dpicul Napisano 22. avgust, 2015 Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 predvsem pa nepravilna tehnika dvigovanja. Citiraj
Katjaa Napisano 22. avgust, 2015 Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 Vse to vem in od zdej naprej se bom striktno dr?ala.Mal sm ?e premlada za te ?tose. Citiraj
Gorjup13 Napisano 22. avgust, 2015 Prijavi Napisano 22. avgust, 2015 Evo me nazaj z dopusta ?isto prehitro je minlo, malo smole z vremenom sicer ni bila drasti?na ovira, ampak bilo bi bolj?e ?e bi bilo skos lepo, ampak najlep?e je pa ko si na dopustu in se mora? ukvarjat z narobe izvedenim naro?ilom, ker nekdo pojma nimam kaj je delal ko je gledal kaj sem naro?il.. ponedelejk bo zabaven,... Citiraj
jures Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 Piz....en gorenc je parkiral prkolo kar na naso parcelo....misli da ce ma mazdo da loh kar uvali....pa strom kar na nasga.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 Kaj, sej ?trom ni? ven ne me?e :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 Piz....en gorenc je parkiral prkolo kar na naso parcelo....misli da ce ma mazdo da loh kar uvali....pa strom kar na nasga....Gume rezat! Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 Gume rezat!Eh saj ma revez dizla z dpf, bo sam kaznovanTkole... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 Piz....en gorenc je parkiral prkolo kar na naso parcelo....misli da ce ma mazdo da loh kar uvali....pa strom kar na nasga....Ej...pa mu izklop ?trom..he he saj je verjetno nima elekt.podalj?ka,je pozabil..smeh..lp:-):-) 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 23. avgust, 2015 Prijavi Napisano 23. avgust, 2015 Lol. Duplo caravaning :-) smo se fajn po?timal. Sam prehitro mine. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
mazdaman Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Jure legenda Vijola Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Tekom danasnjega delovnika sem pretiraval in se ga prevec napil. Navadnega jogurta namrec. Liter je kar zajetna kolicina. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Dones sem se pa na?vical ko zme?an. Ravno pred malco pogruntal da mi fali denarnica. Letal okol firme, okol avta, domov, ?e enrkat v firmo in ni?. Sem ?e preklinjal, kako bo treba nove kartice, novo osebno, novo vozni?ko, nove papirje za avto... ?tudiral kako bom zdej ?el k stranki, kjer rabijo da se pofo?kam z osebnim dokumentom. In se v jazi spravim ?ehto dat prat in jo najdem v hla?ah...sej nisem vedu al ?em bit jezen nase al vesel. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Bil si na dobri poti k PRANJU DENARJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Tekom danasnjega delovnika sem pretiraval in se ga prevec napil. Navadnega jogurta namrec. Liter je kar zajetna kolicina. Ej...Zmaj si mogel malo pustit..za Jutri..he he 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. avgust, 2015 Prijavi Napisano 24. avgust, 2015 Bil si na dobri poti k PRANJU DENARJA! Eh, Zmaj, pranje denarja gre druga?e, ne tako, da pere? ban?ne kartice in osebne dokumente... 1 Citiraj
P4nd4 Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 mislim da slika dost jamra Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk Citiraj
Boss Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Zakaj... sej se feltne na Mazdi stilsko lepo ujamejo s plati??i avtovleke. Ok.. malo heca, da te spravi v bolj?o voljo... kaj pa se je zares zgodilo? Upam, da ni kaj huj?ega. Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Panda, daj zapelji do mojstra Pelka, ker imam ob?utek, da nima? pravega mojstra za tvojo Mazdurino. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 sam feltne tovornjaka so res zmaga drugace jaz tud mislim isto kot zmaj... 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
P4nd4 Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Zakaj... sej se feltne na Mazdi stilsko lepo ujamejo s plati??i avtovleke. Ok.. malo heca, da te spravi v bolj?o voljo... kaj pa se je zares zgodilo? Upam, da ni kaj huj?ega.hehe hvala za razvedrilo zgodilo nix kaj obetavnega ma?ina cingla kot da dela samo na 3 dizah javlja napako prevelikega doziranja nafte kak?na pa bo konkretna diagnoza pa upam, da ?im bol finan?no obetavna in nizka Panda, daj zapelji do mojstra Pelka, ker imam ob?utek, da nima? pravega mojstra za tvojo Mazdurino. Zmaj bomo vidli kaj bo z samo postavitvijo diagnoze in pa ceno baje pa da kar se ti?e dizel vozil je mo?akar kar maher in upam, da bo po?timal kot se zagre, ?e ne pa definitivno asistenca in pelkotu Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Drzim pesti! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Jutri bom v slu?bi od 8.30 do 18h...nisem navajena:) Citiraj
Deeyan Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 hehe hvala za razvedrilo zgodilo nix kaj obetavnega ma?ina cingla kot da dela samo na 3 dizah javlja napako prevelikega doziranja nafte kak?na pa bo konkretna diagnoza pa upam, da ?im bol finan?no obetavna in nizka Zmaj bomo vidli kaj bo z samo postavitvijo diagnoze in pa ceno baje pa da kar se ti?e dizel vozil je mo?akar kar maher in upam, da bo po?timal kot se zagre, ?e ne pa definitivno asistenca in pelkotu Ce je ?la k Vinderju je ?la k dobermu majstru na Savinjskem 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
P4nd4 Napisano 25. avgust, 2015 Prijavi Napisano 25. avgust, 2015 Ce je ?la k Vinderju je ?la k dobermu majstru na Savinjskem Direkt pri tem mozakarju je ja Poslano z mojega HTC One_M8 z uporabo Tapatalk 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.