Katjaa Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Tole je pa ?e mal (beri fejst) prevro?e! Citiraj
SpEkTr Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Kaj jamras, tole je moj termostat :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citiraj
Katjaa Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Kaj jamras, tole je moj termostat :-) Sent from my GT-I9505 using TapatalkJaz imam ?e zdej v dnevni 28.4. Samo, da ugasne? klimo je konec. Nevem kaj so mislili ampak edino dnevna je notranje izolirana in najbolj vro?a. Je res, da je tudi najmanj?a in so noter 3 ekrani... Kje ima? ti tolk stopinj? Citiraj
SpEkTr Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Jaz imam ?e zdej v dnevni 28.4. Samo, da ugasne? klimo je konec. Nevem kaj so mislili ampak edino dnevna je notranje izolirana in najbolj vro?a. Je res, da je tudi najmanj?a in so noter 3 ekrani... Kje ima? ti tolk stopinj?Povsod, v spalnici je ?e malekost ve?, ker ni takega prepiha Citiraj
daSKAn Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Mene pa tale vro?ina prav ni? ne moti. Mogo?e bi lahko nlo kako stopinjo manj, ampak ?e bi bilo cel let tako bi bilo idealno. Mi veliko bolj pa?e vro?e, kot pa kidat sneg. V?eraj pogruntal, da imam mravlji??e na podstre?ju. Mislim, da sem danes kon?no dobil bitko. Citiraj
Jest Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Saj sneg kidat pri takih temepraturah bi bilo pa precej ubijalsko 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Povsod, v spalnici je ?e malekost ve?, ker ni takega prepiha O jebemti! P.S. Si ste kaj na?li za dopust? Citiraj
SpEkTr Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Ej ne ?e. V skrajni sili bom nabavil en ?otor Sicer mam pa v paci eno prikolico. Drugo leto bo nara??aj in bo moja cel poletje frej 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Spektr, zakaj pa nisi prej kurjave izklopu, da si tolk segrel, madona, ?e res da je kurilno olje relativno poceni glede na prej?nja leta, ampak vseeno me?e? gnar ?ez okn z lopato. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Ej tega zdej... Komaj se mi da tipkat 2 Citiraj
Gelipter Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Ej tega zdej... Komaj se mi da tipkat Ej...kaj nima? klime..?bo? mogel nabavit..he he glej..meni delajo dve klime non stop..noro je to vreme...jebemliga..si ne znam predstavljati brez klime..obala pa?..lp Citiraj
Z M A J Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Grcija cel cajt na sporedu po vseh medijih. Sem razmislju tja na glavni dopust in me je ze rahlo popustila ta zelja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Grcija cel cajt na sporedu po vseh medijih. Sem razmislju tja na glavni dopust in me je ze rahlo popustila ta zelja. Bos lahko porocal iz sredisca dogajanja ... Sem vceraj ravno gledal neko reportazo na nekem nemskem kanalu... in zadeve za turiste vsekakor niso tako dramaticne, kot to precej napihnjeno prikazujejo mediji... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 itak da ne, se splaca v grcijo...cene so relativno nizke 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 V?eraj?nje temperature Bohinjskega jezera. globina 10cm - 30,5?C (ne ni la?)globina 1m - 21,7?Cglobina 3,5m - 16,5?C (?e se rabi? pohladit se je teba mal potopit) Takih temperatur se tud kleni Bohinjci ne spomnejo - je pa res, da takoj ko bo malo zapihalo se bo vse skupaj preme?alo pa bo spet "zdravih 21?C. Citiraj
Z M A J Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Noro, ker Bohinjsko slovi kot hladno in zlepa ne gre cez 25C. Kok ma potem Blejska mlakuza? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Potem bi mogo?e tud nadi?a bila blizu 20. Dokaj primerna re?itev za te dni 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Vro?eeeeeee ... Dobra oz. zanimiva monta?a 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 V?eraj?nje temperature Bohinjskega jezera. globina 10cm - 30,5?C (ne ni la?)globina 1m - 21,7?Cglobina 3,5m - 16,5?C (?e se rabi? pohladit se je teba mal potopit) Takih temperatur se tud kleni Bohinjci ne spomnejo - je pa res, da takoj ko bo malo zapihalo se bo vse skupaj preme?alo pa bo spet "zdravih 21?C.V soboto sem se kopal, pisalo je 27 stopinj in je bilo res. Si pa moral kar precej na povr?ju plavat ?im si stegnil noge je zapeklo Citiraj
Katjaa Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Jaz tudi ?e razmi?ljam kam se namo?it za vikend.?e kak?ne ideje poleg morja,Bleda,Bohinja? Citiraj
Gorjup13 Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Vro?eeeeeee ... Dobra oz. zanimiva monta?a Sam mal pre?isto je Citiraj
Z M A J Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Nadiza pod Napoleonovmu mostom je zame prava podoba zemeljskega raja. Ali pa Idrijska bela Lajst, osvezilna zadeva! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Ej...morje na na?i obali je toplo 28C..gu?va...vsi se gu?vajo v senci...noro .zato raj?i se namakat v reki So?i..he he lp 1 Citiraj
jures Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Reka nadiza Pri nas pa v kampu vse frej cez teden vikend pa makaronarjiKake pi... Antene uporabljajo makaronarji ce povozijo vse lokalne radije???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Jaz tudi ?e razmi?ljam kam se namo?it za vikend.?e kak?ne ideje poleg morja,Bleda,Bohinja?Savinja 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.