Slivka Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 Jutri bom v slu?bi od 8.30 do 18h...nisem navajena:) Takega delovnika pa res marsikdo ni vajen. Jaz, na primer, imam delovnik od 6:30 do 18ih ali pa celo do 21:30. Torej tako kratkega delovnika tudi jaz nisem vajen. No, blagor tebi, saj ti privo??im. 1 Citiraj
daSKAn Napisano 26. avgust, 2015 Prijavi Napisano 26. avgust, 2015 Bil si na dobri poti k PRANJU DENARJA! Bolj bi blo pranje ra?unov in kartic. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 27. avgust, 2015 Prijavi Napisano 27. avgust, 2015 sem ?e na?el je ?e mimo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 28. avgust, 2015 Prijavi Napisano 28. avgust, 2015 Pre?ivel eno uro v Opelu Adamu. No, mogo?e ne bi bilo tako hudo, ?e ne bi bil na zadnjem sede?u... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. avgust, 2015 Prijavi Napisano 30. avgust, 2015 Se mi je sanjal, da sem si zvil gle?enj in ko sem se zbudu me res boli. U?eri se mi je sanjal, da mam v gara?i McLarna in GA NI BILO TAM! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 30. avgust, 2015 Prijavi Napisano 30. avgust, 2015 zale?al sm se in komaj premikam glavo Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 Zaspan k zmaaaj... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 Jabolcni epilog:Moram na servis po nov telefon, zopet garancijska menjava z novim (refurbished). Ce ta idared vzdrzi toliko kot trije belicniki skupaj poprej bo dozivel 2016.... Dobra stran - na ta nacin bom mel dozivljensko garancijo 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 31. avgust, 2015 Prijavi Napisano 31. avgust, 2015 A rabi? nazaj ovitek za S4? Citiraj
jures Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Mam se enga zate Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Mogo?e ga bo? ?e rabil Citiraj
jures Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Mogo?e ga bo? ?e rabil takoj vzamem S6 - korejski.....ampak sem hvale?en da imam slu telefon, le rad bi da dela, ker ga res rabim za slu?bo... Trenutno mam blackberry bold - BB in nokia i6310...to je bil telefon, ki ga ne bo ve? - osnovna funkcija jre bilo komuniciranje, sedaj mamo pa xxx naprav v eni 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 ... in nokia i6310...to je bil telefon, ki ga ne bo ve? - osnovna funkcija jre bilo komuniciranje, sedaj mamo pa xxx naprav v eni Pri Nokii 6310i je bila osnovna funkcija govorno telefoniranje in SMS sporocila pa doooolgoooo trajanje baterije... danasnje naprave pa omogocajo veliko vec nacinov komunikacije (poleg vsega ostalega) ... zal pa na racun tega (in velikih zaslonov) trpi standby baterije ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 moj xperia z3 compact ima prav dobro baterije za danasnje case, 2-3 dni zdrzi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Moj HTC ONE-X(ja ja oldtajmer), dr?i 3 dni BP, pa ?teje ?e 4 leta. Mam pa drugje ?udno te?avo. :ne vem: 2 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 Klinc forum zjebe lo?ljivost, pa se ne vid sploh.Mam par risbic odprtih pa kr ?re 6Gb ram-a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 1. september, 2015 Prijavi Napisano 1. september, 2015 KONC dopusta :( Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Gorjup13 Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Sej ne vem a je za sm al kr za razpizdnik... kjer kreten se je pri Royal Canin (briketi za ma?ke) odlo?il da imajo vse vre?e od 400g dalje ''zadrgo'' da lahko vre?o nazaj neprodu?no zapre?, ni pa dal tega tudi na 10 in akcijsko 12 kg pakiranje. torej ko odprem njihovo najve?jo vre?o se bodo briketi lepo uni?evali -.- res bi dal temu geniju eno okoli kepe. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Sem kar izmucen, ceprav ne vem od cesa Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. september, 2015 Prijavi Napisano 2. september, 2015 Sem kar izmucen, ceprav ne vem od cesa Od nedela? 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
P4nd4 Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Ugotavlam, da sem ze pozabil kako je vozit z mazdo Poslano z mojega HTC Desire 601 z uporabo Tapatalk Citiraj
Z M A J Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Od nedela? Tud ce ni zahtevna zadeva ima 14ur se vseeno 840 minuts Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Ugotavlam, da sem ze pozabil kako je vozit z mazdo Poslano z mojega HTC Desire 601 z uporabo TapatalkKaj je sedaj z njo? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Kot kaze me bo v soboto, ko zelim it na wikend morje, pa vreme zakajlov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 3. september, 2015 Prijavi Napisano 3. september, 2015 Ugotavlam, da sem ze pozabil kako je vozit z mazdo Poslano z mojega HTC Desire 601 z uporabo Tapatalkmater, izgleda tvojo mazdo je naredu un isti k mojo prejsnjo alfo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.