Z M A J Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Za dobr jutr me je prodajalka Omv Kamnik prikrajsala za 1 EUR. Ne vem pa ali je to storila namerno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Za dobro jutro imam popraskan zadnji odbija?.... Citiraj
SpEkTr Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ravno tankal na ini v paklenici. Njihovo premium gorivo :-) Poraba dol z vleko prikolice po tistih klancih, pa potem brez nje v Zadar in tukaj okoli malo, 8.1. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
P4nd4 Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Ze 14 dan tece odkar mazdurina stoji in caka na nove injektorje Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Moje so?alje. ?ivel dizel !!!! 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Lp...danes sem res popizdil od te vro?ine ko pride? v avto ..ko kon?a? slu?bo..je kazalo zunanja temperatura 41.C.noro..pol pa rabi 10 minut ,da se ohladi mazda:-):-):-)lp Citiraj
P4nd4 Napisano 6. avgust, 2015 Prijavi Napisano 6. avgust, 2015 Mazdurina ?e kar no?e dihati na povna plju?a ni heroja, ki ne bi finan?no bil pre zahteven za aktiviranje novih ?ob Citiraj
daSKAn Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Sej ne vem kam bi to pasal. Mogu bi delat za vikend, pa je odpadlo. A kaj hudi?a, ko bo treba potem enkrat drugi?, pa ?e verjetno ne bo na vikend ko bom itak de?uren, kot sem zdaj. Ta teden sem si splaniral, da bom mel "uni?en" pa so dve ve?je zadeve padle v vodo. No vsaj ne bo treba po vro?ini delat. Citiraj
jures Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Zavil na Lom....polom. Kolone kreganja, hupanje, vrivanje, poljak kontra proti pumpi ker se je odlocil da gre najprej na pocitek in potem tankat....Ravbarkomanda isto....kak kaos, notri po moje se vecje in samo naprej...Pa smo na razdrtem zavili dol in sli na mali omv v senozecah. Edini in v senci na klopci mal posedel in popili, pes mal prosetal. Tak dober feeling da smo do crnega kala picili kar po prazni stari cesti. Potem se zamislis, ali je vredno teh mogoce pol ure prej na vse bolj neznosni avtocesti z vinjeto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Zavil na Lom....polom. Kolone kreganja, hupanje, vrivanje, poljak kontra proti pumpi ker se je odlocil da gre najprej na pocitek in potem tankat....Ravbarkomanda isto....kak kaos, notri po moje se vecje in samo naprej...Pa smo na razdrtem zavili dol in sli na mali omv v senozecah. Edini in v senci na klopci mal posedel in popili, pes mal prosetal. Tak dober feeling da smo do crnega kala picili kar po prazni stari cesti. Potem se zamislis, ali je vredno teh mogoce pol ure prej na vse bolj neznosni avtocesti z vinjeto?JureS, ostali del do Kopra je meni stara ful okej, razen med Brezovico in Vrhniko, tam je pa obilo radarjev in pa folk ne zna vozit ter se vle?eeee tista pot do Vrhnke. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 JureS, ostali del do Kopra je meni stara ful okej, razen med Brezovico in Vrhniko, tam je pa obilo radarjev in pa folk ne zna vozit ter se vle?eeee tista pot do Vrhnke. Tisti odsek od Brezovice do Vrhnike je re idiotizem prve klase... Na devetih kilometrih je menda 16 razlicnih omejitev hitrosti... vecinoma 50 - 70 - 50 - 70 .... >> http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/reportaze/2014/06/vrhnika-brezovica_omejitve.aspx 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Ja in to je seveda raj za radarjevce, ker voznik kot da je namerno zmeden s strani oblasti in ?e sploh ne ve to?no v katerem obmo?ju se nahaja, pa pelje neko srednjo hitrost recimo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Ne samo do vrhnike jaz bi dodal do Logatca, ker je sam Logatec treba se prepeljat do odcepa za Col/koper/idrija Pol je pa majka ja. Isto z motorjem ac do Logataca pol pa dol. res da pa velikokrat prakticiram medvode-passo di Katarina-horjul - vrhnika pa na ac pa pol spet dol na logatcu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Najdt en spodoben hotel za spodobno celo in zraven uzet ?e psa je v avgustu skoraj nemogo?e... Citiraj
Boss Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Pa to ?e ni najhuj?... pol pa najde? kombinacijo pa ti ne pustijo imet psa na pla?i. Citiraj
P4nd4 Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 enmal tece iz nas Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk Citiraj
daSKAn Napisano 8. avgust, 2015 Prijavi Napisano 8. avgust, 2015 Tisti odsek od Brezovice do Vrhnike je re idiotizem prve klase... Na devetih kilometrih je menda 16 razlicnih omejitev hitrosti... vecinoma 50 - 70 - 50 - 70 .... >> http://www.siol.net/avtomoto/zanimivosti/reportaze/2014/06/vrhnika-brezovica_omejitve.aspx Dobrodo?el v moj svet. In ni ?isto tako kot pi?e. Zdaj na 1km med Logom in Dragomerjem ene 5x spremeba hitrosti med 50 in 70. Za gratis pa ?e dva semaforja, ki nimata nobene logike in ko bo konec dopustov bosta delala samo gu?vo. Potem je tu redno ?e rde? kliko, ki meri hitrost in ima? kretene, ki potem vozijo jedva 40. Zadnji? mi je glih film po?u, ko je en bizgec ?el skoraj ?e 30 pri omejitvi 50. In potem mi je mahal, ?e?, kaj ne vidim da je radar. Vem da je jebeni radar skor vsak dan tam, ?e ne pomen, da se moram premikat kot retardiran lenivec, Potem pa ?e kolesarji, katerim so naredil ?ir?i pas kot avtom, ampak se kurci ?e kar napraj vozijo po cesti. ?e bi iz ceste naredil kolesarko, bi se ?li klepci na avtocesto vozt, ?e bi pa ?e to v kolesarsko preuredil, bi se pa po drevesih vozil. Sam da se ne bi vozil tam kot je treba. Cesto so naredil tako ozko, da ?e se kolesar vozi in ima? kotra promet, je skoraj nemogo?e da ga obide?. EDIT: Avtor prispevka pozablja, da kadar je kri?i??e v naselju se hitrost, ?e je dvignjena na 70, potem spet spusti na 50, pa ni potrebno imeti znaka. Tam kjer ima parkrat zaporedoma 70km/h, je zaradi kri?i??a ?e kdaj umes 50km/h. Edino ?e so mene kaj narobe u?ili oz. je zdaj kaj druga?e dogovorjeno? Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Katja, Zato je camp zakon. Vsaj juzno od poreca ko se zacnejo divji zalivi. Avgusta pa raje ne misli na ceno, zato je septemberDobis pa kontra efekt, nikjer nikogar pa pride ena psicka...love is in the air... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 :)Pa jaz nisem za kamp.Septembra ni ?ans za dopust.Zdej mam rezeevirano v Metliki in Portoro?u (pes 20?na dan!) pa oboje brezpla?na odpoved pa bolo vidli,?e ?e kaj najdemo do 28.8. Citiraj
Tadej7ad Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Tudi ?as med 20.7 in 15.8. ni najbolj?i kar se ti?e ve?je izbire apartmajev ipd. @Jures: enkrat te bom povabil v Stana, mi bo? malo razjasnil glede kampov v Istri. Letos sem bil na Hrva?kem prvi? po 10 litih, v Istri sem v zadnjih 20 letih kampiral samo 2x - obakrat Medulin Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Alex Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Kdaj bo ?e enkrat konec tega nenormalnega poletja in bodo spet normalne temperature pod 20?C.Sem bil prej?nji teden v Londonu,podnevi do 17?C, pono?i 10-11.to je tapravo vreme. Danes tukaj na obali 34?C.Za bit doma pod klimo in ne dat nosu ven iz hi?e. 1 Citiraj
Tadej7ad Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Kdaj bo ?e enkrat konec tega nenormalnega poletja in bodo spet normalne temperature pod 20?C.Sem bil prej?nji teden v Londonu,podnevi do 17?C, pono?i 10-11.to je tapravo vreme. Danes tukaj na obali 34?C.Za bit doma pod klimo in ne dat nosu ven iz hi?e.A bi rad tako poletje, kot je bilo lani? Vsak dan de?? Je ?e v redu, tako kot je. Malo preve? smo se klimatskih naprav navadili. Na nedeljo pa, namesto da ti?i? v hi?i, zjutraj od doma, da si med 8 in 9 uro nekje v hladu So?e - skombinira? s primernim sprehodom po gozdu, morda v kak?en hrib... 2 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Katjaa Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Men tole tud ne pase.Tam max do 30.Najraje 25:) 1 Citiraj
Gelipter Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Ja meni tudi ta vro?ina ne pa?e...jebemliga...pozimi se oble?e..poleti pa ...tako je to,,lp Citiraj
Alex Napisano 9. avgust, 2015 Prijavi Napisano 9. avgust, 2015 Kaj pa je manjkalo prej?njemu poletju?Lepa temperatura,pa su?e tudi ni bilo.?e si hotel vro?ino si lepo od?el v ju?ne in tople kraje (s tem ne mislim na hrva?ko) in ko si pri?el domov niti klime nisi rabil.Mimogrede,pri nas na obalitudi pono?i spimo ob pri?gani klimi,ker druga?e se zbudi? kot cunja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.