Katjaa Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Prihaja ?e en vro?inski val:( Citiraj
Gelipter Napisano 13. julij, 2015 Prijavi Napisano 13. julij, 2015 Prihaja ?e en vro?inski val:(uf....spet bojo mogle delat non stop klime doma in v mazdurini...lp:-):-):-) Citiraj
jures Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 To deli vrocina je zakon, v vodo pa ronit Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 Ja pa naprimer inteligence..katero upam da otrok ni dobil od matere: ?izs! a to je tvoja naredla rumencu? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
daSKAn Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 ?e cel teden ?pricam na podstre?ju, in je onih lete?ih mravelj ?e zmer kot vraga. Sem mislil, da je blo ?e konc pa so spet usekale.Imam na sumu kje imajo grenzdo, samo ne morem nikakor pridit do njega. Citiraj
Baby Viper Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 ?izs! a to je tvoja naredla rumencu?Tud to med drugim, pa se raj zadr?im in enkrat v ?ivo kej ve? razlo?im 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 A to je plastika oz. lak na njej razzrlo od tega "disavca"? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 Gelipter ima nek cudezni preparat za mravlje in naj ti ga poslje po Mazdaski hi3 posti Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 A to je plastika oz. lak na njej razzrlo od tega "disavca"?Tista teko?ina je hitro hlapljiva in tud jedka, tko da je kr lep del armaturine konzole raz?rlo. Zanimiv pa to, da je raz?rlo tud pokrov predal?ka za v?igalnik,potem je bilo o?itno treba polnit telefon in se je predal?ek odprl, nakar je kapljalo in teklo ?e po odprtem predal?ku (Pa pustmo detajle, da se v?igalnika ne pospravi tja kamor spada al pa airbagov vklopi nazaj ) Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
SpEkTr Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 Po zelo slabih cestah ali makadamu nekaj zamolklo ropota spredaj desno. Lufta na podvozju ni, smo pregledali vse. Sumim na webasto, baje je od webi ja auspuh dos? labav je reku majstr :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
jures Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 Po zelo slabih cestah ali makadamu nekaj zamolklo ropota spredaj desno. Lufta na podvozju ni, smo pregledali vse. Sumim na webasto, baje je od webi ja auspuh dos? labav je reku majstr :-) Sent from my GT-I9505 using TapatalkCe se ne motim nisem dal auspuha ampak alu rebrasto cev. Prej bi ropotal odstavfan nosilec webasta ampak tega lahko z roko in guncanjem preveris Kaj pa ta novi balasti? Pa ne izkljuciti mazdine velike rak rane - nosilca motorja, enako je na makadamu ropotal na petki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 14. julij, 2015 Prijavi Napisano 14. julij, 2015 Ce meni ne ropotajo nosilci, ne bodo nobenmu :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Ce se ne motim nisem dal auspuha ampak alu rebrasto cev. Prej bi ropotal odstavfan nosilec webasta ampak tega lahko z roko in guncanjem preveris Kaj pa ta novi balasti? Pa ne izkljuciti mazdine velike rak rane - nosilca motorja, enako je na makadamu ropotal na petki Sej, to je zgolj domneva. Lahko da je kaj ?isto tretjega. Na to sem se spomnil :-) Ma ?udno je, sicer ni bogvekako mote?e, na makadamu se pa? sli?i. Glede na to, daje mela prej?nja krepko prek 200 jur?kov ni blo nobenih te?av z nosilci, amortizerji, kon?niki itd... ?e bi bil nosilec motorja, bi bil najbr? ?e kak drug pokazatelj, ne samo vo?nja po makadamu? Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Sej, to je zgolj domneva. Lahko da je kaj ?isto tretjega. Na to sem se spomnil :-) Ma ?udno je, sicer ni bogvekako mote?e, na makadamu se pa? sli?i. Glede na to, daje mela prej?nja krepko prek 200 jur?kov ni blo nobenih te?av z nosilci, amortizerji, kon?niki itd... ?e bi bil nosilec motorja, bi bil najbr? ?e kak drug pokazatelj, ne samo vo?nja po makadamu? na 5ki je bil makadam, le?e?i polcaji (1 x menjal vse 3, in potem majes ?e 1x spodnjega.............) Ho?em re?i da ne more biti, ker ga ni, lahko pa da se ja malo snela rebrasta cev - ali drgneCe meni ne ropotajo nosilci, ne bodo nobenmu :-)Tebi se vse skup maje ?e s karoserijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Ja, ?ez 3 mesce je itak servis, bom ?e to omenil. Le?e?i policaji pa take grbine je vse b.p. Citiraj
LabiGT Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Tebi se vse skup maje ?e s karoserijo ze s prejsnjo nisem imel niti enega problema s podvozjem, kaj sele nosilci glede na katastrofalne ceste...s sedanjo tudi 0.Optika je se vedno od tovarne 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Još šta Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Tista teko?ina je hitro hlapljiva in tud jedka, tko da je kr lep del armaturine konzole raz?rlo. Zanimiv pa to, da je raz?rlo tud pokrov predal?ka za v?igalnik,potem je bilo o?itno treba polnit telefon in se je predal?ek odprl, nakar je kapljalo in teklo ?e po odprtem predal?ku (Pa pustmo detajle, da se v?igalnika ne pospravi tja kamor spada al pa airbagov vklopi nazaj )kriza tole stari Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jstdoma Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Tista teko?ina je hitro hlapljiva in tud jedka, tko da je kr lep del armaturine konzole raz?rlo. Zanimiv pa to, da je raz?rlo tud pokrov predal?ka za v?igalnik, potem je bilo o?itno treba polnit telefon in se je predal?ek odprl, nakar je kapljalo in teklo ?e po odprtem predal?ku (Pa pustmo detajle, da se v?igalnika ne pospravi tja kamor spada al pa airbagov vklopi nazaj )Da te potola?im s huj?im primerom!Kolega je "odstranjeval" vinjeto z nitro razred?ilom. Postavil je celo kanto (1l) na armaturo in drgnil vinjeto.In seveda se je kanta prevrnila. Moral je zamenjat celo sredinsko konzolo ker so ?li vsi napisi stran in je blo grdo.To je bilo na Toyoti RAV4.Na sre?o je dobil nekje rabljeno za par sto ?. Ker novo je ?ez 1000. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Kaj ga kuri tale sonce in vsak dan naj bi ga bolj, noro! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bossek Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Parkiral v gara?o in ugotovil da desna ?arnica (xenon) ne sveti Kak?en nasvet komu peljat to zamenjat? Se mi pa zdi, da nekaj na random deluje....enkrat dela enkrat ne dela. Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Ajvar je najvecji macek tega foruma! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bossek Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Khm....pa ?e iz mojega konca je ane? Bom malo bolj pozoren kva se zdej to dogaja pa mu po?ljem PM za info Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Ja nista si dalec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Parkiral v gara?o in ugotovil da desna ?arnica (xenon) ne sveti Kak?en nasvet komu peljat to zamenjat? Se mi pa zdi, da nekaj na random deluje....enkrat dela enkrat ne dela.Jst sm kupu preko e-Baya Osramove. Po treh mesecih je ena nehala delat.Tole je to: Mi je pa ?e poslal novo - ker so v garanciji. Citiraj
Slivka Napisano 17. julij, 2015 Prijavi Napisano 17. julij, 2015 Danes termometer pri nas pod orehom dosegel 26?C. Pasje vro?e... vro?e... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.