Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Jah, ?e zmeraj bolje to kot pa da si de?urni krivec... Citiraj
daSKAn Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Sem upal, da me bo vsaj razveselil po?tar in dostavil paket ki ga ?akam ?e ene par tednov. Prej?nji petek sem dobil obvestilo, da je bolo poslano in da traja ene 4 dni. Upal sem pa zato, ker sem naro?il vse Monty Python filme in epizode ter nakaj special DVD-jev in sem mislil ?ez praznike furat Monty Python maraton. 1 Citiraj
Deeyan Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Tudi pono?i? Jaz mam to 24/7. Kli?ejo tudi ob 2-eh pono?.Tudi, ampak klic ponoci se naredi ponavad kake 2x letno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Evo pre?iveli, takole zgleda kirur?ki poseg :-) Citiraj
Gorjup13 Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Tole pa ne zgleda lepo, upam da se dobro zaceli. Citiraj
SpEkTr Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Mja, mesec bergel, potem pa dalje po?asi.. :-) Citiraj
Gelipter Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Mja, mesec bergel, potem pa dalje po?asi.. :-)ej..stari dobro so ti to za?ili in zrihtali:-)samo kaj je pa bloooo? Po?kodba ?pa ?imprej okrevaj:-)priporo?a se namakanje noge v morju...kasneje ko ti ?ive poberjo dol:-)lp Citiraj
SpEkTr Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Jup, boli za popi.... Stara zadeva, polno kalcinata zaradi oblike pete, do scistli pa peto pobrusli... Citiraj
SpEkTr Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Aja pa se kovinsko sidro sem dobil v peto, tako da imam sedaj ?e certifikat :-) Citiraj
Gelipter Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Jup, boli za popi.... Stara zadeva, polno kalcinata zaradi oblike pete, do scistli pa peto pobrusli...stari to pa verjamem da boli..saj bo bolj?e:-)po?ivaj lepo:-)pol pa na obalo namakat..pomaga full ..lp 1 Citiraj
Gelipter Napisano 3. april, 2015 Prijavi Napisano 3. april, 2015 Se vidmo :-)Ok....javi kaj lp:-) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.