canyon Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Vro?eeeeeee ... Dobra oz. zanimiva monta?a ?e v Tuncah ma Tunji??ica ve? vode Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Boss Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 V soboto sem se kopal, pisalo je 27 stopinj in je bilo res. Si pa moral kar precej na povr?ju plavat ?im si stegnil noge je zapeklo Danes je ?e malo veter preme?al ampak ?e vedno je bilo veselih 24?C Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 8. julij, 2015 Prijavi Napisano 8. julij, 2015 Jaz tudi ?e razmi?ljam kam se namo?it za vikend.?e kak?ne ideje poleg morja,Bleda,Bohinja?V ?etrtek s familijo v Bohinju. Ni bilo preve? spro??ujo?e, ker sem letal od jezera do parkomata, pa vmes, ko mi je ura ?e potekla, cvikal, da mi tam stalno prisoten redar ne upali kazni. BTW cena parkiranja vnaprej neznana dokler ne pla?a?, ker na parkomatu ni bilo cenika. So pa oderuhi.V nedeljo smo hoteli ponovno v Bohinj, in ko smo se lepo postavili v prakti?no stoje?o kolono mimo Radovlice proti Bledu, sem se premislil in v prvem kri?i??u obrnil - smer Rabeljsko jezero. Na Rabeljskem jezeru povsem druga?na slika. Nobene mno?ice turistov, nobenih groze?ih redarjev, nobene parkirnine (parkiral sem v gozdi?ku na moreni kjer je bilo poleg kamperjev tudi kar nekaj ?otorov -kampiranje na ?rno), pla?e kolikorho?e?, na izbiro sen?na ali son?na, mi smo izbrali del z mivko da je mularija lahko delala poti?ke. Voda krasna, sicer malenkost hladnej?a od bohinjske vendar mnogo bolj ?ista, narava lepej?a, v ledeno mrzlem poto?ku plaval pir... Ta vikend ponovimo. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 9. julij, 2015 Prijavi Napisano 9. julij, 2015 Zaspan k merjasec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. julij, 2015 Prijavi Napisano 9. julij, 2015 V ?etrtek s familijo v Bohinju. Ni bilo preve? spro??ujo?e, ker sem letal od jezera do parkomata, pa vmes, ko mi je ura ?e potekla, cvikal, da mi tam stalno prisoten redar ne upali kazni. BTW cena parkiranja vnaprej neznana dokler ne pla?a?, ker na parkomatu ni bilo cenika. So pa oderuhi.V nedeljo smo hoteli ponovno v Bohinj, in ko smo se lepo postavili v prakti?no stoje?o kolono mimo Radovlice proti Bledu, sem se premislil in v prvem kri?i??u obrnil - smer Rabeljsko jezero. Na Rabeljskem jezeru povsem druga?na slika. Nobene mno?ice turistov, nobenih groze?ih redarjev, nobene parkirnine (parkiral sem v gozdi?ku na moreni kjer je bilo poleg kamperjev tudi kar nekaj ?otorov -kampiranje na ?rno), pla?e kolikorho?e?, na izbiro sen?na ali son?na, mi smo izbrali del z mivko da je mularija lahko delala poti?ke. Voda krasna, sicer malenkost hladnej?a od bohinjske vendar mnogo bolj ?ista, narava lepej?a, v ledeno mrzlem poto?ku plaval pir... Ta vikend ponovimo.Ne ne na rabeljskem je ful zanic, ne tja hodit, pejte drugam.... Mrausk mal manj reklame ker bo drugac se tam guzva ratala 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 9. julij, 2015 Prijavi Napisano 9. julij, 2015 Ej...jaz sem pa glih tam hotel it pogledat kako jeee.nismo ?e bli..pa kam bi blo za it...?da je ok..lp 1 Citiraj
Z M A J Napisano 9. julij, 2015 Prijavi Napisano 9. julij, 2015 Gelipter pa greste se v blizini na Mang sedlo ali sv. Visarje z gondolo, ce se niste bili, ker je res leeeepo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. julij, 2015 Prijavi Napisano 9. julij, 2015 Ne ne na rabeljskem je ful zanic, ne tja hodit, pejte drugam.... Mrausk mal manj reklame ker bo drugac se tam guzva ratala V redu je... ?im ve? reklame za tam in ?imbolj pljuvanje ?ez Bohinj. Hehe se bodo vsaj gu?ve zmanj?ale 1 Citiraj
daSKAn Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 Zadnje dni mi ka?e sam satan pred mano na cesto me?e vse nesposodne voznike. Kar tekmujejo kdo se bo bolj vlekel kot megla. Eni spijo, eni telefonarijo, ene majo dela z make-upom, drugi so pa gensko nesposobni. ?e fa?e? Celjana, ki se vle?e kot megla, potem se dogaja res nekaj ?udnega. Celjan, ki bi se vlekel kot megla, je bil zame mit tako kot Jeti.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 ?e bi moral umreti NIMAM ?ASA ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 ?e bi moral umreti NIMAM ?ASA ! ?e bi umrl, bi ga imel celo ve?nost... Citiraj
jures Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 ?e bi moral umreti NIMAM ?ASA !Ja no sedmina bi pa bla a ne? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 neki prenavljajo tisto rdeco emona stavbo...za znort ker zvok, kt da sem zraven reaktivca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 Obnova po?arnega stopni??a - zdaj se grejo peskanje. Citiraj
Grega_ Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 ?igava je zdej tista emona stavba? Citiraj
Boss Napisano 10. julij, 2015 Prijavi Napisano 10. julij, 2015 mislim, da je ogromno nekih eta?nih lastnikov, ki imajo ali v lasti cela nadstropja ali pa posamezne pisarne.... Citiraj
Carr Napisano 11. julij, 2015 Prijavi Napisano 11. julij, 2015 No, pred kratkim sem pametoval, kako imamo pri nas doma vse lepo zmenjeno glede zlaganja prtljage v avto za dopust. Evo, potem mi pa ta??a naro?i, da moram tole peljat na Hvar 1 Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Boss Napisano 11. julij, 2015 Prijavi Napisano 11. julij, 2015 Hehe, kolk ji pa ra?una? za take vrste prevoz? ?e bo kej nergala ji re? naj si ogleda kak?no epizodo "shipping wars", da bo vedla kolk to stane https://en.wikipedia.org/wiki/Shipping_Wars Citiraj
mamica Napisano 11. julij, 2015 Prijavi Napisano 11. julij, 2015 Kdo zdaj la?e? Jaz ne. Tole je zjutraj ob 8ih. Tole je ob 14ih. In tole ob 20ih. Se pozna, da se je ohladilo. Tisti de?ek, pa ?eprav ga je bilo malo, je kar dobro ohladil ozra?je. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
jures Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 Na vzhodno parcelo se je parkiral Mega XXL avtodom in kar naenkrat je na parceli vroce ker nimamo dotoka svezega zraka..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Carr Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 Hehe, kolk ji pa ra?una? za take vrste prevoz? ?e bo kej nergala ji re? naj si ogleda kak?no epizodo "shipping wars", da bo vedla kolk to stane https://en.wikipedia.org/wiki/Shipping_WarsHa,ha... Saj ve?, kako je s tem. Zadovoljna ta??a: neprecenljivo. Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Boss Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 se strinjam... there are the things that money can't buy Citiraj
Baby Viper Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 Ja pa naprimer inteligence..katero upam da otrok ni dobil od matere: 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 12. julij, 2015 Prijavi Napisano 12. julij, 2015 Viper, tole je pa Bolnica Franja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.