Stroker Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Gledam malo zadnji model Mazde 6, rabljene, pa niti ena ni pod 20 tiso? evrov, ?etudi je l.2013 !?.Zdej ne vem, ali je tako malo prodanih, ker so cene za nove previsoke ali te ta nove bolj dr?ijo ceno? He, he, po dveh letih lahko prodam avto za toliko kot sem dal za njega ob nakupu.... 1 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Mraušk Mčk Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Matr, dohtar me je ?ist prestra?il zaradi mojih kolkov, da so ?ist v pi... Glede na moja mlada leta mnogo mnogo prekmalu. Zdaj se moram namalat pri enem od ortopedov, ne ?e ravno za zamenjavo rezervnih delov, pa? pa zato da bi bila ta ?imkasnej?a. Ali ima kdo kaj pojma o tem, kje bi bilo pametno iskati ortopeda, ali na UKC ali Valdoltra (dale?) ali kje kak?en koncesionar? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Gelipter Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Ej...v Valdoltri so strokovnjaki za te stvari ....lahko gre? tudi v UKC...Lp. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Me zanima, ?e se da kupiti kaj tega medu g. Slivka ali ga.mamica:)?Seveda se ga da, kar poklici jih. Jz pa jamram nad vremenom, ki je skret na fertig :S Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Ni mi v ?ivljenju blo ?e tako ?al, da se kaj nabavil kot tole tablico. Najve? je itak kriv MS in njihov gnil Win10. Bedak sem bil edno, da sem ?el sploh name??at to. V najve?ji meri kupil ravno zato,d a bom lahko lagano gledal youtube in razne videje po netu in ravno to ne dela. Gledam MS support in ima ogromno ogromno ljudi s tem te?ave. MS pa nime nobene re?itve. Zdaj pa ali ?akam, da se MS zmiga ali pa fookenm vse skoz oken.Za take stvari bi ti bila bolj?a Android tablica. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Me zanima, ?e se da kupiti kaj tega medu g. Slivka ali ga.mamica:)? Hja, mislim, da ga je na polici ?e kak?nih 20 kozarcev, vsak po kilogram. Ostalo je za lastno rabo, da ne bom na koncu zase kupoval med... ?e ti bo dovolj, se oglasi preko "zasebnega sporo?ila", da ne me?amo teme... 1 Citiraj
daSKAn Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Za take stvari bi ti bila bolj?a Android tablica. Se strinjm, ampak sem kupoval tudi z namenom da se navadim teh novih Windows zadev, da potem pri strankah nsem bedak, ker i??em nadzorno plo??o. Pa sem si mislil za browsat in youtube bo moral tudi to delat. Sem se ravno zdej jebal ?e z gonlniki in nekaj posoabljal in je blo ?e slab?. Je avdio ?isto crknil. Medtem ko pisunim tole pa kolnem ?e enkrat in ekstra to zahojeno tipkovnico. Citiraj
Z M A J Napisano 7. oktober, 2015 Prijavi Napisano 7. oktober, 2015 Moja tablica in v kombinaciji z viola barvo sta kot kaze magnet za lokalne dirkace, a jaz kot kak nonic za volanom in jim dam totalno kajlo ter speljujem prakticno v prostem teku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 Mo?u butnla avto (avto je bil pred mesecem pri li?arju na ?minkanju) Citiraj
Slivka Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 Mo?u butnla avto (avto je bil pred mesecem pri li?arju na ?minkanju) Si mu pokazala zme?kane evre? http://www.mazda-si.net/topic/847-tole-je-pa-kr-smeh/?p=350681 No, ?e tipka? tu gor, potem ?e ni bilo huj?ega. Plo?evina se bo pa ?e poflikala... Citiraj
Katjaa Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 Si mu pokazala zme?kane evre? http://www.mazda-si.net/topic/847-tole-je-pa-kr-smeh/?p=350681 No, ?e tipka? tu gor, potem ?e ni bilo huj?ega. Plo?evina se bo pa ?e poflikala... Ne ?e. Citiraj
P4nd4 Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 Ob?utek imam da bo mazdura po?asi izdahnala svoj kon?ni bojni krik Citiraj
Katjaa Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 Ob?utek imam da bo mazdura po?asi izdahnala svoj kon?ni bojni krik Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 Ne bom ve? gledal ?ogobrca, ker pa da s Sanmarinom igra? ob pol?asu 0:0 in da ?ude?no ?e nismo prejeli gola, ker so sicer oni nevarnej?i na igri??u. TO PA JE NEKAJ NEVIDENEGA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 12. oktober, 2015 Prijavi Napisano 12. oktober, 2015 ?tevc me ?e cel popoldan boli, zdej se je pa temu pridru?ial ?e rama... Citiraj
Z M A J Napisano 13. oktober, 2015 Prijavi Napisano 13. oktober, 2015 Tale de?evn vreme prov mori, a jaz se tok veselil, da mam kon?no spet stroja s stre?nim oknom, po doma?e ?ibedahom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 13. oktober, 2015 Prijavi Napisano 13. oktober, 2015 Tale de?evn vreme prov mori, a jaz se tok veselil, da mam kon?no spet stroja s stre?nim oknom, po doma?e ?ibedahom. ?e bol k ti ?i ?i ?ibedaha, se pa petrolovci veselijo tebe 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. oktober, 2015 Prijavi Napisano 13. oktober, 2015 ?e bol k ti ?i ?i ?ibedaha, se pa petrolovci veselijo tebe Ob trenutni Lojzovski vo?nji so me veseli kurc kej in bi potro?nja lahko bila vsaj x 1,5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 Za?tihal v kri?u. Le?im k hlod, v poziciji, k me vsaj ne boli tok. Zdaj vsaj malo bolj zadovoljen da imam tablico.. Ampak bo treba pomoje k dohtarju in na bolni?ko. Problem edino, ker 10 let nisem bil pri dohtarju in sploh ne vem, kdo je moj zdravnik... Citiraj
Katjaa Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 Mazda ne v?ge.Od petka zve?er gorela lu?ka v kabini.Matr!Mi pa smo hoteli ?tartat iz Rimskih term.?akam v recepciji mo? pa je ?el v akcijo. 1 Citiraj
Jest Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 Za?tihal v kri?u. Le?im k hlod, v poziciji, k me vsaj ne boli tok. Zdaj vsaj malo bolj zadovoljen da imam tablico.. Ampak bo treba pomoje k dohtarju in na bolni?ko. Problem edino, ker 10 let nisem bil pri dohtarju in sploh ne vem, kdo je moj zdravnik... Na https://moj.zzzs.si lahko pogledas, ce imas vpisanega izbranega zdravnika ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mamica Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 No, pa tudi moj mo? je v bolnici. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Katjaa Napisano 18. oktober, 2015 Prijavi Napisano 18. oktober, 2015 No, pa tudi moj mo? je v bolnici. O jej...naj hitro pride nazaj k vam. Citiraj
Jest Napisano 19. oktober, 2015 Prijavi Napisano 19. oktober, 2015 ja, ?ez kakih 12 ur Zdaj je verjetno ?e kon?al z no?no Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.