Slivka Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Homologacija za prikolico in gradbeno dovoljenje za enostavni objekt... Res bom nekomu zapi?il sekiro v ?elo... Citiraj
jstdoma Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Ra?unalnik mi je "krepnil"!Ne zazna diska. Ko dam disk v drug komp dela normalno. :ne vem: Citiraj
Gorjup13 Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Mogo?e je problem s sata portov na plati? Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Eh trenutno se dru?im z najbolj dolgo?asnim in brezveznim bitjem ? spola. No, ne bom se ve? dolgo. (ju?ni bratje bi rekli, da sva?ta p.?ka rodi, samo traktor ne?e) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Mogo?e je problem s sata portov na plati?Sicer je to prenosnik, ampak neki mora bit s plato narobe. Citiraj
jures Napisano 2. julij, 2015 Prijavi Napisano 2. julij, 2015 Kaj pomeni ne zazna-se ne dvigne ali ga sploh ne vidi v biosu? Ce je prva se ti je boot sector sesul, ce je drugo pa neki s kontrolerjem, v biosu si probal obe varianti achi pa sata alkako ze gre Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 Tud v biosu ga ne vidi. Nima pa sploh variante spreminjat sata (oz. tist ki je ponavad) Citiraj
Katjaa Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 A lahko tko parkirajo,da otroka komi v avto stla?im.Namest otrok v avtu bi mogl se ?e kake take nalepke imet. Citiraj
LabiGT Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 to majo v nemciji (avstriji tud) lepo narejeno frauenparkplatz, ki so sirsi ravno zaradi otrokovega vozicka pa to...v Lj je kakor vem samo en tak parplac in sicer kongresni trg... 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 to majo v nemciji (avstriji tud) lepo narejeno frauenparkplatz, ki so sirsi ravno zaradi otrokovega vozicka pa to...v Lj je kakor vem samo en tak parplac in sicer kongresni trg... Se pocasi sirijo... Recimo pred Leclercom je kar nekaj "druzinskih" parkirisc... pa BTC Ljubljana ... Pa se pred kaksno stacuno se najdejo... http://www.europark.si/si/otroci/parkirni-prostori-za-nosecnice-in-mlade-druzine Tole je pa ekstrem 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 Pa invalid z BMW, klasika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 (urejeno) pa seata mas clovek in ne ves kako zgleda... aja ups zdaj vidu bembaca gor Popravljeno 3. julij, 2015 od LabiGT Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Katjaa Napisano 3. julij, 2015 Prijavi Napisano 3. julij, 2015 Poznam to.Problem so sosedje:)Drugace pa parkiram itak tako,da okoli ni nobenga.In se manjsa moznost da me kdo butne. Citiraj
Z M A J Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Zaspan na fertig! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Boss je jamral za ucko, ne jamram za karavanke 8? pa tauren 11? jebi ga tok je ampak 60km/h v prenovljenih karavankah....to je pa psihoumor, ziher je to slovensko pravilo ki resuje miljon zivljenj 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Boss je jamral za ucko, ne jamram za karavanke 8? pa tauren 11? jebi ga tok je ampak 60km/h v prenovljenih karavankah....to je pa psihoumor, ziher je to slovensko pravilo ki resuje miljon zivljenj To ne vem, se pa ?as vo?nje skozi predor zato precej podalj?a in se kak?na ?rna Mazda 5 v tem ?asu prijetno shladi... Citiraj
Katjaa Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Najbr? sedaj v ?asu sezone in zgo??enega prometa? Citiraj
jures Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Najbr? sedaj v ?asu sezone in zgo??enega prometa?Nobenega nikjer Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Danes isto neverjetnih kaskaderskih 70.....guzva pa videt nepopisna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 A ok:)sem v?asih delala na tej CP.No zdej o?itno nisem ve? na teko?em. Citiraj
Slivka Napisano 6. julij, 2015 Prijavi Napisano 6. julij, 2015 Danes popoldan smo pa samo le?ali v senci, pa nas je potilo. Konec koncev je danes sonce na?ajnalo 36 Celzija... Citiraj
dpicul Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Na skoraj 1000 metrih nadmorske so jutra malo bolj sve?a. Saj ?ez dan se tudi pri nas segreje. Popoldan smo le?ali v senci in "dihali na ?krge", ker je sonce nakurilo na 26?C. Danes popoldan smo pa samo le?ali v senci, pa nas je potilo. Konec koncev je danes sonce na?ajnalo 36 Celzija...Kdo zdaj la?e? Citiraj
uklopko Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 povpre?je je nekako realno na taki vi?ini Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Slivka Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Ja, mamica je pisala za Lokovec, jaz pa za piknik pri prijateljih v Kromberku - pri tistem, za katerega sem preva?al TAM 130T11 s prikolico. Vsekakor, pasje vro?e v obeh krajih... Citiraj
Slivka Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Saj ne vem ali naj jamram ali naj se pohvalim... Ker ?e nismo ?li nikamor v Dalmacijo, se mi zdi, da je Dalmacija pri?la k meni. Tole mi deluje, kot bi mi Goli otok pri?el na dvori??e... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.